Milan Yaxell

 :: Hahmot :: Muut

Siirry alas

Milan Yaxell

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ma Heinä 29, 2013 10:27 am"A thousand times I tempted fate
A thousand times I played this game"


Milan Yaxell
käyttää mutanttinimeä Illusive Man
syntynyt 16.5.1935 (31-vuotias)
biseksuaali
ikisinkku


Miehellä on kyky luoda illuusioita.
Hän pystyy vaikuttamaan ihmisten aisteihin siten, että hän saa nämä näkemään, tuntemaan ja kuulemaan haluamiaan asioita. Silmien väri on muuttunut mutaation myötä hätkähdyttävän syvänsiniseksi.
Hänen silmänsä ovat keskeinen asia hänen kyvyssään - on kohtalokasta katsoa häntä suoraan silmiin, sillä sen jälkeen et enää osaa erottaa mikä on todellista ja mikä ei, etkä jälkikäteen osaa sanoa, että mikä oli se hetki jolloin lankesit illuusion vietäväksi.

Muutaman ihmisen kontrolloiminen illuusioilla on hänelle lastenleikkiä, mutta mitä isompi ihmismäärä on kyseessä, niin sitä enemmän illuusio alkaa säröillä ja sitä helpompi kohteen on irrottautua siitä ja tajuta, että kyseessä ei olekaan todellisuus.
Tällöin illuusion väri- taikka äänimaailma saattaa rakoilla ja illuusiossa saattaa näkyä siihen kuulumattomia henkilöitä.


Ei toistaiseksi ainakaan kuulu oikeastaan millekään puolelle - on kyllä mutanttien puolella ja kannattaa Brotherhoodin aatteita, ei kuitenkaan itse ole tehnyt asian eteen mitään merkittävää.

Asuu Nevadassa, Los Angelesissa. Hän on kuitenkin hyvin liikkuvainen, joten mieheen voi törmätä missäpäin Kaliforniaa tahansa.
"He's a stranger to some and a vision to none
He can never get enough, get enough of the world"t a u s t a a


Milan Walker (myöhemmin Yaxell) syntyi vuonna 1935 San Franciscossa vanhemmilleen Jason Walkerille ja Natasha Yaxellille.
Pieni perhe pysyi kasassa muutaman vuoden ajan, tosin elämä ei koskaan ollut onnellista ja tavallista, sillä Jason oli täysin naisensa tossun alla ja Natasha käyttikin miestä häikäilemättömästi hyväkseen - itse asiassa näiden suhde perustui pelkkään hyväksikäyttöön Natashan puolelta (ja sieltä Milankin on sen tainnut periä), mutta heikkoluontoinen Jason oli oikeasti rakastunut tuohon käärmettä muistuttavaan naiseen.
Niinpä miehelle oli kova paikka, kun Natasha kyllästyi häneen ja otti heidän yhteisen pojan mukaansa ja häipyi. Milan oli tuolloin 7-vuotias.

Natasha tahtoi unohtaa Jasonin ja niinpä Milanin sukunimi muuttui Yaxelliksi, eikä nainen halunnut enää kuulla sanakaan edellisestä miehestään.
Mitään mainittavan arvoista ei heidän elämässään tapahtunut muutamiin vuosiin; Natasha jatkoi samalla linjalla kuin aina ennenkin, he pärjäsivät hyvin sen ansiosta, että nainen oli hyvä löytämään ne helpoimmat uhrit, jotka suostuivat elättämään heitä.

Milanin mutanttikyky ilmeni ensimmäisen kerran, kun hän oli 14-vuotias ja hän kertoi siitä äidilleen - joka innostui kyvystä ikihyviksi. Natasha käytti poikansa kykyä hyödykseen rikoksissaan, mistä alkoi äidin ja pojan ylämäki.
Kaikessa kieroudessaan Natasha kertoi usein Milanille olevansa tästä ylpeä ja että poika oli ainoa hyvä asia hänen elämässään - ainoa hyvä asia, jonka hän oli tuottanut tähän maailmaan.

Elettyään koko nuoren ikänsä äidistään mallia ottaen, ei ollut suuri yllätys, että kun Milan täytti 18 vuotta, tahtoi nuorukainen lähteä omille teilleen ilman äitiään - ja vaikka Natasha olikin ahne, mitä tuli hänen poikansa mutanttikykyyn, ei hän kaikesta huolimatta estänyt Milania lähtemästä.
Milan on nähnyt äitinsä muutamaan otteeseen seikkailujensa varrella, mutta edellisestä kerrasta on jo vierähtänyt tovi, eikä hän enää tiedä onko nainen edes elossa.

Kykyään hyväksikäyttäen Milan matkusteli vuosien varrella paikasta toiseen, tavoitteenaan nähdä mahdollisimman paljon maailmaa ja kokea mahdollisimman paljon erilaisia seikkailuja.
Hän on matkustellut mm. pitkin Eurooppaa, Aasiaa ja tottakai Amerikkaa.

Milan ei ole koskaan sen kummemmin kaipaillut isänsä perään, mutta jossain vaiheessa hänen uteliaisuutensa kuitenkin otti vallan ja ollessaan 21-vuotias hän etsi miehen käsiinsä. Hän löysikin Jason Walkerin ja tämän uuden perheen Arizonasta - hän ei ilmoittanut näille olemassaolostaan, mutta pienen sivusta seuraamisen jälkeen hän sai huomata, että hänellä oli 11 vuotta nuorempi pikkuveli - Midas Walker.
Milan ei suostu myöntämään sitä edes itselleen, että hänessä heräsi pieni kiinnostus pikkuveljeään kohtaan - ei vaikka hän on käynyt tuota katsomassa pari kertaa myöhemminkin.

Milanilla on aina ollut tapana pitää silmänsä ja korvansa auki, joten hän kuuli Brotherhoodista ensimmäisen kerran jo melko pian sen perustamisen jälkeen alkuvuodesta 1963, jolloin Erik itse henkilökohtaisesti pyysi häntä liittymään mukaan.
Milan on kohteliaasti torjunut muutaman pyynnön liittyä Brotherhoodiin, mutta hän on kyllä ollut näiden kanssa pariinkin otteeseen tekemisissä ja ehkä saattanut vinkata näille asioista, jotka ovat olleet Brotherhoodille hyödyksi.

l u o n n e


"Hänen ihmissuhteensa rakentuivat pelkästään puhtaaseen hyväksikäyttöön,
ja kaikessa itsekkyydessään se oli rehellisintä mihin hän pystyi."Milan on luonteeltaan täydellinen hyväksikäyttäjä. Hän on kiero, ovela, ehkä vähän niljakaskin ja erittäin omahyväinen, eikä häntä kiinnosta, jos toinen osapuoli saattaisi vaikka särkyä - ja niin yleensä käykin.
Hän ajattelee hyvin pitkälle vain itseään ja omaa parastaan, eikä hän tunne minkäänlaisia omantunnon tuskia jättäessään jonkun pulaan hänen takiaan. Hän hylkää seksi- ja bisneskumppanit helposti ilman sen kummempia miettimättä päästäkseen itse turvallisemmille vesille, huikaten näiden perään vain "Ei muistella pahalla!" tai jotain muuta vastaavaa.

Mies ei oikeastaan luota kehenkään muuhun kuin itseensä. Saattaa olla muutamia poikkeustapauksia, joihin hän luottaa hivenen enemmän kuin muihin, vaikka se harvinaista onkin.

Milanilla on tietty asenne ihmisiä kohtaan ja mielipiteineen kaikkineen hän sopisi hyvin Brotherhoodiin puolustamaan mutantteja, mutta koska mies on enemmänkin sooloilija kuin tiimipelaaja, ei hän ole toistaiseksi hirveästi edes harkinnut tuohon mutanttien kapinallisten joukkoon liittymistä.
Hän kokee itse pärjäävänsä parhaiten omillaan, joten miksi muuttaa omia toimintatapojaan?

Mies osaa olla todella hurmaava halutessaan ja yleensä hän haluaakin, sillä hurmaavalla olemuksella on kaikista helpointa huijata muita, ja seksikumppaneiksi miehelle kelpaa niin naiset kuin oman sukupuolenkin edustajat, mitä sitä turhia nirsoilemaan.
Seksi on hänelle vain seksiä - muut turhat tunteilut ja lässytykset eivät ole Milania varten ja jos joku on niiden perään, niin niitä oli turha tulla kinuamaan häneltä. Ja mitä rajumpaa seksiä, niin sen parempi.

Milan on ikuinen seikkailija, hänen täytyy aina saada kokeilla kaikkea uutta ja mielenkiintoista, eikä hän ole hetkeäkään katunut mitään tekemäänsä - oli sitten kyse panemisesta, huumeista, väkivallasta tai varastamisesta. Pientä yllytyshullun vikaa siis löytyy, hän rakastaa sitä tunnetta, kun adrenaliini virtaa suonissa.
Mies on todella utelias ja hän on mielellään se osapuoli, joka tietää asioista enemmän. Korvat ja silmät on siis tarkasti auki ja harvemmin häneltä menee mitään olennaista ohi, jos hänen lähettyvillään sattuu ja tapahtuu.
"I'll wrap my hands around your neck,
so tight with lust"u l k o n ä k ö


Milan on omalla tavallaan todella komea ja näyttävä ilmestys. Hänen kasvoissaan on yhtä aikaa tietynlaista kauneutta, sekä sitä miehistä rosoisuutta. Kauneutta korostaa hänen yllättävänkin suuret silmänsä, joihin ei kertakaikkiaan voi olla kiinnittämättä huomiota, sillä  ne ovat väriltään hätkähdyttävän syvänsiniset - se on osa hänen mutaatiotaan.
On virhe katsoa Milania silmiin, sillä sillä hetkellä saatatkin jo olla osa hänen illuusiotaan, etkä enää tiedä mikä on totta ja mikä ei.
Miehistä puolta taas korostaa hänen kasvoissaan näkyvä huoleton sänki, joka saattaa ehtiä kasvaa hyväänkin mittaan, ennen kuin hän viitsii tehdä asialle mitään.

Mies on ruumiinrakenteeltaan hoikka, mutta kuitenkin lihaksikas - ei siis mikään masiivinen lihaskimppu, vaan pikemminkin notkea ja nopealiikkeinen, mutta kuitenkin samalla sopivan lihaksikas.
Pituutta mieheltä löytyy noin 186 cm ja Milan on kaikinpuolin itse tyytyväinen pituuteensa.
Hänellä on pitkähköt suorat hiukset, jotka ovat väriltään hyvin tummanruskeat, lähes mustat - pituus tosin vaihtelee lyhyen ja pidemmähkön välillä ihan sen mukaan, miltä miehestä tuntuu, sillä hänen hiuksensa kasvavat suht nopeasti, joten parturointi on aika-ajoin tarpeessa.

Milanin pukeutumistyyli vaihtelee tyylikkään ja vähän renttumaisemman välillä ihan oman fiiliksen mukaan. Yleensä hän pukeutuu tyylikkäästi kauluspaitoihin ja ehkä vähän rennompiin puvuntakkeihin, mutta toisinaan on mukava vetää ylle joku tumma t-paita, huppari ja ne repaleisimmat farkut, jotka kaapista löytyy.
Miehen suosimat värit ovat musta ja valkoinen - mustaa tosin on yleensä aina enemmän ja valkoinen on lähinnä antamassa pientä sävähdystä.

m u u t a


- hän on heikkona tatuoituihin miehiin.
- kova juomaan alkoholipitoisia juomia, eikä vierasta muitakaan keinoja saada pää sekaisin
- polttaa tupakkaa ja pilveä


- kuvissa Jared Leto

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Milan Yaxell

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ma Kesä 30, 2014 7:01 am

// Pelit ovat tapahtumajärjestyksessä ylhäältä alaspäin, eli ylin pelin on tapahtunut ensiksi ja alimmaiseksi tulee uusimmat. //

p e l i t


A Thousand times I tempted fate [k-18] - Los Angeles
- Mukana Ryder (Ramsu)
Milan on viettämässä kosteaa ja hyvin nautinnonsekaista iltaa eräässä kantabaarissaan, jossa hän sitten törmää erääseen Brotherhoodin jäseneen, Ryderiin, joka on hänelle jonkintasoinen puolituttu.

Kuollut.

Take me home with you, please? - Los Angeles
- Mukana Rebecca (layla)
Milan kohtaa pimenevässä illassa kadunvarrella punaiseen mekkoon pukeutuneen kauniin neitokaisen, jolle hänen on aivan pakko jäädä juttelemaan, sekä viedä tyttö mukanaan hotelliin.

Kesken.


_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Muut

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa