Erik Lehnsherr - Magneto

 :: Hahmot :: Brotherhood

Siirry alas

Erik Lehnsherr - Magneto

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Su Kesä 30, 2013 11:06 amErik Lehnsherr
käyttää nykyään itsestään nimeä Magneto
syntynyt 15.12.1930 (35-vuotias)
pitää itseään hyvinkin heterona
parisuhdetilanne on vaikeasti selitettävissä


Hallitsee metallia magneetin tavoin.
Hänellä on kyky hallita ja ohjailla, sekä vetää magneetin tavoin puoleensa kaikkea metallista ja tappavaksi aseeksi riittää ihan pienikin metallinpala.
Haittapuoleksi voisi sanoa sen, että jos metallia ei ole saatavilla, niin miehen kyvystä ei ole juurikaan mitään hyötyä - hän ei siis pysty luomaan metallia.
Raskaiden ja suurien metalliesineiden liikuttelu on myös fyysisesti raskasta ja vaatii keskittymistä, tosin ahkeralla harjoittelulla tätä on saatu minimoitua.


on Brotherhoodin johtaja ja perustaja
pitää mutantteja maailman ja ihmiskunnan tulevaisuutena, ei halua enää koskaan alistua toisarvoiseksi muiden silmissä - hän haluaa muuttaa maailman paremmaksi mutanteille, pitäen kaikkia ihmisiä automaattisesti pahoina.


t a u s t a a


Erik Lehnsherr syntyi vuonna 1930 Saksassa juutalaisen perheen vanhimmaksi lapseksi. Hitlerin noustua valtaan vuonna 1934 ja aloitettua järjestelmälliset juutalaisvainot, ei perheen auttanut muu kuin lähteä pakosalle ja yrittää pysyä piilossa.
Erik varttui varhaisteini-ikään tienpäällä perheen paetessa natseja, eikä hän ole koskaan ajatellut mitään paikkaa kotinaan. He eivät koskaan voineet pysähtyä mihinkään paikkaan liian pitkäksi aikaa, sillä natsisotilaat olivat uskollisia Führerina toimivalle Hitlerille ja juutalaisvainot olivat vuosien varrella muuttuneet ihan uudelle tasolle. Ihmisiä vietiin joukoittain keskitysleireille ja heitä teurastettiin kuin karjaa.
Elämä pakolaisena ei ollut helppoa, mutta elämä löysi tiensä ja Erikillä oli pari vuotta nuorempi pikkuveli ja useamman vuoden nuorempi pikkusisko.

Erik perheineen oli paennut vuonna 1944 Puolaan, jossa natsit saivat heidät kiinni ja he joutuivat Auschwitzin keskitysleirille, missä sotilaat erottivat 14-vuotiaan Erikin vanhemmistaan ja sisaruksistaan. Tällöin Erikin voimat ilmenivät ensimmäisen kerran.
Erik ei halunnut joutua erotetuksi perheestään ja sotilaiden viedessä hänen äitiään pois, nuori poika yritti kaikin voimin epätoivoisesti päästä äitinsä perään, jolloin hänen voimansa ilmenivät ensimmäisen kerran - hän sai hajotettua valtavan metalliportin pelkällä tahdonvoimalla.
Sotilaat pysäyttivät tilanteen iskemällä nuoren pojan tajuttomaksi.

Dr. Klaus Schimdt (tunnetaan myöhemmin Sebastian Shawina) näki kyseisen tilanteen ikkunasta ja natsisotilaat raportoivat tapahtuneesta hänelle. Shaw käski sotilaita tuomaan nuoren pojan lääkintähuoneeseen, jossa Shaw tutki tajuttomana makaavaa Erikiä kunnes tämä lopulta heräsi.
Shaw yritti saada Erikin käyttämään kykyjään - alkuun hän tarjosi pojalle suklaata, yrittäen muutenkin olla mahdollisimman ystävällinen. Hänen olisi pitänyt vain liikuttaa yhtä kolikkoa, joka oli miehen työpöydällä.
Homma ei kuitenkaan onnistunut, sillä Erik ei edes ollut tietoinen omista kyvyistään, eikä hän uskonut pystyvänsä moiseen ja hänen mielestään mies hänen edessään vaati  mahdottomia. Kun Shaw ei saanut toivomaansa tulosta hyvällä, siirtyi hän radikaalimpaan keinoon - natsisotilaat toivat Erikin äidin paikalle. Shaw otti pistoolin käsiinsä ja sanoi laskevansa kolmeen ja jos tuona aikana Erik ei liikuttaisi kolikkoa, hän painaisi liipaisinta ja tappaisi hänen äitinsä.


Sebastian Shaw: "Now this is what we will do. I count to three, and you move the coin.
If you do not move the coin, I'll pull the trigger. Do you understand?"Pakokauhun vallassa poika yritti parhaansa, mutta pelko äitinsä menettämisestä oli päällimmäisenä mielessä, eikä hän pystynyt kunnolla keskittymään - hän ei pystynyt liikuttamaan kolikkoa, vaikka kuinka yritti ja niinpä Shaw ampui hänen äitinsä siinä pojan silmien edessä.
Tilanne laukaisi valtavan raivon ja kivun Erikin mielessä, jolloin hänen onnistui käyttää voimiaan ja tuhota huoneesta kaikki metalliesineet - paikalla olleet natsisotilaatkin kuolivat metallisten kypärien puristaessa heidän kallonsa kokoon.

Shaw oli tilanteesta riemuissaan ja hän kidutti Erikiä erilaisin keinoin, yrittäen saada häntä käyttämään voimiaan juuri vihan avulla.
Kun toinen maailmansota lopulta alkoi hellittää, Hitler oli tappanut itsensä ja Saksa oli vailla johtajaa, Shaw otti tämän merkkinä lähteä pakosalle ja Erik pääsi pois miehen kynsistä.
Erik janosi kostoa ja nuorukainen alkoi päättäväisellä vimmalla etsiä tietoja Shawista, hän kidutti tietoja vastaan ja tappoi natseja tieltään (välillä jopa ihan syyttömiäkin ihmisiä), ainoana päämääränään saada Shaw käsiinsä, jotta hän voisi tappaa miehen omin käsin.

Vuosien ajan Erik matkusteli ympäri maailmaa, keräsi kaikki mahdolliset johtolangat Shawista ja miehen olinpaikasta ja tappoi mahdollisimman monta natsia mennessään. Miehellä ei ollut muuta tarkoitusta elämälleen kuin kostonhimo, hän vihasi tuota miestä, joka oli tappanut hänen perheensä, hän vihasi yleisesti muitakin ihmisiä - hän näki kaikki natsisotilaiden kaltaisina omien kokemuksiensa ja synkän lapsuutensa takia.

Vuoden 1962 alussa Erik matkusti Ranskaan erääseen pankkiin, josta hän tiesi saavansa haluamiaan tietoja. Pienen kovistelun jälkeen hän saikin haluamansa ja hän matkusti Argentiinaan.
Natsisotilaita oli pakosalla eräässä argentiinalaisessa pikkukylässä ja sujuvasti Erik soluttautui näiden seuraamaan juomaan olutta. Hän paljasti käsivarteensa tatuoidun numerosarjan, paljastaen entisille natsisotilaille olevansa itse juutalainen, jonka aiheuttaman välikohtauksen myötä Erik tappoi heidät.
"Who... What are you?"
"Let's just say I'm Frankenstein's monster. And I'm looking for my creator. "Melko pian välikohtauksen jälkeen Erik sai selvitettyä Shawin senhetkisen olinpaikan ja kostonhimoa uhkuen hän yritti kaikinvoimin saada miehen hengiltä. Shaw kuitenkin pääsi  pakenemaan, sillä tämän sukellusvene oli Erikin voimille ihan liikaa ja hän olisi tapattanut itsensä siinä samalla, ellei Charles Xavier olisi pelastanut häntä.
Silloin Erikille myös selvisi se, ettei hän ollutkaan ainoa mutantti maailmassa - hän oli aina luullut olevansa ainoa. Siitä alkoi Erikin ja Charlesin läheinen ystävyys (se oli paljon enemmänkin kuin pelkkää ystävyyttä), mutta kahden ajatusmaailmaltaan niin erilaisen persoonan puolustaessa omia aatteitaan, heidän ystävyys myös loppui melko lyhyeen.

Erik liittyi Charlesin pieneen porukkaan ja yhdessä he alkoivat Hankin suunnitteleman Cerebron avulla etsimään mutantteja Amerikasta, jotta he saisivat mahdollisimman paljon apua Shawin pysäyttämiseen.

He olivat saaneet selville, että Shaw haluaa aloittaa kolmannen maailmansodan Kuubassa - Kuuban kriisi oli vain alkusoittoa Shawin suunnitelmille.


"Listen to me very carefully my friend. Killing Shaw will not bring you peace."
"Peace was never an option."Erik janosi edelleen kostoa Shawia kohtaan, hän aikoi tappaa miehen omin käsin. Hän onnistui saamaan suuremman otteen Shawista ja riisumaan miehen päässä olleen kypärän, joka oli suunniteltu sitä varten, että telepatia-kykyjä omaavat mutantit eivät pysty sitä läpäisemään.
Charles pysäytti Shawin voimillaan ja ystävänsä kauhuksi Erik laittoikin kypärän omaan päähänsä hetkeäkään epäröimättä, jolloin telepaatikon yhteys Erikiin katkesi.


"If you're in there, I'd like you to know that I agree with every word you said. We are the future.
But, unfortunately, you killed my family. This is what we're gonna do."Erik oli kantanut mukanaan sitä samaa kolikkoa, jota hän  ei pystynyt liikuttamaan silloin, kun hän tapasi Shawin ensimmäistä kertaa. Ja tuon kolikon takia hänen äitinsä kuoli hänen silmiensä edessä.
Sillä samalla kolikolla mies tappoi Shawin, lävistäen tämän aivot hyvin hitaasti, ilmekään värähtämättä.

Shawin kuoleman jälkeen tilanne kääntyi juuri sellaiseksi, kuin Erik oli aikaisemmin ennustanut - Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton laivastot hyökkäsivät rannalla olevin mutanttien kimppuun raketeilla, jotka Erik kuitenkin pysäytti.
Charles olisi tahtonut Erikin olevan se parempi ihminen, lopettaen sodan siihen, mutta Erik tahtoi tuhota nuo laivastot ja siellä olevat ihmiset.


"Erik, you said yourself we're the better men. This is the time to prove it. There are thousands of men on those ships. Good, honest, innocent men! They're just following orders."
"I've been at the mercy of men just following orders. Never again."Charles ei voinut antaa Erikin tuhota noita laivastoja, vaan telepaatikko hyökkäsi Erikin kimppuun, joka tietysti veti nyrkkitappelussa pidemmän korren. Lopulta CSI:n Moira MacTaggert alkoi ampua Erikiä, joka metallin hallitsijana huitoi luodit helposti tieltään. Yksi harhaluoti kuitenkin kimposi Charlesin selkään.
Erik piti loukkaantunutta Charlesia sylissään, yrittäen saada tämän ymmärtämään hänen kantansa asiaan, saada nuoremman lähtemään hänen mukaansa. Charles kuitenkin piti  kiinni omista aatteistaan ja niinpä Erik otti mukaansa Ravenin ja Shawin puolella olleet mutantit ja he lähtivät pois rannalta.

Erik perusti Kuuban kriisin jälkeen Brotherhoodin ja yhdessä muutaman uuden liittolaisensa kanssa he pelastivat CSI:n päämajasta Shawin puolella olleen telepaatikon - Emma Frostin, jonka Erik tahtoi puolelleen.
Emman avulla Erik on perustanut Brotherhoodin salaisia päämajoja ympäri Yhdysvaltoja Shawin entisiin paikkoihin. Naisen avulla hän on myös päässyt käsiksi Shawin omaisuuteen ja muihin asiaan kuuluviin juttuihin.

l u o n n e


Erikin sisällä on paljon patoutunutta vihaa ihmiskuntaa kohtaan hänen omien kokemuksiensa ja menneisyytensä takia, mikä vaikuttaa miehen näkemykseen ja käsitykseen maailmasta ja ihmisistä. Hän todella pitää mutantteja evoluution seuraavana askeleena, hän haluaa maailmasta paremman paikan mutanteille ja jos se vaatii uhrauksia ja kärsimystä ihmisille, niin olkoon niin.
Erikin suhtautuminen asioihin on melko pessimististä ja negatiivista, hän suhtautuu uusiin asioihin - varsinkin jos ne poikkeavat jollain tapaa hänen omasta ajatusmaailmastaan - tietyllä varauksella ja epäluuloisuudella. Erikiä on todella vaikea voittaa puolelleen, sillä hän ei oikein luota kehenkään muuhun kuin itseensä.

Miehen menneisyys on muokannut hänestä suureksi osaksi sen mitä hän nykypäivänä on. Shawin kidutettua häntä eri tavoilla ja tapettua hänen perheensä pelkästään hänen mutanttivoimiensa takia, se kaikki on muovannut Erikistä niin mutanttikeskeisen persoonan ja juuri sen takia hän kokee ansaitsevansa paremman tulevaisuuden itselleen ja muille mutanteille.
Erik on synnynnäinen johtajapersoona, mistä syystä ei ole lainkaan ihmeellistä, että hän loppujenlopuksi päätyi perustamaan Brotherhoodin omia aatteitaan ajatellen.
Voisi itse asiassa kuvitella, ellei Erikiä tunne kunnolla, ettei hän oikeasti välitä mutanteista henkilöinä - että hän olisi vain kiinnostunut heidän kyvyistään ja haluaisi saada Brotherhoodiin mukaan sellaisia mutantteja, joilla on voimakkaita kykyjä, joista olisi hänelle hyötyä.
Ennen tuo väite olisikin pitänyt ihan täysin paikkaansa, mutta ei enää sen jälkeen, kun hän tutustui Charlesiin.

Kostonhimo oli syövyttänyt miehen muut tunteet olemattomiin, eikä hänen omatunnostaan ollut juuri mitään jäljellä. Hän oli pelkkä kylmä kuori, ennen kuin hän tapasi Charlesin ja myöhemmin myös muut X-Meneinä tunnetut mutantit.
Charles sai muutoksen aikaan Erikissä - pienen, mutta muutoksen kuitenkin.
Nykyään Erik osaa käsitellä tunteitaan muillakin tavoin kuin vihalla ja raivoamisella ja muutkin tunteet aika-ajoin näyttäytyvät, joiden olemassaolosta mies ei ole ollut tietoinen.

Erik ei kuitenkaan ole pelkästään vain negatiivista ajattelutapaa ja ennakkoluuloja täynnä, vaan hän osaa kyllä olla humoristinenkin - hänen huumorintajunsa tosin on hyvin mustaa. Mies on myös varsin sarkastinen tapaus ja tummalla sarkastisuudella höystettyjä kommentteja voi odottaa koska tahansa hänen suustaan.
Erikillä on valtava ego ja välillä näyttää siltä, ettei hän mahdu valtaisan egonsa kera muiden kanssa samaan huoneeseen - varsinkin jos lähettyvillä sattuu olemaan joku vähänkin enemmän omaa luonnetta omaava henkilö.

Erik on fiksu ihminen, hän osaa kehitellä hienoja strategioita, hän osaa ajatella pitkällä tähtäimellä - tätä hän on joutunut vanhemmiten opettelemaan, sillä nuorempana hän oli täysin tunteidensa vietävissä, kun hän janosi kostoa.
Nykyään hän osaa ajatella pidemmälle "pelilaudan" ulkopuolelle, pienikin asia voi tulevaisuudessa olla hänelle isostikin hyödyksi.
Suuttuneena Erikin tosin on vaikea ajatella järkevästi ja hän saattaa tehdä tyhmiäkin asioita.

u l k o n ä k ö


Erik on pituudeltaan 185cm. Hän on vartaloltaan sitä lihaksikkaampaa sorttia, vaikkei mikään varsinainen lihaskimppu olekaan. Vuosien kostonhimo ja maasta toiseen matkustaminen ja natsisotilaiden tappaminen on pitänyt miehen hyvässä kunnossa, mistä syystä miehen vartalossa ei ole mitään hävettävää.
Kasvoiltaan Erik on hyvin komea ja miehekäs, ja ellei hänen perusilmeensä olisi aina niin kylmä ja mitäänsanomaton, häntä olisi hyvin miellyttävä katsella. Voi vain kuvitella kuinka hyvältä hän näyttäisi hymyn koristaessa hänen kasvojaan, joka saisi taatusti kenen tahansa polvet notkahtamaan.

Pientä sänkeä on poskissa, leuassa ja ylähuulen yläpuolella, mies harvemmin siistii naamansa ihan täysin - aina on jonkinlaista sänkeä näkyvissä  ja se omalta osin korostaa miehen karumpaa ulkomuotoa.
Miehen lyhyehköt hiukset ovat väriltään tummat ja hänen silmänsä ovat siniharmaat, kallistuen kuitenkin enemmän harmaan puoleen.

Miehen pukeutumistyyli on melko simppeli, mutta kuitenkin todella tyylikäs ja juuri hänelle sopiva. Omissa oloissaan mies saattaa mielellään pukeutua vähän rennommin ihan vain johonkin oloasuun, joka ei purista mistään suunnasta.
Mutta muutoin hän suosii pukeutumisessaan yksinkertaisia kauluspaitoja, miesten neuleita, poolopaitoja, farkkuja ja suoria housuja. Joskus myös ruskea nahkatakki tai pitkähelmainen kangastakki.
Vaatetuksensa väreinä hän suosii erilaisia tummia sävyjä.m u u t a

- Erikin ja Charlesin välillä oli muutakin kuin vain ystävyyttä, hänellä on edelleen piilotettuja tunteita nuorempaa kohtaan, vaikka heidän tiensä erosivatkin.
- Erikin käsivarteen tatuoitu numerosarja on 214782. Tatuointi on hänelle arka paikka ja hän pitääkin sen yleensä piilossa.
- polttaa tupakkaa ja juo kahvinsa mustana.


- kuvissa Michael Fassbender


_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Erik Lehnsherr - Magneto

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ma Kesä 23, 2014 5:01 am

// Pelit ovat tapahtumajärjestyksessä ylhäältä alaspäin, eli ylin pelin on tapahtunut ensiksi ja alimmaiseksi tulee uusimmat. //

p e l i t


It's hard to get high when you're living on the bottom - Texas, Houston
- Mukana Thane (Rixu), Sophia (Destie) & Molly (Maya)
Brotherhood tekee yllätysoperaation Järjestön sivukonttoriin, jossa Mollya ja Sophiaa pidetään väliaikaisesti. Mutanttiryhmä ottaa heidät mukaansa.

Valmis.

So, we are going to be one big weird family! - Los Angeles, Brotherhoodin päämaja
- Mukana Thane (Rixu), Sophia (Destie) & Molly (Maya)
Sophia ja Molly on pelastettu edellisenä päivänä ja nyt Erik, Thane ja Emma Frost yrittävät saada selville keitä tytöt ovat - eli jonkinlainen kuulustelu.

Kesken.

Haarautuva tie - Washington D.C. , National Mall
- Mukana Clark (Mikkos), Thane (Rixu) & Havok (Destie)
Brotherhood on kuullut eräästä telepaatikosta, jota he nyt mielenkiinnolla lähtevät rekrytoimaan mukaan heidän mutanttiperheeseensä, mukana tehtävässä on Thanen lisäksi sivujoukkoina Emma Frost, Azazel ja Mystique.
National Mallissa he kohtaavat Ryhmä X:n jäsenen ja Erikin vanhan tutun, Havokin.

Valmis.

Yeah, this is the Brotherhood - welcome to our family. - Los Angeles, Brotherhoodin päämaja
- Mukana Clark (Mikkos), Thane (Rixu), Sophia (Destie), Molly (Maya), Ryder (Ramsu)
ja ohimennen Raven, Emma ja Azazel
Brotherhood sai houkuteltua mukaansa National Mallissa olleen telepaatikon, Clarkin, Ryhmä X:n jäsenen ja Erikin vanhan tuttavuuden, Havokin, väliintulosta huolimatta.
Brotherhoodin jäsenet teleporttasivat Los Angelesissa sijaitsevaan päämajaan, jossa Clark pääsee tutustumaan uuteen perheeseensä.

Kuollut.Menneisyyteen sijoittuvat pelit

Are we going down or will we fly? [k-18] - 8. syyskuuta 1962, Xavierin kotikartano
- Mukana Charles (Destie)
Kuuban kriisi on lähestymässä, mutta sitä ennen on ilta, jolloin kumpikaan miehistä ei halua ajatella asiaa, vaan mielessä on aivan jotain muuta.

Kesken.


_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Brotherhood

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa