Take me home with you, please?

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: Take me home with you, please?

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty To Syys 17, 2015 10:13 am

Milan


Suudelma tuntui ensialkuun vähän kokeilevalta, kunnes se muuttui nopeasti vaativammaksi ja halukkaammaksi, Milan tunsi naisen upottavan sirot kätensä hänen pitkähköiksi kasvaneisiin hiuksiin.
Se pidättyväisyys ja tietynlainen Rebeccasta huokuva kiltti naapurintyttömäisyys oli tipotiessään ja nuori nainen vaikutti nyt paljon määrätietoisemmalta, eikä tuo tuntunut ujostelevan tilannetta lainkaan - juuri tapaamansa vieraan vanhemman miehen kanssa hotellihuoneessa, kiihkeään suudelmaan heittäytyneenä.

Milan ei valittanut lainkaan, liian kiltit ja pidättyväiset tapaukset eivät varsinaisesti saaneet häntä syttymään, eikä hän kuulunut niihin miehiin, jotka saivat tyydytystä siitä pitkäksi venytetystä pelleilystä, jota myös esileikiksi kutsuttiin.

Hän oli enemmän suoran toiminnan miehiä, joten vastapuolen innokkuus lisäsi aina hänen omaa innokkuuttaan ja sai hänet syttymään. Rebeccan hyväilevät sormet hänen alavatsallaan olivat siis varsin tervetulleet ja syvä murahdus pääsi karkaamaan miehen kurkusta.
Milan antoi käsiensä vaeltaa naisen vartalolla, hän hyväili nuoremman selkää ja kylkiä, antoi käsiensä liukua punaisen kankaan pinnalla alaspäin aina takapuolelle saakka. Hän painoi kiihkeät huulensa jälleen Rebeccan huulille tarttuen samalla tuon takapuolesta ja nostaen huomattavasti pienemmän ja hentorakenteisemman naisen syliinsä, antaen tuon kietoa reitensä hänen lantionsa ympärille.

Mies kannatteli naista sylissään toisella kädellään, antaen toiselle kädelleen luvan liukua reittä pitkin punaisen hameen alle. Pitkien jalkojen askeleet veivät heitä suudelman lomassa lähemmäs hotellihuoneen parisänkyä, jonne hän naisen laskikin irrottautuessaan kiihkeän kuumasta suudelmasta.
Kulunut musta puvuntakki sekä vaalea t-paita lensivät varsin nopeasti hänen yltään jonnekin lattian suunnalle, paljastaen miehen paljaan ylävartalon ja paidan alla piilossa olleet lihakset.

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Take me home with you, please?

Viesti kirjoittaja layla- lähetetty La Syys 19, 2015 12:24 pm

Rebecca

Hyväilevät käset hennolla, sirolla vartalolla saivat nuoren naisen sydämen lyömään nopeammin. Hengitys kiihtyi ja tuntui kuin Milan olisi imenyt itseensä tummatukkaisen naisen kiihkoa itseensä. Hän tunsi olonsa ilmavaksi ja heikoksi, oli ihme että veteliltä tuntuvat jalat yhä kantoivat. Ajan ja paikan taju hävisi Beccan keskittyessä mieheen edessään.
Rebecca tuli nostetuksi Milanin syliin, kaksikon jakaessa kiihkeän suudelmansa. Kädet kietoutuivat Milanin niskan taakse, jalkoen kietoutuessa tuon lantiolle. Rebecca tnusi olevansa painoton, vatsassa kititteli mukavasti. Miehen laskiessa naisen sängylle, tuo puraisi alahuultaa, kohottautuen polvilleen. Utelias, kiihkoa täynnä oleva katse seurasi miehen riisuutumista ja katseli tuon kaunista vartaloa. Kädet laskeutuivat hitaasti naisen vartalon sivuilta, tarttuen punaisen mekon helmaan. Mekko riisuttiin helposti pois päältä, alta paljastuvat vartalon ollen hento ja naisellisen siro. Punaiset kengät riisuttiin myös ja ne heitettiin jonnekin lattialle punaisen mekon ja miehen jo riisuttujen vaatekappaleiden seuraksi. Päälle jäivät vielä alusvaatteet. Rebecca tunsi olonsa hetken ajan epävarmaksi itsestään, mutta yritti haudata tuon tunteen nopeasti. Sen sijaan tuo ojensi kätensä ja tarttui Milanin avoimien housujen vyötäröstä, vetäen tuota lähemmäs. Välimatkan kavettua sopivaksi, naisen huulet ja suu löysi tiensä miehen vatsalle. Huulet painoivat suudelmia, välillä hampaita käyttäen samalla kun sirot kädet riisuivat miehen housuja. Kun housut oli saatu pois tieltä, suu piirsi reitin Milanin alavatsalle, jääden hyväillen tätä hetken. Tummat silmät nostettiin miehen sinisiin, vinot hymyn käydessä huulilla nuorikon tehdessä miehelle tilaa siirtymällä tästä hieman kauemmas sängylle.
avatar
layla-

Viestien lukumäärä : 31
Join date : 26.06.2014
Ikä : 31
Paikkakunta : Lappeenranta

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Take me home with you, please?

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ma Syys 21, 2015 11:09 am

Milan


Tuntui hyvältä saada vähän vähennettyä vaatetusta, sillä alkoholi yhdistettynä siihen kiihkoon, joka oli syttynyt miehen sisällä, sai lämmön nousemaan pintaan. Aivan kuin joku olisi nostanut huoneen lämpötilaa useammalla asteella.
Tummatukkainen mies antoi sinisten silmiensä katseen levätä edessään olevassa naisessa, joka juuri riisui punaisen mekon yltään ja heitti vaatekappaleen kenkiensä lisäksi jonnekin lattialle Milanin vaatteiden seuraksi - kyllä ne sieltä taas löytyisi, kun niitä tarvittaisiin.
Miehen huulet kaartuivat puoliksi hyymyyn ja puoliksi jonkinlaiseen virneeseen, kun hän antoi katseensa seurata Rebeccan puuhia ja myötäili vartalollaan naisen liikkeitä, kun tuo riisui hänen housujaan huulet painettuina hänen alavatsaansa vasten.
Virnistäen hän kohotti toisen kätensä naisen hiuksille, silittäen hänen päätään samalla, kun Rebecca antoi kuumien huultensa ja kielensä piirtää reittiä hänen alavatsallaan.

Milan laskeutui naisen seuraksi sängylle, vetäen naisen nälkäiseen suudelmaan, hamuten tuon huulia, leukaa ja kaulaa omilla huulillaan. Miehen kädet seikkailivat jälleen naisen vartalolla ja näppärät sormet olivat löytäneet nopeasti tiensä naisen rintaliivien hakasten luokse, avaten ne nopealla liikkeellä, jotta tuo turha vaatekappale saatiin vihdoinkin pois tieltä.
Kuumat huulet ja kostea kieli jatkoivat matkaa naisen kaulalta vaaleaa ja pehmeää ihoa pitkin alemmas, aina rinnoille saakka.

Tästä tulisi pitkä yö, ja Milan aikoi nauttia siitä täysillä.


*~*~*


Tummatukkainen mies heräsi tuttuun, hivenen jomottavaan olotilaan, eikä hän siihen hätään osannut edes arvioida paljonko kello mahtoi olla - mutta luultavasti ehkä kymmenen pintaan, mitä nyt pystyi hänen lukuisista aikaisemmista kerroistaan päättelemään.
Ensimmäiseksi hän huomasi kevyen naisellisen parfyymin tuoksun leijailevan nenäänsä, ja hän tiedosti Rebeccan nukkua tuhisevan alastomana hänen vieressään, toinen käsi aseteltuna miehen paljaalle rintakehälle.

Milan nousi varovasti ylös parisängystä, hän haroi hetken aikaa hiuksiaan todeten, että suihku voisi olla paikallaan ennen kuin hän häipyisi. Hän vilkaisi vielä nukkuvaan Rebeccaan päin ja kevyt virnistys kohosi miehen kasvoille, kun hän muisteli viime yötä suunnatessaan askeleensa hotellihuoneen kylpyhuonetta kohti.
Hänellä oli ollut hauskaa, ja hän pystyi vaikka vannomaan, että naisella oli ollut aivan yhtä hauskaa, siitä ei ollut epäilystäkään.

Kuuma suihku tuntui hyvältä ja paransi huomattavasti hänen oloaan, vaikkei Milanilla mitään varsinaista krapulaa ollut - hänen toleranssinsa alkoholin suhteen oli harvinaisen korkea ja yleensä hän selvisi vain pienellä pään jomotuksella, joka meni aina suhteellisen nopeasti ohi suihkun, tupakan ja kahvin avulla.
Rentouttavan kuuman suihkun jälkeen mies nappasi hotellin valkoisen pyyhkeen käsiinsä, kuivasi kasvonsa ja hiuksiaan ja vartaloaan, kietoi sen sitten lantionsa ympärille. Muutaman vesipisaran valuessa pitkin hänen kasvojaan ja vartaloaan Milan jäi hetkeksi tuijottamaan itseään suuresta peilistä, joka oli sillä hetkellä kuuman suihkun jäljiltä huurun peitossa, mutta se ei häntä haitannut.

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Take me home with you, please?

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa