Evelyn Hale

 :: Hahmot :: Muut

Siirry alas

Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Sira lähetetty Ti Syys 15, 2015 10:36 am

Kokonimi: Evelyn Claire Valerine Hale

Ikä&syntymäpäivä: 16-vuotias 12.6.1950

Sukupuoli: tyttö/nainen

Hahmosi kyky/mutaatio: Evelynin kyky on sään hallitseminen. Tyttö pystyy muuntelemaan säätä vaikka aurinkoisesta lumimyrskyyn jos se on tarpeellista. Tämä kuitenkin on hyvin energiaa vievää. Mitä suurempi muutos on, sitä enemmän se kuluttaa henkisesti sekä fyysisesti energiaa. Kykyä pystyy käyttämään myös ihan vain voimakkaiden tunteiden kautta esim. Viha, suru, ilo, pelko ym.
Exclamation
Evelyn ei pysty vielä hallitsemaan kykyjään, joten toisinsanoen hänen voimakkaat tunteensa hallitsevat joitakin osia kyvyistä, niin kauan kunnes hän edes tietää omaavansa "lahjan"

Kyvyn/mutaation heikkoudet tai haittapuolet:  kaikki mitä hän tekee on tytölle henkisesti sekä fyysisesti raskasta. Joskus hän saattaa pyörtyä heti lopetettuaan ja tällä tavoin on suojaton.
Hän ei osaa vielä käyttää kykyään, joten se on perjaatteessa vain tunteiden vallassa.

Ryhmä: ei vielä mikään, koska hän ei tiedä vielä olevansa "erilainen"

Mitä mieltä mutanteista: Evelyn ei ole vielä tietoinen näistä mutanteista, mutta hyväksyy heidät sellaisina kuin ovat.

Asuu: Evelyn asuu yksin pienessä kerrostalon asunnossa, johon kuuluu mm. Keittiö, omahuone ja pienehkö olohuone+ jonkinnäköisiä ikkunoita. New York

Perhe&menneisyys:

Äiti: Sirene Hale, kadonnut tuntemattomasti

Isä: Arthur Larte, kuolinsyy tuntematon

Sisko: Sophie Hale, kuollut pienenä sairauteen.

Lemmikki: saksanpaimenkoira 1,5-vuotias kutsumanimeltään: Niko

Evelyn on asunut yksin 8-vuotiaasta saakka pienessä asunnossa New Yorkissa, jonka hänen vanhempansa jättivät tytölle ainoana perintönä. Tyttö on selviytynyt hienosti yksin ja löysikin kerran eksyneen orvon koiran, jonka sitten nimesikin Nikoksi. Niko kiintyi Evelyniin ja siitä saakka kaksikko on majaillut sekä hankkinut ruokaa yhdessä.

Luonne: Evelyn on sopeutuva uuteen ympäristöön, joka hänen piirissään muuttuu usein. Hän on luotettava sekä mukava, joka ei turhasta valita. Tyttö on hyvin oikeudenmukainen ja auttaa kaikkia jotka sitä tarvitsevat. Hän kuuntelee kaikkia, mutta on eriasia tekeekö Evelyn niinkuin käsketään. Tyttö on luonteeltaan omapäinen ja kärsivällinen, joka ei hermoile turhasta. Evelyn päättää omista asioistaan eikä anna muiden komennella häntä, paitsi jos se on aiheellista. Tyttö sanoo asiansa hellävaraisesti, jottei loukkaisi muita. Kuitenkin hän osaa pitää puoliaan pelkällä puhumalla. Evelyn on kekseliäs sekä hieman syrjäytyvä. Toisinsanoen tyttö on epäsosiaalinen vaikkakin auttavainen ja mukava. Evelyn ei helposti retkahda ensisilmäyksellä kehenkään mieheen, vaan tämän pitää tuntea toinen ainakin puoli vuotta ennen kuin kykenee tunnustamaan tunteensa, jos niitä nyt edes ilmentyy. Evelyn on hyvin herkkä, jonka takia joskus mukavuus saattaa jäädä taka alalle jolloin viha, suru, tai jokin muu vahva tunne ottaa vallan. Tätä puolta tyttö kuitenkin peittelee parhaan mahdollisin tavoin. Tyttö on määrätietoinen ja vahvatahtoinen, joka ei hevillä luovu jostain tietystä joka on tärkeää hänelle. Evelyn on rohkea persoona, joka ei epäröi hätätilanteissa vaan tekee kaiken voitavansa. Tyttö ei luovuta helpolla ja yrittää aina parhaansa asioissa. Yleensä hän tekee aloittamansa asian loppuun ja vasta sitten aloittaa uuden. Evelyn ei pelkää tuovansa pettymystä, mutta välttää kuitenkin tätä. Evelyn on myös hyvin määrätietoinen tyttö, joka ei myönnä helposti virhettään.

Ulkonäkö: Evelynin hiukset ovat kauniin ruskeat, sekä hänen kasvonpiirteensä ovat sirot ja huomiota herättävät. Silmät ovat väriltään myös ruskeat. Tytön ruumiinrakenne on muodokas ja nuorekas. Häneltä löytyy voimaa sekä lihaksia, vaikka sitä ei juurikaan päällepäin erota. Evelynin silmät huokuavat määrätietoisuutta sekä lempeyttä. Hiukset hänellä on yleensä auki, jolloin pienet kiharat/laineet näkyvät. Hiukset ylettyvät rinnuksille, ehkä vähän ylikin ja ne ovat paksut. Kaulassaan tyttö pitää sinistä kaulakorua ja kädessään, tarkemmin sanottuna nimettömässä, siroa sormusta. Evelynin iho on ruskean ja vaalean välissä, ei vaaleaa eikä tummaa, vaikka auringossa hänen ihonsa tummuu kaksi kertaa alkuperäisestä väristä. Hän on hyvin ketterä ja nopea liikkeissään. Hänellä on pitkät ja vahvat jalat, joilla Evelyn juokseekin kovaa.
Evelyn ei välitä omasta ulkonäöstään, mutta pitää kuitenkin siitä huolen samalla myös kunnostaan. Tytöllä on yleensä päällä jotain mustaa, harmaata, ruskeaa, valkoista tai sinistä. Tytön hiuksiin muodostuu aina silloin kun tämä käyttää jotain kykyään, mustavalkohopeisia raitoja. Myös tytön kaulakoru mukailee näitä värejä.

Muuta: katselee aina iltaisin kuuta sekä tähtiä. Omistaa saksanpaimenkoiran, Nikon ja vanhemmiltaan perimän tummansinisen kaulakorun, jota hän pitää aina kaulassaan.

Plussat&miinukset:
+ yliluonnollisen tarkka näkö ja kuulo
+ hyvinkin nopea sekä ketterä
+ hyvä lähitaisteluissa
+ osaa varastaa, mutta tekee niin vain ääritapauksissa
+ hyvä sulautumaan varjoihin
- ei tottele oikein sääntöjä
- epä sosiaalinen
- syrjäytyvä

Copyt: Nina Dobrev
avatar
Sira

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 13.09.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Muut

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa