Hank McCoy

 :: Hahmot :: X-Men

Siirry alas

Hank McCoy

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty To Loka 09, 2014 12:23 pm
Hank: "You have no idea what I'd give to feel..."
Raven: "Normal?"Henry Philip McCoy
kutsumanimi on Hank
mutanttinimi puolestaan on Beast
syntynyt 1.9.1943 (23-vuotias)
ei ole varma omasta seksuaalisuudestaan, mutta siinä on vahvoja aseksuaalisuuden merkkejä
sinkku


Mutaatio on hyvin moniulotteinen, se vaikuttaa hänen ulkoisiin ominaisuuksiinsa kuin myös älykkyyteensä.
Ennen vuoden 1962 tapahtumia hänen ulkoinen mutaationsa painottui pääasiassa hänen valtaviin ja harvinaisen voimakkaisiin jalkoihinsa, joita hän pystyi käyttämään samaan tyyliin kuin käsiäänkin. Niiden avulla hän oli käsittämättömän nopea.
Hänen vahingossa kehittelemänsä seerumi vahvisti mutaatio-geenejä ja nuorukaisesta tuli eläimellisen näköinen peto - gorillaa muistuttava ulkomuoto, torahampaat sekä sininen turkki.
Siitä tuli nimi Beast.
Eläimellisessä ulkomuodossa on myös eläimelliset voimat, kokoonsa nähden uskomaton ketteryys sekä kestävyys, mutanttimuodossaan Hank pystyy ottamaan todella paljon iskuja vastaan ilman sen kummempaa loukkaantumista.

Miehen uskomaton älykkyys on myös osa hänen mutaatiotaan. Hän on paljon älykkäämpi kuin monet muut yhteensä, eikä mikään tietoa taikka älyllisiä lahjoja vaativa tuota hänelle ongelmia.
Älykkyytensä ansiosta hän onkin suorastaan nerokas keksijä, ollen näin vastuussa Ryhmä X:n tekniikasta sekä suojauksista.

Nykyään mies pystyy kehittelemänsä seerumin avulla muuttumaan petomuotoonsa halutessaan ja takaisin ihmiseksi ihan millon vain.


Kuuluu Ryhmä X:ään, on yksi ryhmän perustajajäsenistä.

Jakaa Charles Xavierin ajatukset sekä aatteet rauhanomaisesta yhteiselosta mutanttien sekä ihmisten välillä - suhtautuu tähän tosin siinä  mielessä epäluuloisesti, ettei hän voi uskoa kenenkään koskaan pitävän ulkoisen mutaation omaavia mutantteja normikäsitysten mukaan kauniina.
Hän hyväksyy kyllä mutantit täydestä sydämestään ja yrittää Ryhmä X:n kanssa suojella mutantteja väkivaltaisilta ihmisiltä ja samaan tapaan suojella ihmisiä pahoilta mutanteilta.

Asuu Westchester Countyssa Charlesin lapsuudenkodissa, joka toimii Ryhmä X:n päämajana.


t a u s t a a


Hank McCoyn isä Norton McCoy työskenteli ydinvoimalassa, kun hän joutui onnettomuuteen ja altistui valtavalle määrälle säteilyä. Mies ei vahingoittunut itse, mutta säteily vaikutti hänen geeneihinsä ja kun hän sai vuonna 1943 lapsen vaimonsa kanssa, lapsi syntyi mutantiksi.
Toisin kuin monilla muilla mutanteilla, Hankissa oli merkkejä mutaatiosta jo syntymän hetkellä; epätavallisen isot jalat.
Hänen vanhempansa olivat kuitenkin sokeita tuolle seikalle, vanhempien mielestä heidän omat lapsensa ovat aina täydellisiä, eikä heissä ole mitään vikaa.

Molemmat vanhemmat työskentelivät tutkijoina tieteiden ja tekniikan parissa, mikä omalta osin herätti Hankin kiinnostuksen jo ihan lapsena. Vanhemmat olivat tottakai hyvillään poikansa kiinnostuksesta ja opettivat tuolle kaikenlaista.
Lapsineron älykkyysosamäärä oli jo 10-vuotiaana yli 140, joten sitä voi vain arvailla kuinka korkealla se nykyään on - 140 kun on jo poikkeuksellisen korkea.

Hank on aina tiennyt olevansa erilainen, mistä syystä hänen on ollut vaikea tutustua kehenkään tai saada kavereita - hän jäi lapsena aina helposti yksin, hänellä kun oli vähän toisenlaiset kiinnostuksen kohteet kuin "normaaleilla" lapsilla.
Hän on myös hypännyt usean luokan yli, joten hänellä ei oikeastaan ole koskaan edes ollut ikäisiään koulutovereita.

Nuorukainen valmistui vajaassa kolmessa vuodessa 15-vuotiaana Harvardin yliopistosta huippuarvosanoin. Hän oli painottanut opintonsa lähinnä lääketieteisiin, eli biologiaan, fysiikkaan sekä kemiaan.
Opintojensa aikana teini-iässä Hank oli kokenut tarpeelliseksi kuulua johonkin, hän oli halunnut yrittää saada ystäviä, niinpä hän oli ottanut osaa koulun jalkapalloharrastukseen.
Jalkojensa ansiosta hän nousi nopeasti tähtipelaajaksi, mutta se ei suinkaan tarkoittanut sitä, että kummajainen, nörttipoika, se outo tyyppi, olisi yhtäkkiä saanut ystäviä ja kuulunut porukkaan.
Häntä syrjittiin ja kiusattiin edelleen, mistä syystä hän jätti harrastuksen sikseen ja keskittyi sen sijaan opintoihinsa.

Monen mutkan kautta Hank päätyi töihin CIA:n tiedeosastolle, jossa hän työskenteli ansiokkaasti muutaman vuoden ajan, ennen kuin hän tapasi siellä 19-vuotiaana professori Xavierin, Erik Lehnsherrin sekä Ravenin.
Hank oli aina piilotellut mutanttiuuttaan kaikilta, tästä syystä edes hänen työnantajansa CIA:ssa eivät tienneet asiasta, mutta asia tuli vahingossa ilmi Charles Xavierin paljastettua Hankin olevan mutantti.

Hank oli jo useamman vuoden ajan yrittänyt kehitellä seerumia, jolla hän voisi korjata ulkoisen mutaation kosmeettiset viat ja tavattuaan Ravenin, hän uskoi naisen geenien olevan vastaus hänen ponnisteluihinsa.
Kaksikon välillä oli jonkinlaista romanssinpoikasta, kun Hank yritti selvittää heitä molempia vaivaavan ongelman.

Ennen Kuuban kriisiä Hank sai vihdoinkin viimeisteltyä seeruminsa, jonka oli tarkoitus neutralisoida ulkoiset "viat" muuttamatta itse kykyä kuitenkaan mitenkään ja kun hän yritti innoissaan sitä tarjota Ravenille, ei nainen enää halunnutkaan sitä - Raven oli alkanut hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin hän oli ja Erik oli saanut iskostettua naisen mieleen ajatuksen, että omasta erilaisuudestaan kuului olla ylpeä.
Hank kuitenkin halusi päästä eroon isoista jaloistaan, joita hän oli hävennyt koko ikänsä, ja pisti seerumia jalkoihinsa.

Seerumilla ei kuitenkaan ollut toivottua vaikutusta - päinvastoin. Se vahvisti mutaatiogeenejä ja muutti Hankin gorillamaiseksi siniseksi olennoksi, jolla oli eläimelliset voimat.
Tilanne oli hänelle uusi ja pelottava, eikä hän pystynyt omin avuin muuttumaan takaisin ihmismuotoonsa.


Erik: "You never looked better, man."
[pats Hank on the shoulder, Hank grabs Erik by the throat]
Charles: "Hank! "
Hank: "Don't mock me!"
Charles: "Hank, put him down immediately, please. Hank! Hank!"
[Hank lets him go]
Erik: "I wasn't."Kuuban kriisin jälkeen Hank jäi asumaan professori Xavierin, Havokin sekä Bansheen kanssa ja yhdessä he perustivat pikkuhiljaa Ryhmä X:n sekä koulun ja turvapaikan mutanteille.

Elämä ei ole viimeisen neljän vuoden aikana ollut helppoa, Erikin ja varsinkin Ravenin menetys oli vähän tunnevammaiselle Hankille kova paikka, sillä nuori tiedemies oli ehtinyt kehitellä jonkinlaisia tunteita nuorta naista kohtaan.

Hank sai vihdoinkin pari vuotta sitten kehitettyä oikeanlaisen seerumin, joka neutralisoi ulkoiset mutaation luomat "viat". Hän pystyy nykyään halutessaan muuttumaan petomuotoonsa ja takaisin ihmiseksi. Seerumia voi myös käyttää muihinkin tarkoituksiin, lähinnä lääketieteellisiin.
Kuuban kriisissä harhaluodista osuman saanut Charles halvaantui lantiosta alaspäin ja mies käyttää seerumia saadakseen jalkansa taas toimimaan. Seerumi toimiikin, mutta sivuvaikutuksena mies ei pysty käyttämään telepaatikon kykyjään.

l u o n n e


Hank McCoy on aina miettinyt miksei hän ollut yksi niistä "onnekkaista" - jos hänen täytyi olla mutantti, niin miksi juuri hänen mutaationsa omasi ulkonäöllisiä piirteitä, joita täytyi piilotella.
Hank on aina hävennyt isoja jalkojaan ja yrittänyt parhaansa mukaan piilotella niitä muilta. Hän on vain halunnut olla normaali.
Ja juurikin tästä syystä hän omisti ison osan elämästään kehitelläkseen seerumin, jolla hän saisi neutralisoitua mutaationsa ulkoiset piirteet vaikuttamatta kuitenkaan itse kykyihin. Ravenin geenien piti olla vastaus hänen kysymyksiinsä, mutta hän saikin aikaan täysin päinvastaisen lopputuloksen kuin mitä hän oli hakemassa.

Kuuban kriisin jälkeiset pari vuotta olivat nuorukaiselle kaikella tapaa erittäin raskaat, sillä hän ei kestänyt edes katsoa itseään peilistä - oli vaikeaa totutella siihen faktaan, että hän oli valtava gorillamainen, sinisen turkin ja torahampaat omaava peto.
Ne isot jalatkin olisivat olleet siihen verrattuna siedettävämmät (ainakin helpommin piilotettavissa).
Tuon parin vuoden aikana hän ei juurikaan työntänyt nenäänsä Xavierin kartanon tiluksien ulkopuolelle, kunnes hän lopulta sai kehiteltyä oikeanlaisen seerumin.

Hank on luonteeltaan täydellinen introvertti ja ehkä jokseenkin tunnevammainen. Hän on erittäin fiksu ja tuon älykkyys on täysin omaa luokkaansa, mutta tunneasioissa hän on huono - tunteet ovat jotain, mitä hän osaa käsitellä melko huonosti.
Nuori mies on hiljainen ja ujo, puhuessaan hän änkyttää ja toisinaan hänellä on vaikeuksia ilmaista itseään niin, että muutkin ymmärtäisivät mitä hän oikein ajaa takaa. Toisinaan hän saattaa loukata jotakuta harkitsemattomilla kommenteillaan, kun hän ei osaa ilmaista asiaansa oikein, muttei hän ikinä tahdo loukata ketään.

Hank on aina ollut huono ottamaan negatiivisia kommentteja vastaan, kun hän kokee tulleensa loukatuksi tai kiusatuksi, hän lähtee erittäin aikuismaisesti pois paikalta murjottamaan joko omaan huoneeseensa tai laboratorioonsa.

Hän on uusien ihmisten seurassa hyvin varautunut ja ehkä jollain tapaa vaikeasti lähestyttävä, sillä nuorukainen on sosiaalisesti erittäin awkward ja jatkuva muiden kanssa vuorovaikuttaminen vie häneltä voimia. Hank viihtyy ihan hyvin itsekseen omassa laboratoriossaan.
Hän pitää hyvin järjestäytyneestä elämästä eikä luota impulsiiviseen päätöksentekoon.

Hank on suorastaan naurettavan viaton, eikä hän ymmärrä rakkausasioista mitään. Hän on aikaisemmin ollut ihastunut Raveniin, mutta heidän "suhteensa" loppui ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa, eikä Hank ehtinyt tuona lyhyenä aikana oppia mitään uutta - päinvastoin.
Tuo lyhyt ihastuminen jätti hänen mieleensä vain ison liudan kysymyksiä, joihin hän ei -  harvinaista kyllä - tiennyt vastausta.


u l k o n ä k ö


Pituutta nuorelta mieheltä löytyy noin 178cm ja painoa sopivasti, hän on ehkä hivenen alipainoinen.
Petomuodossaan hän on pituudeltaan 190cm ja painoa löytyy 160 kiloa.

Hank on ulkonäöltään juuri sitä mitä hän on luonteeltaankin; nuori nörttipoika. Hänellä on tummat lyhyehköt, mutta kuitenkin kurittomasti joka suuntaan sojoittavat hiukset, hätkähdyttävän siniset silmät sekä silmälasit, jotka kehystävät hänen kauniita silmiään.
Kasvojenpiirteet ovat hivenen kulmikkaat, hän on perinyt ne isältään.

Vartaloltaan nuori mies on hoikka ja hivenen hontelomainen. Vuosien viettäminen laboratoriossa on jättänyt häneen jälkensä ja normaalisti istuessaan tai seistessään hänen ryhtinsä ei ole täydellisen suora, vaan hieman kumara.
Se ei tosin miestä itseään haittaa, ei hän ulkonäöllisistä seikoista ymmärrä muutenkaan mitään, joten hän ei näe kumarassa ryhdissään mitään ongelmaa.

Mutaationsa myötä hänellä on tavallista isommat jalat ja koska hän pilasi ulkonäkönsä aikaisemmin vääränlaisella seerumilla, jonka aiheuttamat viat hän myhemmin sai taas normalisoitua, jalat ovat kuitenkin pysyvät.
Niitä hän ei ole saanut ainakaan vielä toistuvien yritysten jälkeen normalisoitua.

Hankin pukeutumistyyli on myöskin hyvin nörttimäinen ja yksinkertainen. Hän viihtyy kaikista parhaiten valkoisessa labratakissaan, jonka hän kiskoo aina vaatteidensa päälle  viettäessään aikaa omassa laboratoriossaan ja yleensä takki sitten unohtuu hänen päälleen koko päiväksi, vaikka hän välillä poistuisikin omista tiloistaan.
Tummat tai vaaleat suorat housut yhdistettynä johonkin ruudulliseen kauluspaitaan kuuluu hänen vapaa-ajan pukeutumiseensa, poolopaidat sekä neuleet ovat myös jonkinlaisessa suosiossa.

m u u t a

- Hank juo aivan liikaa kahvia, käyttää kahvissaan maitoa muttei sokeria.
- nuorukaisen unirytmi on toisinaan vähän turhan sekaisin, eikä Hank itse asiassa edes koe tarvitsevansa niin paljoa unta; niinpä hän yleensä nukkuu yössä 4-6 tuntia.- kuvissa Nicholas Hoult

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hank McCoy

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty To Loka 09, 2014 12:29 pm

// Pelit ovat tapahtumajärjestyksessä ylhäältä alaspäin, eli ylin pelin on tapahtunut ensiksi ja alimmaiseksi tulee uusimmat. //

p e l i t


??

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: X-Men

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa