Evelyn Hale

Siirry alas

Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Sira lähetetty Su Syys 13, 2015 7:25 am

Nimimerkki: Rosita


Kokonimi: Evelyn Claire Valerine Hale

Ikä&syntymäpäivä: 16-vuotias 12.6.1950
(menikö laskut oikein?)

Sukupuoli: tyttö/nainen

{\rtf1\ansi\ansicpg1252
{\fonttbl}
{\colortbl;\red255\green255\blue255;}
}

Hahmosi kyky/mutaatio: Evelynin kyky on sään hallitseminen. Tyttö pystyy muuntelemaan säätä vaikka aurinkoisesta lumimyrskyyn jos se on tarpeellista. Tämä kuitenkin on hyvin energiaa vievää. Mitä suurempi muutos on, sitä enemmän se kuluttaa henkisesti sekä fyysisesti energiaa. Kykyä pystyy käyttämään myös ihan vain voimakkaiden tunteiden kautta esim. Viha, suru, ilo, pelko ym.
Exclamation
Evelyn ei pysty vielä hallitsemaan kykyjään, joten toisinsanoen hänen voimakkaat tunteensa hallitsevat joitakin osia kyvyistä, niin kauan kunnes hän edes tietää omaavansa "lahjan"

Kyvyn/mutaation heikkoudet tai haittapuolet:  kaikki mitä hän tekee on tytölle henkisesti sekä fyysisesti raskasta. Joskus hän saattaa pyörtyä heti lopetettuaan ja tällä tavoin on suojaton.
Hän ei osaa vielä käyttää kykyään, joten se on perjaatteessa vain tunteiden vallassa.

{\rtf1\ansi\ansicpg1252
{\fonttbl}
{\colortbl;\red255\green255\blue255;}
}

Ryhmä: ei vielä mikään, koska hän ei tiedä vielä olevansa "erilainen"

Mitä mieltä mutanteista: Evelyn ei ole vielä tietoinen näistä mutanteista, mutta hyväksyy heidät sellaisina kuin ovat.

Asuu: Evelyn asuu yksin pienessä kerrostalon asunnossa, johon kuuluu mm. Keittiö, omahuone ja pienehkö olohuone+ jonkinnäköisiä ikkunoita. New York

Perhe&menneisyys:

Äiti: Sirene Hale, kadonnut tuntemattomasti

Isä: Arthur Larte, kuolinsyy tuntematon

Sisko: Sophie Hale, kuollut pienenä sairauteen.

Lemmikki: saksanpaimenkoira 1,5-vuotias kutsumanimeltään: Niko

Evelyn on asunut yksin 8-vuotiaasta saakka pienessä asunnossa New Yorkissa, jonka hänen vanhempansa jättivät tytölle ainoana perintönä. Tyttö on selviytynyt hienosti yksin ja löysikin kerran eksyneen orvon koiran, jonka sitten nimesikin Nikoksi. Niko kiintyi Evelyniin ja siitä saakka kaksikko on majaillut sekä hankkinut ruokaa yhdessä.

{\rtf1\ansi\ansicpg1252
{\fonttbl}
{\colortbl;\red255\green255\blue255;}
}

Luonne: Evelyn on sopeutuva uuteen ympäristöön, joka hänen piirissään muuttuu usein. Hän on luotettava sekä mukava, joka ei turhasta valita. Tyttö on hyvin oikeudenmukainen ja auttaa kaikkia jotka sitä tarvitsevat. Hän kuuntelee kaikkia, mutta on eriasia tekeekö Evelyn niinkuin käsketään. Tyttö on luonteeltaan omapäinen ja kärsivällinen, joka ei hermoile turhasta. Evelyn päättää omista asioistaan eikä anna muiden komennella häntä, paitsi jos se on aiheellista. Tyttö sanoo asiansa hellävaraisesti, jottei loukkaisi muita. Kuitenkin hän osaa pitää puoliaan pelkällä puhumalla. Evelyn on kekseliäs sekä hieman syrjäytyvä. Toisinsanoen tyttö on epäsosiaalinen vaikkakin auttavainen ja mukava. Evelyn ei helposti retkahda ensisilmäyksellä kehenkään mieheen, vaan tämän pitää tuntea toinen ainakin puoli vuotta ennen kuin kykenee tunnustamaan tunteensa, jos niitä nyt edes ilmentyy. Evelyn on hyvin herkkä, jonka takia joskus mukavuus saattaa jäädä taka alalle jolloin viha, suru, tai jokin muu vahva tunne ottaa vallan. Tätä puolta tyttö kuitenkin peittelee parhaan mahdollisin tavoin. Tyttö on määrätietoinen ja vahvatahtoinen, joka ei hevillä luovu jostain tietystä joka on tärkeää hänelle. Evelyn on rohkea persoona, joka ei epäröi hätätilanteissa vaan tekee kaiken voitavansa. Tyttö ei luovuta helpolla ja yrittää aina parhaansa asioissa. Yleensä hän tekee aloittamansa asian loppuun ja vasta sitten aloittaa uuden. Evelyn ei pelkää tuovansa pettymystä, mutta välttää kuitenkin tätä. Evelyn on myös hyvin määrätietoinen tyttö, joka ei myönnä helposti virhettään.

Ulkonäkö: Evelynin hiukset ovat kauniin ruskeat, sekä hänen kasvonpiirteensä ovat sirot ja huomiota herättävät. Silmät ovat väriltään myös ruskeat. Tytön ruumiinrakenne on muodokas ja nuorekas. Häneltä löytyy voimaa sekä lihaksia, vaikka sitä ei juurikaan päällepäin erota. Evelynin silmät huokuavat määrätietoisuutta sekä lempeyttä. Hiukset hänellä on yleensä auki, jolloin pienet kiharat/laineet näkyvät. Hiukset ylettyvät rinnuksille, ehkä vähän ylikin ja ne ovat paksut. Kaulassaan tyttö pitää sinistä kaulakorua ja kädessään, tarkemmin sanottuna nimettömässä, siroa sormusta. Evelynin iho on ruskean ja vaalean välissä, ei vaaleaa eikä tummaa, vaikka auringossa hänen ihonsa tummuu kaksi kertaa alkuperäisestä väristä. Hän on hyvin ketterä ja nopea liikkeissään. Hänellä on pitkät ja vahvat jalat, joilla Evelyn juokseekin kovaa.
Evelyn ei välitä omasta ulkonäöstään, mutta pitää kuitenkin siitä huolen samalla myös kunnostaan. Tytöllä on yleensä päällä jotain mustaa, harmaata, ruskeaa, valkoista tai sinistä. Tytön hiuksiin muodostuu aina silloin kun tämä käyttää jotain kykyään, mustavalkohopeisia raitoja. Myös tytön kaulakoru mukailee näitä värejä.


Pelinäyte (minä muodossa):

Lysähdin pienelle sohvalle ja painoin pääni tyynyyn.
"Tule, mennään ulos", sanoin Nikolle ja lähdin ulko-ovea päin.
Tallustin rappukäytävää pitkin ulos viileään ilmaan.
Lähdin juoksemaan tien ylitse kohti pienehköä puistoa. Juoksin rauhalliseen metsään, johon tunsin kuuluvani.
Niko juoksi edelläni ja annoin tämän näyttää minne menisimme. Ajattelin itseäni ja omaa tilannettani.
*miten olen joutunut elämään yksin? Joka päivä metsässä oleskeleminen pakkasessa ei ole varmaankaan kovin terveellistä* ajattelin eteenpäin juostessani. Puhalsin ilmaan lämpimän henkäyksen, joka muodostui näkyväksi höyryksi. Potkaisin kiven kauemmaksi ja pysähdyin. Nikokin pysähtyi ja höristeli korviaan. Tasasin nopeasti hengitykseni ja paikansin missä olimme.

{\rtf1\ansi\ansicpg1252
{\fonttbl}
{\colortbl;\red255\green255\blue255;}
}

Muuta: katselee aina iltaisin kuuta sekä tähtiä. Omistaa saksanpaimenkoiran, Nikon ja vanhemmiltaan perimän tummansinisen kaulakorun, jota hän pitää aina kaulassaan.

Plussat&miinukset:
+ yliluonnollisen tarkka näkö ja kuulo
+ hyvinkin nopea sekä ketterä
+ hyvä lähitaisteluissa
+ osaa varastaa, mutta tekee niin vain ääritapauksissa
+ hyvä sulautumaan varjoihin
- ei tottele oikein sääntöjä
- epä sosiaalinen
- syrjäytyvä

Copyt: Nina Dobrev

Käyttäjä:

Nimi: Rosita 15:

Pelikokemusta löytyy, jotain yksi vuosi tai ehkä enemmänkin. En ole pitänyt asiasta sen enempää kirjaa. Olen pelannut kerran vain foorumipohjaista roolipeliä ja muut ovat vieraskirjapohjaisia.
Pelailen yleensä eläin aiheisia roolipelejä, mutta ihmisilläkin pelattavat ovat hyvin houkuttelevia.
Olen X-Men sarjan fani, katsottuani yhden elokuvan lentokoneessa...juuh, mutta kiinnyin siihen hyvinkin paljon ja haluaisin katsoa lisääkin, kunhan aikaa vain riittäisi.
Roolipelaus on jokapäiväinen harrastukseni ja pyrin olemaan siinä myös hyvin aktiivinen!


Viimeinen muokkaaja, Sira pvm Ma Syys 14, 2015 8:12 pm, muokattu 4 kertaa
avatar
Sira

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 13.09.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Su Syys 13, 2015 11:55 am

Ihan ensimmäinen asia, ennen kuin paneudun tähän hahmoesittelyyn sen tarkemmin on se, että foorumille EI rekisteröidytä ennen kuin hahmopyyntö on hyväksytty.
Tämä siksi, että hahmopyynnön hyväksyminen ei suinkaan ole itsestäänselvyys ja joskus niissä on parantamista sekä korjailtavaa ennen lopullista hyväksyntää.
Mutta koska olet näemmä jo rekisteröitynyt, niin ihan turhaa nyt alkaa poistamaan tunnustasi, kun pääset jossain vaiheessa rekisteröitymään uudestaan.

Ja sitten itse hahmoesittelyyn.

Kokonaisuudessaan hahmo vaikuttaa ihan hyvältä, mutta on tosiaan muutamia asioita, jotka haluaisin nostaa esille. Jokaisella on tottakai ihan omat näkemyksensä X-Men - aiheisista hahmoista, mutta mun omasta mielestäni tuo Evelynin kyky/mutaatio kuulostaa jotenkin... sekavalta ja liioitellulta?
Tai siis siltä, että ihan kuin et olisi osannut päättää minkälaisen kyvyn hänelle haluaisit ja sitten päädyit yhdistelemään monia erilaisia kykyjä. Elementit, sähkö, parantaminen... Ja näiden lisäksi vielä yliluonnollisen tarkka näkö- ja kuuloaisti.
Lämpimästi suosittelen, että valitset noista yhden ja keskityt sitten siihen, koska mun oman näkemykseni mukaan yhdellä ja samalla X-Men - maailman hahmolla ei voi olla liian montaa erilaista kykyä. Joitakin voi tottakai yhdistellä, kuten esimerkiksi ajatusten lukeminen sekä telekineesi (molemmat ovat ajatuspohjaisia kykyjä), parantaminen ja empatia-kyvyt (molemmat vaativat syvää empatiaa ja vahvaa tunnepuolta) jne, koska niillä on sama pohja.
Mutta tosiaan, elementti-kyvyt, sähkö, parantaminen ja aistipohjaiset jutut ovat kaikki täysin erilaisia. Tai no itse asiassa parantamisen ja aistipohjaisia kykyjä voi kyllä mun mielestä yhdistellä (kunhan ei nyt väännä samalle hahmolle kaikkia näihin liittyviä kykyjä), koska molemmat ovat yhteyksissä ihmisen henkiseen kapasiteettiin.

Ja koska hahmosi on vielä tällä hetkellä nuori, niin kyvyn ei tarvitse olla mitään kovin suurta ja ihmeellistä vielä tässä vaiheessa - itse asiassa harvoin noin nuoret hallitsevat kykyjään kunnolla, ja jahka pääset kunnolla peliin mukaan, niin asioiden edetessä Evelyn voi vaikka tavata jonkun henkilön, joka osaa opastaa häntä harjoittelemaan kykyään kunnolla, jolloin kykyyn voi lisätä uusia asioita ja ilmiöitä.

Ja sitten olisi ihan mahtavaa, jos voisit myös määritellä vähän tarkemmin, että missä päin maailmaa tämä Evelynin mökki sijaitsee. :) Tämä peli kun kattaa koko maailman ja mahdollisia pelejä hahmojen välille on vaikea suunnitella, mikäli ei ole tiedossa missä Evelyn asuu.
Ja jos kyseessä on Amerikka (minne suurin osa pelistä ainakin tällä hetkellä sijoittuu), niin missä päin Amerikkaa?

Eli näihin asioihin haluan ainakin selvyyden ennen kuin tämä hahmoesittely on hyväksytty! :)

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Su Syys 13, 2015 12:27 pm

Ja tosiaan, haluan vielä painottaa sitä, että en missään nimessä halua kuulostaa ilkeältä. Mutta kun satun tosiaan olemaan suuremman luokan X-Men - fani, niin jotkut asiat vaan särähtää korvaan. :)

Niin ja tutustuitko ennen hahmopyynnön lähettämistä tuohon meidän "Apua hahmopyyntöjen luontiin" - topiciin? Eli ensimmäisestä hahmopyynnöstä pitäisi myös käydä ilmi joitakin sun omia tietoja.
Pelinäytteen laitoitkin jo, sekä nimimerkkisi (tosin rekisteröidyit eri nimimerkillä), mutta niiden lisäksi pitäisi myös näkyä sun ikä sekä pelikokemuksesi - eli vähän taustaa siitä minkä verran olet roolipelannut ja millaisissa peleissä olet ollut mukana, onko kokemusta foorumiroolipeleistä ja niin edelleen. :)

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Sira lähetetty Su Syys 13, 2015 9:19 pm

Okei, rekisteröityessäni 'Rosita' nimimerkki ei käynyt...

Kirjoitan esittelyn itsestäni myöhemmin ja luin kyllä sen kohdan, parikin kertaa
avatar
Sira

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 13.09.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Sira lähetetty Ma Syys 14, 2015 5:20 am

Ja anteeksi vielä kaikki minkä tein jotenkin väärin! What a Face What a Face What a Face What a Face Exclamation Exclamation What a Face Exclamation Exclamation Exclamation
avatar
Sira

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 13.09.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Sira lähetetty Ma Syys 14, 2015 9:34 am

Ja olen itse niin tyhmä, että voisitko ilmoittaa sitten, kun hahmoni on hyväksytty
avatar
Sira

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 13.09.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ma Syys 14, 2015 10:31 am

Ei tuo nyt millään tavalla ole tyhmyydestä kiinni, tottakai ilmoitan! Ihan niin kuin kaikille muillekin, hahmopyyntöjen hyväksyminen tapahtuu tätä kautta. :)

Luin tosiaan nuo muutokset, jotka hahmoesittelyyn teit, jo aamulla ja nyt mulla on taas aikaa paneutua asiaan tarkemmin.
Sanon tämän nyt ihan täysin kaikella rakkaudella (koska musta on ihanaa saada tänne uusia pelaajia!), enkä siis tarkoita ollenkaan pahalla kun sanon, että huomaan kyllä että olet katsonut vain yhden elokuvan paneutumatta kyseiseen maailmaan sen kummemmin.
En tiedä minkä elokuvan olet katsonut, mutta mikäli et ole vielä nähnyt, niin suosittelen katsomaan tuon X-Men: The First Class - leffan, sillä tämän pelin tapahtumat sijoittuvat tuon leffan tapahtumien jälkeen. Eli se on ihan suositeltavaa katsoa, niin tästä pelistä saa heti enemmän irti! :)

Mutta tosiaan. Hahmosi on vasta 16-vuotias, eikä hän ole saanut minkäänlaista opastusta voimiensa käyttöön (ja on siis asunut lapsesta saakka yksin, eikä siis vielä itse tiedä olevansa erilainen), niin näkisin tämän itse ainakin niin, että tuo sään hallitseminen tulisi esiin tosiaan isompien tunteenpurkauksien yhteydessä.
Ja jahka jossain vaiheessa hän ehkä mahdollisesti tosiaan saa jonkun opastamaan itseään voimiensa käytössä (ja kun ikää ja kokemusta tulee lisää), niin tällöin voisit sitten valita, että mikä sääilmiö on se, jonka Evelyn hallitsee kaikista parhaiten, josta tulee sitten se "pääkyky", kun taas muut sään hallintaan liittyvät piirteet jäisivät heikommiksi.
Esimerkkinä tästä X-Men - leffoista tuttu naishahmo Storm, jonka kyky on myöskin sään hallitseminen, mutta Stormin voimat painottuvat nimensä mukaisesti myrskyn erilaisiin ilmiöihin (voimakkaat tuulet, tornadot, ukkonen/salamointi, voimakkaat vesi- ja lumisateet)
Tämän valitseminen ei tosin vielä ole välttämättä ajankohtaista, jahka pääset hahmollasi pelailemaan, niin eiköhän se Evelynin "oma juttu" pikkuhiljaa sieltä löydy. :)

Eli hyväksyn tämän hahmon nyt tällaisenaan, mikäli toisella ylläpitäjällä on jotain sanottavaa, niin hän saa sitten itse olla suhun yhteydessä. :) (Se on näistä asioista vielä tarkempi kuin minä, köh.)
Hyväksytty on! Voit nyt laittaa hahmoesittelyn ilman omia tietojasi tuonne Muut - osioon.

Tervetuloa foorumille ja toivottavasti viihdyt täällä :)

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ma Syys 14, 2015 10:39 am

Ah, huomasin vasta nyt, että olit muuttanut Evelynin asumisen siitä metsämökistä kerrostaloon kaupunkialueelle. Siinä tapauksessa huomauttaisin, että nämä kohdat;

"+ osaa käyttää näppärästi teräaseita senä jousipyssyä
+ tarkat tähtäykset ja osuukin yleensä jopa liikkuvaan kohteeseen"

eivät ehkä sovi ihan niin hyvin kuvaan. :D Missäpä teinityttö pääsisi keskellä suurkaupunkia käyttämään teräaseita sekä jousipyssyä.

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Sira lähetetty Ti Syys 15, 2015 8:40 am

Korjasin sen :3
avatar
Sira

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 13.09.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ti Syys 15, 2015 8:52 am

Hyvä, huomasin. :) Nyt vaan lähetät tuon korjatun esittelyn sinne minne se kuuluu, eli tuonne Muut - osioon.

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Evelyn Hale

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa