Clark "Mentalisti" Evans

Siirry alas

Clark "Mentalisti" Evans

Viesti kirjoittaja Mikkos lähetetty To Heinä 03, 2014 11:41 am

Clark Evans, Mentalisti
27-vuotias, syntynyt 28.02.1939
mies, hetero, sinkku


MUTAATIO
Clarkin mutaatio on telepatia. Hän kykeni kuulemaan muiden ajatuksia jo päiväkoti-ikäisenä, mutta oppi projisoimaan omiaan muille vasta ala-asteen lopulla. 23-vuotiaana Clark huomasi vahingossa kykenevänsä myös telekineesiin, mutta osaa hallita tätä taitoa vasta hyvin pieniin (esim. kirja) esineisiin. Telepatia ei ole vielä samalla tasolla kuin Xavierilla parhaimmillaan, mutta hän kehittyy siinä koko ajan.

HEIKKOUDET
Clarkin telepatialta pystyy sulkemaan mielensä pitkän harjoituksen tuloksena. Hän kuitenkin uskoo, että tulevaisuudessa hän pystyy yhä paremmin kiertämään muiden mielen suojuksia. Mikäli Clark yrittää ylittää omia rajojaan (esim. nostaa telekineettisesti suuria esineitä / muita ihmisiä), hän saattaa saada epileptisen kohtauksen, joka kestää muutamia kymmeniä sekunteja. Tänä aikana hän on tiedoton eikä pysty puolustautumaan. Vaikka hän onkin hoikassa kunnossa, hän on melko huono fyysisessä taistelussa.

RYHMÄ
Brotherhood!

MUTANTIT
Clark ei pidä mutantteja uutena ihmislajina, mutta on silti valmis puolustamaan omanlaistensa oikeuksia ja vapautta viimeiseen asti. Aluksi hieman nihkeä tuttavuus, mutta tutustuttaessa lojaali persoona.

ASUINPAIKKA
Clark asui ennen kihlattunsa kanssa Washingtonin osavaltiossa, mutta vaeltelee nykyään ympäri New Yorkin osavaltiota ilman tarkkaa päämäärää.

HISTORIA
Clark on kahden ei-mutantin ainut poika. Vanhemmat pelästyivät hänen kykyjään niin, että he lähettivät hänet sisäoppilaitokseen. 18-vuotiaana hän tapasi Celine Coelhon, ja he rakastuivat. Celine oli myös mutantti, joka kykeni telekineesiin. He kihlautuivat pian sen jälkeen, kun Clark oli täyttänyt 22 vuotta. Hän kuitenkin kuoli kohtaamisessa Järjestön agenttien kanssa vuonna 1962. Tästä syvästi järkyttynyt 23-vuotias Clark huomasi surunsa mukana itselleen auenneen myös uuden mutaation, telekineesin. Celinen kykyyn verrattuna tämä telekineesi oli kuitenkin hyvinkin heikkoa, eikä edes usean vuoden kuluttua tästä Clark vielä hallitse tätä kykyään kovinkaan hyvin. Celinen kuoleman jälkeen Clarkin päässä kasvoi syvä viha Järjestöä kohtaan. Eräänä sateisena iltana hän tapasi newyorkilaisessa kapakassa miehen, joka kertoi hänelle Brotherhoodista ja tämän johtajasta Magnetosta. Mies kertoi myös Brotherhoodin arkkivihollisista, X-meneistä, joiden johdossa oli vahvin tunnettu telepaatti Charles Xavier. Tämän kohtaamisen jälkeen Clark on yrittänyt jäljittää Brotherhoodia tarjotakseen omaa osaamistaan porukan hyväksi – ainakin hän kykenisi suojelemaan muita tuon Xavierin hyökkäyksiltä, vaikka ei tätä päihittäisikään…

LUONNE
Lapsena Clarkille valehdeltiin paljon. Hänen kykynsä alettua totuus kuitenkin tuli ilmi, ja hän alkoi syvästi vihata valehtelua. Vanhemmalla iällä hän kuitenkin on oppinut valkoisten valheiden merkityksen silloin, kun niitä tarvitaan. Ennen Celinen kuolemaa Clark oli positiivinen ja ulospäin suuntautunut ihminen, jolla oli paljon tulevaisuudensuunnitelmia. Kihlattunsa kuoleman jälkeen koko tulevaisuuden pohja tuntui murentuneen alta, eikä häntä enää kiinnostanut pyrkiä elämässään mihinkään suuriin tehtäviin. Sisimmässään Clark on kuitenkin mustan huumorin ystävä, eikä se piirre ole hänestä vieläkään kokonaan kadonnut. Toisaalta tämä tragedia on tuonut häneen myös lisää tietynlaista harkintaa, mikä on hyväksi. Ennen hän tutki muiden ihmisten ajatuksia ihan uteliaisuuttaan, mutta tajusi vasta vanhemmalla iällä yksityisyyden merkityksen ja jätti voimiensa käytön vain tarpeellisia tilanteita varten. Vaikka Clarkilla ei olekaan mitään ihmisiä vastaan, hän pyrkii oleskelemaan heistä erillään. Liittyminen Brotherhoodiin samaan aikaan huolestuttaa ja kiinnostaa häntä: hän ei halua satuttaa syyttömiä, kuten on kuullut Brotherhoodin tekevän, mutta haluaa ajaa mutanttien oikeuksia ja puolustaa omiaan. Tämän vuoksi Clark ei käytäkään koko potentiaaliaan heidän etsimiseen, vaan antaa kohtalollekin oman osansa.ULKONÄKÖ
183-senttinen, ruumiinrakenteeltaan hoikka Clark lopetti uintiharrastuksensa Celinen menehdyttyä. Aiemmin hänen kroppaansa saattoi sanoa urheilulliseksi, mutta vuosien kuluessa se atleettisuus on karissut normaaliksi hoikkuudeksi. Hänellä on tummat, hieman kaartuvat hiukset ja usein huolimaton sänki. Hänen siniset silmänsä kirkastuvat aina hieman, kun hän käyttää telepaattisia kykyjään. Clark tykkää pukeutua kasuaaliin ja klassiseen tyyliin, vaikkakaan ei jaksa enää panostaa ulkonäköönsä niin paljon kuin ennen Celinen kuolemaa. Tyypillisesti Clarkilla on päällään tumma tai harmaa puku tai beige housut ja kauluspaita -kokonaisuus. Kylmällä ilmalla hän pukeutuu villakangastakkiin. Aiemmin hymykuopat olivat aivan tavallinen näky Clarkin kasvoilla, mutta nykyään niitä näkee harvemmin. Sen sijaan hänen tummat kulmansa kurtistuvat ja suu vääntyy huolestuneeseen mutruun - useammin kuin hän itse haluaisi edes myöntää. Clarkin oikean pohkeen sisälaitaan on piilotettu hänen ex-kihlattunsa vanha puukko. Puukko tuntuu olevan ainut asia, jota hän osaa hallita telekineettisesti hyvin.  MUUTA
Clarkia ei pysty jäljittämään Cerebrolla tämän omien telepaattisten kykyjen vuoksi. ”Kartan” (täällä pelattava hahmo) avulla hänet voi kuitenkin löytää helposti, eikä hän edes pahemmin yritä piiloutua keneltäkään.

- kuvassa Matt Bomer.
avatar
Mikkos

Viestien lukumäärä : 21
Join date : 27.06.2014
Ikä : 24
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa