Jamie Jewell

 :: Hahmot :: Muut

Siirry alas

Jamie Jewell

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ke Heinä 03, 2013 1:48 pm
"There are special people in this world. We don't ask to be special. We're just born this way. We pass you on the streets every day, unnoticed by most.
It started in 1940. The Nazis were conducting experiments in psychic warfare, trying to turn those with psychic abilities into soldiers. Lots of us died. The war ended, but the experiments never stopped.
Other governments around the world set up what they called "divisions", trying to do what the Nazis couldn't, to turn us into weapons. The divisions agents are trained to track and hunt us down like animals.
Take us away from our families and friends. They test us and categorize us."Jamie "JJ" Jewell
Järjestö käyttää hänestä nimitystä Watcher
syntynyt 25.4.1950 (16-vuotias)
mieltää itsensä biseksuaaliksi
sinkku

Kyky nähdä tulevaisuuteen - niin yleisesti isommassa kaavassa kuin ihan yksittäisen ihmisenkin tulevaisuuteen.
Hänellä on kyky nähdä tulevaisuuteen, vaikkakaan mitään ei ole hakattu kiveen - tulevaisuus ja erilaiset mahdollisuudet kun muuttuvat sitä mukaa, kun ihmiset tekevät erilaisia päätöksiä elämässään.
Kaikki ihmisten päätökset vaikuttavat näiden ja myös heidän läheistensä tulevaisuuteen, joten vaikka hän saisikin näyn jostain mahdollisesta tapahtumasta, niin seuraava päätös saattaakin muuttaa tulevaisuuden ihan toisenlaiseksi.
Kyvyn haittapuoleksi voisi sanoa sen, että hän ei vielä hallitse sitä kunnolla - hän ei voi aina halutessaan kurkata tulevaisuuteen. Joskus se onnistuu ja joskus ei. Suurimman osan ajasta hän vain saa näkyjä ilman varoitusta, eikä niiden tuloa voi estää.
Hänellä on myös tapana piirtää näkemiään asioita, vaikka hän onkin todella huono piirtämään.

Ei oikeastaan ole kenenkään puolella - ei mutanttien, eikä ihmisten, eikä todellakaan Järjestön.
Pitää itseään lähinnä sivusta seuraajana, mutta se on viimeaikoina ollut vaikeampaa, kun näyt tulevista konflikteista ihmisten ja mutanttien välillä ovat lisääntyneet. Hän haluaisi selvittää asiat mahdollisimman rauhallisesti, mutta hän myös tietää, ettei se ole mahdollista.
Tietää, että vikaa on jokaisella puolella - ei ole olemassa pelkästään hyviä ihmisiä tai hyviä mutantteja. Jokaisella puolella on aina niitä, jotka haluavat aiheuttaa mahdollisimman paljon ongelmia, joten hän ei ole niin naiivi, että pitäisi ihmisiä tai mutantteja pelkästään hyvinä.

On pakosalla Järjestöä, asuu väliaikaisesti Lontoossa pienessä syrjämotellissa. Sijainti muuttuu koko ajan, sillä hänen päämääränään on päästä Amerikkaan.
"My name is Jamie Jewell. Division took my dad from me. Right now, the future I see doesn't look so great.
The good news is, the future is always changing, in the largest of ways, by the smallest of things. They've been winning a lot of battles.
Now it's our turn to win the war."t a u s t a a


Jamielta odotetaan paljon hänen kykynsä vuoksi ja omia paineitaan on myös luomaan se seikka, että hänen isänsä oli todella mahtava näkijä. Kyky oli miehelle suuri taakka, sillä se aiheutti sen, että Järjestö on jahdannut heitä pitkään - se alkoi jo ennen Jamien syntymää.

Jamie syntyi vuonna 1950 Irlannissa, jossa hänen vanhempansa pakoilivat Järjestöä. Hän tottui siihen, että he eivät jääneet minnekään kovin pitkäksi aikaa, vaan heidän oman turvallisuuden nimissä oli pakko aina tietyin väliajoin vaihtaa paikkaa.
Se oli Jamielle ihan okei, sillä hänen vanhempansa osasivat naamioida tilanteen lapsen kannalta hauskemmaksi, ettei hänen tarvitsisi elää lapsuuttaan pelon vallassa. He leikkivät hänen isänsä kanssa salaisia agentteja, joilla oli tärkeä tehtävä, josta riippui ihmiskunnan tulevaisuus.

Vuonna 1960 kuitenkin sattui välikohtaus, joka muutti leikin todellisuudeksi ja sai pelon laskeutumaan Jamien mieleen. Järjestön agentit olivat lähellä saada heidät kiinni Italiassa, tilanne kärjistyi todella pahaksi ja sivullisiakin kuoli.
Jamien äiti kuoli välikohtauksessa ja osa tytön maailmaa romahti sinä päivänä. Tapahtuma oli kova paikka hänelle ja hänen isälleen, joka tosin oli tiennyt jo etukäteen näin tapahtuvan - silti se ei poistanut sitä tuskaa eikä tuonut lohtua. Nyt hänen isänsä yritti kaikin keinon pitää 10-vuotiaan Jamien turvassa.

Äidin kuoleman jälkeen Jamie huomasi pikkuhiljaa muutoksia itsessään ja hänen isänsä näytti pohjattoman surulliselta, kun tälle selvisi, että hänen tyttärensä joutuisi kantamaan samaa taakkaa hänen kanssaan. Näkijän elämä ei missään tapauksessa ollut helppoa.
Mies ei missään tapauksessa olisi toivonut sitä tyttärelleen. Mutta kun näin oli kerran  tapahtunut, ei asialle voinut enää mitään - niinpä hän ryhtyi opastamaan Jamieta kykynsä kanssa.

Jamien ja hänen isänsä elämä ei todellakaan ollut mitään ruusuilla tanssimista, mutta he selviytyivät äidin kuolemasta. He jatkoivat pakenemista, päätyen vuonna 1963 Saksaan, jossa he jäivät kiinni.
Jamielle heidän kiinnijäämisensä oli kova paikka, koska hän oli aina luottanut isänsä kykyihin ja siihen, että he eivät jäisi koskaan kiinni. Kiinnijäämisen yhteydessä Jamiekin joutui Järjestön kynsiin, mitä hän ei todellakaan osannut odottaa.
Myöhemmin hänelle on kuitenkin pikkuhiljaa selvinnyt, että ehkä hänen isänsä oli suunnitellut tämän - nähnyt jonkun näyn tulevasta ja antanut heidän jäädä tarkoituksella kiinni, koska heidän kiinnijäämisensä vaikuttaisi asioihin.


"You already know the ending to this story. You can only draw it so many ways."
"We're going to change it."Kiinnijäämisen jälkeen Jamie ei kuitenkaan enää nähnyt isäänsä kuin vain yhden ainoan kerran Järjestön päämajassa. Hän näki isästään tasaisin väliajoin näkyjä kahden vuoden ajan, kunnes hän yhtäkkiä vain tiesi miehen kuolleen. Se oli Jamielle todella kova paikka, eikä hän ollut koskaan ennen tuntenut oloaan niin yksinäiseksi.
Parin viikon ajan hän oli pois tolaltaan ja pohjattoman surullinen, kunnes hän päätti ryhdistäytyä - hän ei voisi antaa isänsä ponnistelujen valua hukkaan.
Jamie alkoi kunnolla yrittämään näkyjensä kanssa - hän ryhtyi tarkkailemaan ja etsimään sopivaa tilaisuutta karata. Järjestö tiesi, että hän ei ollut samalla tasolla kykynsä kanssa kuin hänen isänsä, joten häntä ei oltu suljettu samanlaiseen kammioon, mikä oli hänelle vain eduksi.
Puolen vuoden päästä avautuikin sopiva tilaisuus ja Jamie pääsi karkaamaan Saksassa sijaitsevasta päämajasta.

Päästyään pakenemaan Järjestön kynsistä, Jamie on alkanut saamaan näkyjä Amerikassa sijaitsevista mutanteista ja ryhmittymistä - siellä tulisi tapahtumaan jossain vaiheessa. Jamie on tietoinen näkyjensä takia, että sota mutanttien ja ihmisten välillä on väistämätön - se tulee joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin.
Ja koska Amerikassa on tapahtumassa jotain asian eteen, hän kokee sen tärkeäksi, että hänen kuuluisi olla siellä myös. Ehkä hänen isänsä oli tarkoittanut sitä.

Jamie on nyt puolisen vuotta ollut pakosalla ja viime aikoina hän on saanut peräänsä varsin taitavaksi osoittautuneen Järjestön agentin, jolla tuntuu olevan aikaa, eikä mikään kiire saada häntä kiinni.
"I think I just saved your life. No need to thank me, you should just start listening to me."


l u o n n e


Jamie on luonteeltaan määrätietoinen ja päättäväinen tapaus. Hänestä saa ensitapaamisella helposti aikuisemman kuvan kuin mitä hän oikeasti on. Ajan kanssa saa huomata, ettei hän oikeasti ole niin aikuinen kuin mitä hän antaa ymmärtää.
Molempien vanhempiensa kuolemien takia Jamie yrittää olla aikuisempi, hän yrittää pärjätä omillaan ja hänellä riittääkin sitä päättäväisyyttä, mikä antaa hänelle voimia jatkaa eteenpäin - hän ei halua pettää isäänsä.

Jamie ei todellakaan ole mikään tyhmä tapaus - häneltä löytyy paljon maalaisjärkeä ja hän on oikeasti varsin fiksu tapaus ikäisekseen. Ei hän muuten olisi näin pitkään selvinnyt pakosalla Järjestöä ilman kenenkään apua.
Hän on myös hyvä käyttämään hyväkseen muiden ideoita - jos hän on jossain nähnyt jonkun ihan varteenotettavan idean, hän osaa oikealla hetkellä kaivaa ne ideat mieleensä ja käyttää niitä hyödykseen.
Jamie on myös pikkuhiljaa oppinut käyttämään kykyään hyödyksi Järjestöä vastaan, jotta hän pystyisi mahdollisimman vaivattomasti pakenemaan heitä. Helppoa se ei ole, eikä se onnistu todellakaan joka kerta, mutta hän on pikkuhiljaa saanut siitä jujusta kiinni. Seuraamalla Järjestön agenttien tulevaisuutta, hän pystyy osittain näiden päätösten kautta näkemään heidän seuraavat liikkeensä ja ennen niiden toteutumista hän on jo ehtinyt paeta.

Jamiessa on tietynlaista hiiren vikaa - ei pahalla tavalla todellakaan. Ja sehän on vain hyvä asia, kun ottaa huomioon, että hän on pakosalla Järjestöä. Hänellä on hyvässä muistissa isänsä opetukset ja leikit, jollaisiksi hänen vanhempansa naamioivat vaaralliset tilanteet, jotta pikkutyttö ei eläisi pelossa koko lapsuuttaan.
Hän on vanhemmilleen hyvin kiitollinen, sillä juuri tuon takia häneltä löytyy sitä omaa luonnettakin, eikä hän vajoa paniikkiin jokaisen vastoinkäymisen ja vaarallisen tilanteen kohdalla.
Jos Jamie ei tahdo tulla nähdyksi, hän osaa pysyä piilossa ja liikkua näkymättömissä. Seurattuaan monta vuotta vierestä isänsä toimia, hän osaa myös käyttää hyväkseen sellaisiakin asioita, jotka joku toinen on heittänyt pois roskina ja kelvottomina tavaroina.

Kauhean sosiaaliseksi Jamieta ei kyllä voi sanoa - ei hän niinkään karta muiden seuraa, hän ei vain luota kehenkään. Ja vaikka luottaisikin, hän ei ole kauhean hyvä puhumaan - mistä syystä tyttö saattaa päästää välillä vähän sopimattomiakin kommentteja.
Jamiella on myös paha tapa leimata ihmisiä, vaikkei hän heitä tuntisikaan. Siihen saattaa riittää jokin pienikin seikka, mistä syystä hän vain päättää mielessään, että tuosta henkilöstä hän ei välitä niin kauheasti. Hän on kyllä yrittänyt vähentää tätä, sillä yksin isossa maailmassa ei ole varaa ruveta liian nirsoksi, jos joku ystävällinen henkilö sattuisi vastaan tulemaan.
Tähän toisaalta vaikuttaa myös se, että Jamie on jäänyt yksin orastavan murrosiän alkaessa, eikä tuolla oikein ole ketään kenelle kiukutella, kun kaikki koko maailmassa harmittaa. Niinpä hän sitten saattaa purkaa tuota tylyllä ja sarkastisella käytöksella ihmisten seurassa, vaikkei välttämättä mitään pahaa tarkoitakaan.

Jamie yrittää kovasti olla hirveän urhea ja sellainen kuin tulevaisuus ei hetkauttaisi häntä mitenkään. Todellisuudessa kaikki ne pahat asiat, joita hän on nähnyt, ovat saaneet hänet pelkäämään. Hän pelkää tulevaisuutta ja sitä, mitä tulee tapahtumaan, sillä hän ei halua kuolla.
Hän haluaa yrittää muuttaa tulevaa parhaansa mukaan.
"Tell me I'm a crappy artist and that everything is going to be fine."


u l k o n ä k ö


Jamie ei ole ulkonäöltään ihan perinteinen teini-ikäinen - hän itse asiassa pistää aikalailla silmään, ellei hän olisi niin hyvä välttelemään ihmisiä.
Tytön hiukset ovat pitkät ja yleensä melko takkuiset ja muutenkin sotkuiset. Väriltään ne ovat likaisenvaaleat. Hiukset ovat vähän luonnonkiharaiset ja yleensä hän antaa hiustensa roikkua vapaina, antaen jakauksen muodostua siihen mihin se nyt milloinkin sattuu asettumaan.

Jamielta löytyy pituutta 166 sentin verran. Hän on aika lyhyt, mutta sitäkin pippurisempi tapaus. Hän on vartaloltaan hoikka ja ehkä vähän poikamainenkin lattarintaisuutensa takia.
Jamie ei ole kovin urheilullinen - ei hän kyllä Järjestön kynsissä ollessaan edes päässyt harrastamaan minkäänsortin liikuntaa. Vaikka tyttö onkin hoikka tapaus, hän ei ole sitä urheilevaa sorttia. Hän osaa kyllä juosta karkuun, silloin kun on pakko.

Hänen pukeutumistyylinsä on poikkeava tavallisiin teinityttöihin verrattaessa. Jamien vaatteet ovat usein vähän poikamaisia. Suuressa suosiossa ovat ihan tavalliset t-paidat tai topit, joiden päälle on helppo vetää jokin takki, sekä ihan normaalit housut. Joskus myös jotkut hameet.
Vaatteiden väreissä hän suosii tummia sävyjä, sillä tummissa vaatteissa on helpompi piiloutua. Saattaa koristaa kokonaisuutta jollain pienellä yksityiskohdalla, jossa on  esimerkiksi punaista tai vaaleaa, mutta pääosin pukeutuminen on tummaa.
Jamie kantaa aina mukanaan eläinkuosista olkalaukkua, jossa on kaikki hänelle tarpeellinen ja välttämätön.m u u t a

- laukku, jota Jamie kantaa mukanaan, sisältää piirrustuslehtiön ja kyniä. Vähän rahaa, juomapullo ja pieniä asioita, joita joku muu ehkä saattaisi pitää turhana.


- Kuvissa Dakota Fanning


"DON'T MAKE ANY DECISIONS A WATCHER CAN TRACK."

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jamie Jewell

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ma Kesä 23, 2014 5:26 am

// Pelit ovat tapahtumajärjestyksessä ylhäältä alaspäin, eli ylin pelin on tapahtunut ensiksi ja alimmaiseksi tulee uusimmat. //

p e l i t


Peel off all those eyes and crawl into the dark - Iso-Britannia, Lontoo
- Mukana Gambit (Ramsu)
Jamie on tällä hetkellä asustellut eräässä Lontoon syrjämotellissa, kun hän sai yllättäin näyn nuoresta miehestä, joka joutuu pulaan pelihuijauksen takia. Mielenkiinnosta hän lähtee tsekkaamaan tilanteen ja tapaa tämän nuorukaisen, Gambitin.

Kuollut.

Trying find a heart that's not walking away - Kanada
- Mukana Michael (Destie)
Jamie on vihdoinkin saapunut Kanadaan matkallaan Amerikkaa kohti ja häntä seuraava Järjestön agentti on edelleen hänen kintereillään. Tällä kertaa Jamie päättää mennä suoraan tervehtimään tuota miestä, sillä hän on saanut tilanteesta näyn.

Kesken.


_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Muut

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa