Khristopher Howard

 :: Hahmot :: Järjestö

Siirry alas

Khristopher Howard

Viesti kirjoittaja Destie lähetetty To Heinä 03, 2014 6:38 amKhristopher Howard, ent. Lundgren
Khris, Kris

1928, 38-vuotias
sinkku

ihminen
järjestön agentti

ihminen, taitava aseiden kanssa ja pelottavan fiksu. On suhteellisen korkealla asemassa Järjestössä, koska hänen isänsä oli mukana perustamassa Järjestöä – enemmänkin rahallisesti ja poliittisesti. Mies itse ei ole kuitenkaan halunnut yletä agenttia korkeammalle tasolle, koska tekee mielellään kenttätyötä ja hänet tunnetaankin siitä, että ei pelkää liata käsiään tavoittaakseen päämääränsä. Voisi kai sanoa, että hän pitää mieluummin suhteita yllä sinne korkeimmille tasoille, kuin itse toimii nukkemestarina – vaikkakin Khris usein saa manipuloitua tilanteita miten itse haluaa.
Khris kuuluu myös niihin, joihin itse William Stryker ottaa usein yhteyttä, kun jokin suunnitelma ei ole jonkun toisen takia onnistunut ja tämä ruotsalaissukuinen mies saa usein korjata muiden sotkuja. He, jotka ovat useammin törmänneet Järjestön henkilöihin ja varsinkin Khrisiin ja selvinneet asiasta hengissä, osaavat varmasti pelätä ja varoa Khrisiä, koska vaikka mies onkin ihminen, on hän erittäin vaarallinen tapaus.Pitää ihmisiä ylivertaisina mutantteihin nähden, vaikkakin jotkut ihmiset voivat olla saastaa miehen mielestä. Omistaa erittäin joustavan moraaliin tähän asiaan nähden, ja joskus voi olla vaikeaa päätellä mitä mieltä mies nyt kaikista oikeasti on. Pääpiirteittäin vaikka erittäin uskollinen Järjestölle on, hän palvelee itse itseään ja tekee sitä mitä nykyään nauttii.

"It's nothing personal my dear, it's just business."Khristopher Lundgren syntyi ruotsalaiseen perheeseen, jonka isä oli ensimmäisen maailmansodan veteraani ja monien eri yritysten osakkeiden omistaja. Vaikka Ruotsi oli puolueeton kyseisessä sodassa, oli Khrisin isä tuntenut tarvetta taistella sodassa omalta kannaltaan – jonka vuoksi hän lähti siksi aikaa ulkomaille. Palattuaan Ruotsiin, oli aikaisemmin ehkä mukava mies muuttunut, vaikkakaan sitä ei vielä ulkoapäin näkynyt. Mies perusti perheen ja vuonna 1927 syntyi Khris.

Kasvaessaan Khristopher sai erittäin armeija kaltaisen kasvatuksen – oli kuria, tiukkoja sääntöjä ja hän puhui isästään enemmänkin nimellä sir, kuin erilaisilla isänimityksillä. Virheistä rangaistiin ja uhmailusta sakotettiin. Hänen isänsä oli myös erittäin rasistinen, joten Khrisin päähän on jo lapsesta saakka tuputettu kuinka erilaisuus on pahasta ja vain ’normaalit’ ihmiset ovat oikeutettuja ihmisarvoiseen elämään. Khris kuitenkin kasvoi suhteellisen normaaliksi aikuiseksi ja äitinsä avulla lapsuudessa koki paljon erilaisia iloja ja leikkejä, kun isän tarkka katse katsoi muualle.

Toinen maailmansota ei vaikuttanut Khrisin maailmaan merkittävällä tavalla, koska Ruotsi oli tuossa sodassa suhteellisen puolueeton ja Khris itse vielä alaikäinen eikä saanut osallistua sotaan muutenkaan mitenkään. Ainut merkittävin asia tuossa elämänvaiheessa ehkäpä oli kuitenkin se, että hänen isänsä oli matkustanut ympäri maailmaa tuona aikana, jolloin tuolloin poika asusti enemmäkseen äitinsä kanssa kahdestaan Ruotsissa.

Vaikka Khrisin kasvatus oli kova, ei tuolloin vielä nuori mies ollut varsinainen mutanttivihaaja. Tuo viha nosti sarvensa esiin vasta Khrisin ollessa n. 20-vuotias, kun hänen äitinsä ja moni muu joutui raa’an mutantin uhriksi. Khris itse oli paikalla näkemässä tilanteen ja säästyi hengissä vain sen takia, että pääsi ennen lopullista iskua kauemmaksi paikalta – äitinsä pakottamana. Khrisin isä oli tuolloin Amerikassa ja kun tuolle selvisi kyseinen isku, saapui hän Ruotsiin noutamaan poikansa ja vei tuon mukanaan Yhdysvaltoihin, jossa Khris pääsi ensikosketukseen suhteellisen uuden Järjestön kanssa – jota hänen isänsä rahoitti osakkeillansa ja tuki poliittisesti ensimmäisen maailmansodan aikana luomilla suhteillaan. Tuolloin sukunimi sai myös vaihtoa enemmän Amerikkalaiseen versioon – Howardiin.

Alkoi Khrisin kouluttaminen Järjestön työhön ja hän huomasikin pian olevansa hyvä ja jopa nauttivan siitä mitä teki. Täyttäessään 25-vuotta, Khris tapasi tulevan vaimonsa, meni naimisiin ja kun yhteiseloa oli kulunut noin kolmisen vuotta, syntyi heille ensimmäinen tytär vuonna 1956 – Molly Howard.  Elämä oli silloin suhteellisen hyvää – perhe oli onnellinen ja Khris vakiinnutti paikkaansa Järjestössä. Hän oli julma töissä, rakastava isä ja aviomies kotona. Hänessä oli kaksi eripuolta.Pahin painajainen kuitenkin saapui lopulta, Khrisille paljastui oman tyttärensä mutanttius tuon ollessa 3-4-vuotias. Mies oli tuonut kotiinsa kansioita eräästä mutantista joka hänen piti löytää ja kun silmä vältti, oli nuori tyttö löytänyt nuo kansiot ja piirtänyt yhteen karttaan ympyräntapaisen merkinnän. Khris heitti ensiksi leikillä, että Mollyhan teki hänen töitään ja miksi ihmeessä tuo oli piirtänyt karttaan merkinnän, jolloin tyttö oli sopertanut silloisilla kielitaidoillaan, että siellähän kyseinen henkilö tällä kertaa oli. Ensiksi Khris laski tuon kyseisen asian pilaksi, lapsen leikiksi, kunnes hän alkoi epäillä asiaa ja tarkistutti asian – ja sieltähän kartasta merkittyyn paikasta kyseinen mutantti löytyi. Khris testasi vielä kerran itse Mollyn kykyä samankaltaisella kansiolla, saaden taas kerran saman tuloksen. Asiasta syntyi jonkinlainen leikki heidän välillensä ja Khris olikin epävarma siitä mitä hänen Järjestön työntekijänä pitäisi tehdä.

Lopputuloksen synnytti kuitenkin Khrisin isä, joka oli korkealla asemassa Järjestössä. Isoisä rakasti lapsenlastaan ja vieraili usein heidän luonaan. Eräänä vierailukerralla Molly vahingossa, tietämättä että asiaa ei pitäisi kertoa, ylpeänä kertoi kuinka oli auttanut isäänsä tuon töissä. Isoisä totta kai uteli asiasta enemmän, epäilyksen nostaessa päätään tytön tarinoidessa omaan tapaansa lisää.
Mollyn mennessä nukkumaan, otti isoisä asian puheekseen Khrisille, jolloin Khris paljasti omat epäilyksensä, kuitenkaan paljastamatta, että oli epävarma siitä mitä pitäisi tehdä. Koska vaikka mies mutanttivihaaja olikin, oli kyseessä kuitenkin hänen tyttärensä ja tytär-isä-suhde oli usein murtumaton. Khrisin isä, mutanttivihaajana ei nähnyt enää pikkutyttöä mutanttiuden alla, vaan vaati tuon luovuttamista Järjestölle tai toista vaihtoehtoa – ehdotonta kuolemaa.Sen jälkeen päätös oli helppo Khrisille. Molly luovutettiin Järjestölle ja Khrisin vaimolle lavastettiin tytön kuolema onnettomuudessa. Kaikki tehtiin sulavasti ja siististi. Äiti pääsi surusta yli ja vaikka Khris olisi halunnut jatkaa suhdetta vaimonsa kanssa, he kohtasivat suhteensa lopun kun Khris ei suostunut hankkimaan vaimonsa kanssa toista lasta, peläten toisen mutanttilapsen syntymää. Suhde kariutui myös, koska mies alkoi osoittaa enemmän sadistisia merkkejä ympärillensä ja kun ero lopulta koitti, muuttui myös mies lopulta täysin. Hei hei rakastava perheenisä.

Ja sen jälkeen onkin ollut Järjestön ykkösmiehiä ja pitänyt hyviä suhteita ylempiin paikoissa oleviin, kun hänen isänsä kuoli kaksi vuotta Kuuban kriisin jälkeen. Joten hän on perillä enemmänkin kuin hyvin Järjestön asioista, vaikka ei johtoasemassa olekaan.

Juuri tällä hetkellä mies on keskittinyt jäljittämään mutantteja sekä saamaan näiltä tietoja joita nuo eivät välttämättä halua antaa vapaaehtoisesti. Ja hän on vähän aika sitten saanut kuulla, että hänen tyttärensä on pelastettu Järjestön eräästä laboratoriosta. Vaikka mies väittää, että hän ei hirveästi enää välitä tuosta pikkutyttärestään, jokin miehen sisällä on kuitenkin huojentunut, että tyttö ei enää ole koekaniinina.

194 cm pitkä
89 kg painava

Erittäin pitkä mies, joka on ruumiinrakenteeltaan jäntevä ja omistaa sopivasti lihaksia. Hän on niitä jotka pitävät huolta ulkonäöstään ja pukeutuvat siisteihin pukuihin, tietäen että näyttää hyvältä. Tyyliltään voisi sanoa siis olevansa tyylikäs, pitäen mustista puvuista ja valkoisista kauluspaidoista, joista jätetään todella usein ylempiä nappia auki. Hän on sitä mieltä, että tyylikäs vaikutelma pitää antaa aina jokaiselle, olivat he sitten mutantteja tai ihmisiä. Sillä tapaa hän on tietynlainen herrasmies.

Khrisillä on sinivihreät silmät sekä hiekanvärinen tukka, joka on leikattu lyhyeen malliin - sekä se on usein sliipattu taaksepäin. Suhteellisen kalpeahko, ja ihossa näkyy ikääntymisen merkkejä, mutta joitakin tietynlaiset rypyt vain komistuttavat. Joskus kasvoissa saattaa esiintyä huoliteltua sänkeä, jonka ajaa aina silloin kun se kasvaa tiettyyn pisteeseen.  

Hän on ulkonäöllisesti komea, mutta jotenkin antaa helposti itsestään tietynlaisen lipevän kuvan. Hän ei myöskään pelkää likaantua, vaan tiedetään suhtautuvan vereen kuin yhtenä asusteena. Tukka vain siistiin kuntoon ja pois paikalta, vaikka oltaisiinkin yltäpäätä veren peitossa.

Khristopher Howard on syystäkin Järjestön yksiä parhaimpia agentteja. Hän on kylmä, laskelmoiva eikä pelkää liata käsiään saadakseen haluamansa. Hän on lipevä ja pinnallinen, eikä pidä unohtaa että hänessä on tietynlaista viehätysvoimaa joka auttaa häntä luikertelemaan ihmisten sydämiin. Khris kuuluu niihin jotka eivät pelkää käyttää tunteitasi sinua vastaan. Hän osaa myös antaa itsestään hyvinkin inhimillisen ja luotettavan kuvan, vaikka onkin suhteellisen ontto ja äärimmäisen epäluotettava.

Miehellä on erittäin hiljainen omatunto ja hän valehtelee kokematta mitään suurempia omatunnontuskia tai häpeää. Hän on sen verran taitava valehtelija, että hän onnistuu läpäisemään valheenpaljastustestinkin kuin vettä vain. Johtunee ehkä siitä, että hän ei reagoi suurilla tunteilla oikein mihinkään, joten on vaikea huomata mikä saa miehen epäluuloiseksi ja epäileväksi. Hän on taitava manipuloija ja manipuloi oikeastaan ketä tahansa ja missä tahansa, ilman mitään sen suurempia syyllisyydentuntemusta.

Khris on omalla tavallaan sadistinen, koska hänen omatuntonsa ei koputa ovea jos joutuu jotakin kiduttamaan tai uhkailemaan. Hän jopa joskus nauttii siitä, että saa muissa aikaiseksi pelontunteita. Ei pidä myöskään unohtaa, että miehessä on masokistinen puoli, joten nauttii myös itse kivusta – eikä pelkää sitä. Hän on myös sarkastinen ja omistaa jonkinlaisen sarkastisen huumorintajun – sekä on myös taitava puhumaan. Hän on myös pelottavan fiksu – tietynlainen evil mastermind monien suunnitelmien takana. Hänellä on aina varasuunnitelma taskussa ja on miettinyt monet tilanteet läpi, ennen kuin itse kerkeät miettimään ensimmäistä. Hän on taitava improvisoija, jonka takia pärjää hyvin mutanteille vaikka näillä olisikin erikoiskykyjä.

Tietynlainen rasistinen paska, voisi myös kuvata Khrisin luonnetta. Hän halveksuu mutantteja ja muita einiinnormaaleja-ihmisiä, ja näkee itsensä tietynlaisena täydellisenä kuvana ihmisestä. Ja jos miehessä näkyy homoseksuaalisia piirteitä, ei hän pidä itseään kuitenkaan sellaisena – seksi on vain seksiä ja tyydytys tyydytystä – vaikka se olisikin hetkellisesti miehen kanssa.
Ei pidä myöskään unohtaa, että vaikka Khris on erittäin uskollinen Järjestölle, hän tekee usein kuitenkin päätöksiä ja ratkaisuja sillä tavalla, että miten hän itse hyötyy niistä eniten. Itsekeskeinen paska, joka osaa joskus yllättääkin. Joten vaikka näkisitte hänet auttamassa ’hyviksiä’, ei pidä olettaa että hän on kääntänyt takkinsa. Luultavasti hän itse vain hyötyi tilanteesta pidemmällä tähtäimellä jotenkin.

Hän on yksinäinen susi, joka ei luo pysyviä lämpimiä ihmissuhteita mielellään, vaikkakin menneisyydessä niitä on ollut. Mies on ollut kykenevä rakkauteen, mutta nykyään nuo on haudattu erittäin syvälle ja tilalle on tullut jotakin aivan muuta. Jos nyt kuitenkin kiintyisi johonkin tai osoittaisi muitakin kuin negatiivisia tunteita jollekin, saisi huomata, että hän ei ole niitä jotka julistavat rakkaudentunnuksia kaduilla – hän pikemminkin tekee kaiken salassa ja pienillä eleillä, joita kaikki eivät pitäisi edes kauhean romanttisina. Tappoiko hän jonkun puolestasi? Sinun pitäisi olla helvetin otettu.

Juuri tällä hetkellä ainut joka saa kylmänkin miehen sydämen hetkeksi aikaa järkeilemään johonkin positiiviseen suuntaan, on hänen tyttärensä – vaikkakin rakkautta on osoitettu erittäin kierolla tavalla, ei hän edelleenkään pystyisi ampumaan tyttärensä päähän kuulaa, vaikka mutantteja inhoaakin.- Omistaa hassun suhtautumisen Jumalaan - välillä uskoo, välillä ei, välillä rakastaa ja välillä taas pitää tuota kaiken pahan alkuna ja juurena
- Tupakoi

kuvissa Alexander Skarsgård
pelaa Destie_________________
This could be a shipwreck on the shore or we could sail away forevermore
Michael ~ Thalia ~ Sophia ~ Alex ~ Charles ~ Khris
avatar
Destie

Viestien lukumäärä : 62
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Khristopher Howard

Viesti kirjoittaja Destie lähetetty To Heinä 03, 2014 10:00 am

// pelit tapahtumajärjestyksessä ylhäältä alaspäin - ylin tapahtunut ensimmäisenä ym. //pelit

_________________
This could be a shipwreck on the shore or we could sail away forevermore
Michael ~ Thalia ~ Sophia ~ Alex ~ Charles ~ Khris
avatar
Destie

Viestien lukumäärä : 62
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Järjestö

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa