Candice Sterling

 :: Hahmot :: Muut

Siirry alas

Candice Sterling

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ke Heinä 02, 2014 6:23 pmCandice Sterling
mutantti- ja kutsumanimi on Illyria
syntynyt 10.8.1940 (26-vuotias)
bi, hyvinkin aseksuaali
sinkku


Hänen mutaationsa on fyysinen ja hyvinkin näkyvä jäänsinisine piirteineen. Illyrian iho tuo mieleen jään ja näyttääkin kuin hänellä olisi talvinen pakkashuurre ihonsa ja tummien hiustensa peittona. Silmät ovat sähkönsiniset ja pupillit pienet mustat täplät, huulet ovat myös sinertävät - nainen näyttää siltä kuin hänet olisi unohdettu kovimpaan talvipakkaseen.
Naisen on mahdollista muuttua myös tavallisen näköiseksi, mutta hän viihtyy enemmän mutanttimuodossaan, sillä hän on silloin kymmenen kertaa voimakkaampi ja paljon nopeampi ja muutenkin fyysisesti paremmassa kunnossa.

Illyria pystyy hidastamaan ympärillä olevien aikaa. Hän saa kättään heilauttamalla muiden ajan ja liikkeet hidastumaan, jolloin on todella helppo esimerkiksi lähteä pakoon tai iskeä vastustajat kumoon - toiset eivät sitä huomaa, heidän silmiinsä Illyria vain näyttää todella nopealta.
Tämän taidon hän hallitsee todella hyvin, sillä Illyrialla on tapana turvautua konstiin melko usein erilaisissa tilanteissa.

Hän on myös vastikään tajunnut, että hänellä on myös taipumusta pienimuotoiseen sähkön hallintaan/luomiseen. Illyria pystyy luomaan pienen salaman lailla näkyvän sähkövirran sormiinsa, jolla hän voi antaa toisille sähköiskuja.
Sähköiskut eivät kuitenkaan ole erityisen voimakkaita, niillä ei todellakaan voi ketään tappaa, mutta kipeää se tekee - tuntuu samalta kuin iskettäisiin etälamauttimella. Se lähinnä vain lamauttaa.


Illyrian käsitys mutanteista on sitä luokkaa, että hän pitää heitä evoluution edistysaskeleena, pitää itseään tavallisia ihmisiä parempana. Hän ei kuitenkaan koe varsinaista tarvetta taistella muiden oikeuksien puolesta, sillä mikään yleinen mutanttien oikeuksien puolustaja hän sentään ei ole.
Tässä asiassa hän ajattelee lähinnä vain itseään.

Ei asu vakituisesti missään, mutta liikkuu tällä hetkellä Washingtonissa

t a u s t a a


Candice Sterling syntyi Skotlannissa tavallisen perheen ainoaksi lapseksi, eikä hänen lapsuutensa ollut millään tavalla merkittävä. Hän tosin olin aina vähän syrjäänvetäytyvä, eikä hän hirveästi viettänyt aikaa muiden lasten kanssa, vaan hän viihtyi paremmin omissa oloissaan, hiukset letitettyinä ja käsissään jokin äidin kirjoista.

Lapsena ja nuorena hän oli aina ehkä vähän omalaatuinen, hän saattoi puhua itsekseen ihan kummallisista asioista, jotka eivät käyneet järkeen juuri kenellekään ulkopuoliselle.
Hänen rauhaa rakastaville ja kaikkea outoa ja kummallista vieroksuville vanhemmilleen viimeinen pisara oli se, kun hän kertoi pystyvänsä hidastamaan aikaa.
Hän oli tuolloin 13-vuotias ja hän oli ensimmäistä kertaa huomannut omat kykynsä, kun ne olivat alkaneet orastella.

Hänen vanhempansa passittivat tytön mielisairaalaan, mikä oli hänelle tosi iso shokki, sillä hän ei ollut koskaan edes ajatellut sellaista vaihtoehtoa, että hänen vanhempansa voisivat hylätä hänet - varsinkaan, kun tyttö ei itsekään ymmärtänyt mitä hänelle oli tapahtumassa.
Hänestä alkoi tulla väkivaltaisempi ja hän saattoi saada äkkinäisiä ja kertakaikkiaan käsittämättömiä raivokohtauksia ihan ilman mitään syytä, mistä syystä hänet siirrettiin suljetulle osastolle eristykseen muista.

Eristyshuone oli kuin pimeä vankila ja siellä tytön fyysinen mutaatio alkoi myös näkyä. Siitä sinisestä olennosta tuli myös hänen pelastuksensa.
Ei ollut enää lettipäistä Candicea, oli jäänsininen ja vahvaluontoinen Illyria.

Kesti kokonaiset kuusi vuotta ennen kuin Illyria pääsi pakenemaan mielisairaalasta ja taakseen katsomatta hän jätti koko Skotlannin taakseen, menneisyyteen. Unholaan. Ja siellä se on pysynyt tähän päivään saakka.

Illyria on matkustellut seitsemän vuoden aikana Euroopan rajojen sisäpuolella, sekä pitkin Amerikkaa.
Hän on törmännyt Järjestöön muutamaan otteeseen Saksassa, Iso-Britanniassa sekä Kalifornian Texasissa. Järjestö on siis kaikessa vastenmielisyydessään tuttu ja tilanteista hän on päässyt aina loppujen lopuksi karkuun.

Tällä hetkellä Illyria on Washingtonissa.

l u o  n n e


Siinä missä Candice oli todella ujo ja alkoi hermostuneena höpöttämään turhanpäiväisyyksiä, Illyria on luonteeltaan kylmänrauhallinen sekä hiljainen - eikä todellakaan sen vuoksi, että hän olisi millään tapaa ujo.
Naisen seurassa on vaikea tuntea olonsa rentoutuneeksi, vaan aina saa olla hieman varpaillaan, mikä johtuu toki osittain hänen luonteestaankin, mutta suurin syy taitaa olla hänen silmänsä ja tuijottaminen. Illyria saattaa jäädä tuijottamaan pitkäksikin aikaa ihan kaikessa hiljaisuudessaan, eikä ilme hänen kasvoillaan välttämättä värähdä lainkaan.
Se tekee naisesta omalla tavallaan hyvin karmivan ja hän saa kyllä kenet tahansa vaivaantuneeksi.

Illyrialla on vahvat mielipiteet ja hän todella pitää itseään sekä mutantteja noin yleisestikin ihmisiä parempina. Hänellä ei ole samanlaista itsensä pönkittämisen tarvetta kuin esimerkiksi Brotherhoodilla toisinaan tuntuu olevan (vaikkei nainen heidän kanssaan juurikaan ole ollut tekemisissä - siinä missä Brotherhood pysyy mielellään omissa oloissaan ja heitä on vaikea löytää, on Illyriakin hyvä pysymään näkymättömissä, mikäli hän itse sitä haluaa).
Kun Illyria kohtaa ihmisiä auttavia mutantteja, hän ihan tosissaan saattaa kysyä miksi toinen tekee niin, kun hän itse kuitenkin on kyseisen ihmisen yläpuolella - miksi auttaa alempiarvoisia?
Nainen on koko ikänsä ollut vähän omalaatuisempi ja koko nuoruus meni käytännössä mielisairaalassa, joten hänen käsityksensä ihmisistä ovat melko rajalliset. Siinä ehkä syy, miksi hän toisinaan jää tuijottamaan jotakuta ilman sen ihmeellisepää syytä - hän yrittää oppia uusia asioita ihmisistä.

Siinä missä monet fyysisiä ominaisuuksia omaavat mutantit yrittävät kaikin tavoin peitellä oman mutanttiutensa merkkejä, sulautua tavallisten ihmisten joukkoon, on Illyria ylpeä itsestään ja siitä mitä hän on.
Hän pitää enemmän omasta sinisestä ulkomuodostaan kuin siitä pelokkaan näköisestä  ihmistytöstä, hän pitää itseään kauniina huurteisen sinen verhon laskeutuessa vartalolleen.

Illyrian omatunto sekä empatiakyvyt ovat erittäin vähäiset, käytännössä olemattomat. Hän on kykenevä tekemään periaatteessa ihan mitä tahansa kylmäveriseen murhaan saakka, eikä se tuota hänelle omantunnontuskia. Hän ei myöskään osaa asettua toisen asemaan, kuvittelemaan sitä toisen kokemaa tuskaa ja pahaa mieltä, kuten ei myöskään sitä onnea ja  rakkautta - empatiassa on myös paljon kehittymisen varaa.
Illyria on muutenkin hyvin ilmeetön ja siinä mielessä hajuton sekä mauton. Hän ei naura ilosta, ei itke surusta, eikä huuda vihasta. Hänen olemuksensa on hyvin neutraali, joskin tietyllä tapaa luoltaan pois työntävä ja varautunut.
Hän luottaa kaikessa vain itseensä.

Kun Illyrian vaikeahkon luonteen kanssa oppii elämään ja sen oppii hyväksymään, ja kun nainen itse oppii pikkuhiljaa luottamaan, hänestä saa mahtavan ja vahvan liittolaisen. Kunnia on naiselle tärkeä, ja hän on valmis puolustamaan omaansa sekä liittolaistensa kunniaa viimeiseen hengenvetoon saakka.

Vaikka Illyria on kasvattanut itselleen tämän uuden persoonan, jonka kanssa hän on elänyt jo yli kymmenen vuotta, on sen kovan ja paksun kuoren alla vielä jäänteitä hänen "oikeasta" minästään.
Niitä vain joutuu kaivamaan lapiolla sekä hakulla, sillä nainen ei niitä näytä mielellään  kenellekään.

“I will fight for you - your enemies are my enemies.
I have been broken and humiliated.
I will return in kind every blow, every sting. I will shred my adversaries, pull their eyes out just enough to turn them towards their mewling mutilated faces.”u l k o n ä k ö


Pituutta naiselta löytyy noin 172cm.

Hän on vartaloltaan melko siro, jäänsinertävän ihonsa vuoksi hän näyttää toisinaan siltä, että yksikin kunnon isku voisi riittää rikkomaan hänet pieniksi jääkiteiksi, mikä on kuitenkin todellisuudessa kaukana totuudesta.
Tavallisessa ihmismuodossa Illyria ei erotu voimiensa puolesta juuri nimeksikään, mutta sinertävässä mutanttimuodossaan hän on kymmenen kertaa voimakkaampi ja sanottakoon, että yksikin kunnon tälli riittää murtamaan luita.
Voimaa siis riittää ja juurikin tuo fyysinen voimakkuus on yksi niistä syistä, miksi hän viihtyy enemmän mutanttimuodossaan. Vaikkei naisella olekaan erityistä silmää kauneudelle, eikä hän moisista hirveästi välitä, hän pitää omasta ulkonäöstään sinisenä.

Illyrialla on kapeahkot kasvonpiirteet ja hän muistuttaa muutenkin kovasti kaunista veistosta. Hänellä on pitkät tummanruskeat hiukset, joiden päällä on sinertävä pakkashuurre. Silmät ovat suuret ja luonnottoman sähkönsiniset, pienet mustat pupillit luovat karmivan kuvan.

Naisella ei ole erityistä pukeutumistyyliä, ns. "vapaa-ajan" vaatetus on vähän rennompaa ja voisipa sitä kutsua ehkä ihan naiselliseksikin. Varsinaisia suosikkivaatteita hänellä ei kuitenkaan ole, mutta Illyria ei todellakaan seuraa muotia. Väreissä hän suosii tummia sävyjä, sekä viininpunaista ja tummanvihreää.
Mikäli hän tietää joutuvansa taisteluun, tai on siihen ainakin varautunut, on naisen pukeutumistyyli aivan toisenlainen. Tällöin hän käyttää tumaa ihoa myötäilevää kokovartalopukua, joka on tietyllä tapaa iskunkestävä.
Tietenkin häneen sattuu samalla tavalla kuin kehen tahansa muuhunkin, mutta mutanttiuodossaan hän pystyy muutenkin ottamaan tavallista enemmän iskuja vastaan ja puku vielä itsessään lisää tuota ominaisuutta.m u u t a

- saattaa viihtyä tuntikaupalla historiallisen kirjallisuuden parissa.
- vaikka hän luottaa täysin omaan mutanttikykyynsä, Illyria osaa myös taistella pienillä miekoilla ja kirveillä; hän on myös notkeutensa sekä hyvän tasapainonsa vuoksi hyvä lähikamppailussa.


- kuvissa on Amy Acker

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Candice Sterling

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ke Heinä 02, 2014 6:26 pm

// Pelit ovat tapahtumajärjestyksessä ylhäältä alaspäin, eli ylin pelin on tapahtunut ensiksi ja alimmaiseksi tulee uusimmat. //

p e l i t


Don't be scared, we're just trying to help you! - Westchester County, White Plains
- Mukana Lily (Rixu) & Vera (Aye)
Illyria on saapunut loukkaantuneena ja tulehduksen aiheuttamissa kuumehoureissa White Plainsiin (nainen ei edes itse tiedä missä hän sillä hetkellä on), jossa Ryhmä X:n jäsenet Lily ja Vera törmäävät häneen ja yrittävät tarjota apuaan. Epäluuloinen Illyria ei halua ottaa keneltäkään apua vastaan, mutta kun hän menettää tajunsa, naiskaksikko vie hänet toipumaan Ryhmä X:n päämajaan.

Kesken.


_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Muut

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa