X-Men

 :: Yleistä :: Peli-info

Siirry alas

X-Men

Viesti kirjoittaja Destie lähetetty To Heinä 04, 2013 4:28 amX-Menit alkoi saada ensimmäistä muotoaan, kun Charles Xavier siskonsa Raven Darkholmen kanssa lyöttäytyivät yhteen Yhdysvaltain hallituksen salaisen osaston kanssa. Heidän tarkoituksena oli päästä silloin Sebastian Shawin jäljille, joka oli onnistunut vaikuttamaan kylmän sodan kulkuun merkittävällä tavalla - kolmas maailmansodan uhka oli lähellä.

Yrittäessä hyökätä Shawin kimppuun tämän ollessa jahdillaan, törmäsi Charles siellä kostoretkellä olevaan Erikiin ja pelasti tämän varmalta hukkumiselta, kun Erik yritti pysäyttää Shawin sukellusveneen. Silloin hetkellisesti Erik liittyi tähän ryhmään ja he yhdessä Charlesin kanssa rekrytoivat lisää mutantteja ryhmään.

Silloin heidät tunnettiin ehkä pikemminkin nimellä osasto X, kunnes he joutuivat piiloutumaan Xavierin lapsuudenkotiin Shawin hyökätessä CSI:n päämajaan ja tappaessa yhden jäsenen – Darwinin.

"You're your own team now. It's better. You're X-Men.”


Ensimmäinen kokoonpano X-Meneistä pukuineen, kuvasta puuttuu Beast

Tämä ensimmäinen kyseisellä nimellä oleva kokoonpano hajosi kuitenkin suhteellisen pian, kun Charlesin ja Erikin ajatusmaailmat sekä mielipiteet ihmisistä iskeytyivät yhteen huonoin seurauksin.

X-Menit eivät ole täysin aktiivinen ryhmä, joka on keskittynyt täysin Brotherhoodin tai Järjestön pysäyttämiseen. He ovat juuri tällä hetkellä keskittyneet koulun ja päämajan rakentamiseen, sekä mutanttien pelastamiseen antaessa näille turvapaikan.

Hank on kuitenkin suunnitellut X-Meneille uudet puvut sekä heillä on koulun alueella lentokone, jonka Hank on rakentanut uudelleen. Joten on vain ajan kysymys milloin X-Menit aikovat ilmoittaa itsestään koko kansan kuuluviin

_________________
This could be a shipwreck on the shore or we could sail away forevermore
Michael ~ Thalia ~ Sophia ~ Alex ~ Charles ~ Khris
Destie
Destie

Viestien lukumäärä : 62
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Yleistä :: Peli-info

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa