Rebecca Lane

 :: Hahmot :: Muut

Siirry alas

Rebecca Lane

Viesti kirjoittaja layla- lähetetty To Kesä 26, 2014 12:41 pmNimi: Rebecca Celia Lane
Kutsutaan: Becky, Becca, Becks, Becksy
Ikä ja syntymäpäivä: 21, 07/09/1945

Sukupuoli: Nainen
Seks.suuntautuminen: Hetero
Siviilysääty: Sinkku

Asuu: Ei vakituista asuinpaikkaaHahmon kyky:

Rebeccalla on kyky muuttaa itsensä ihmisen muotoiseksi ja näköiseksi hohtavaksi valo-olennoksi. Koskettaessa nuori nainen tuntuu kuumalta, mutta ei polttavalta. Hän ei vielä pysty kontrolloimaan valon kirkkautta kovinkaan hyvin vaan se vaihtelee tunneperäisesti himmeästä sokaisevan kirkkaaseen.

Vastaavasti nuori nainen pystyy myös ihmisen näköisenä tuottamaan valopalloja ja eräänlaisia kirkkaita valoimpulsseja. Näiden kirkkauden määrää Becky on jo oppinut paremmin kontrolloimaan. Hän pystyy tuottamaan himmeää valoa, mutta myös hetkeksi sokaisevan kirkasta valoa, joka on omiaan silloin kun pitää poistua paikalta nopeasti.

Kyvyllään Becks ei siis voi suoranaisesti satuttaa ketään vaan lähinnä sokaista hetkellisesti. Nuori nainen ei vielä hallitse kykyään hyvin, joten myös isommat ja joskus myös pienemmätkin tunteenpurkaukset voivat laukaista kyvyn mikä on hyvin kiusallista niin Rebeccalle itselleen kuin kanssaolijoille.Luonne:

Rebecca tuntuu olevan aina iloinen ja positiivinen. Moni voisi sanoa nuoren naisen mutaation näkyvän ulkoisesti myös tämän kauniista, aurinkoisesta hymystä, joka on omiaan valaisemaan sen synkimmän ja harmaammankin päivän.
Todellisuudessa Rebecca kätkee sisälleen suuren määrän epävarmuutta sekä itsestään että kykyään kohtaan. Hänen on toisinaan vaikea luottaa itseensä ja omiin päätöksiinsä. Ulkoisesti on kuitenkin näytettävä vahvalta ihan vain muiden vuoksi. Mitä siitä tulisi jos tukipilari äkkiä sortuisikin? Rebecca onkin monille se tuki ja turva. Hänen puoleensa voi kääntyä ja nuori nainen auttaa mielellään – voimiensä ja kykyjensä suomissa rajoissa tietenkin. Becky on hyvä sovittelija eikä hän pidä riidoista. Riitatilanteissa nuori nainen mieluummin väistyy ja antaa periksi kuin jatkaa juttua sen pidemmälle.

Becks on sosiaalisesti erittäin lahjakas, minkä vuoksi tytön kanssa on helppo tulla toimeen. Hän on myös miellyttämisen haluinen, mutta osaa sanoa myös ei. Nainen pitää keskusteluista – olivat ne sitten tyhjänpäiväisiä hei-onpa-kaunis päivä-tänään tai jotakin syvempää. Asialla on kuitenkin kääntöpuolensa; Becca ei osaa eikä halua olla yksin. Maailman kohtaaminen yksin tuntuu liian pahalta ja vaaralliselta, mieluummin hän kuolee kun jää yksin. Omat, vielä varsin sekavat ajatukset sekä epävarma tilanne tulevaisuudesta masentavat tytön mieltä. Rebecca hakeutuu yleensä mieluummin ihmisten pariin kuin viettää aikaa oman itsensä kanssa. Tämä piirre ei tee hänelle itselleen kuitenkaan hyvää pitkän ajan kanssa, sillä hän ajaa itsensä ennen pitkää loppuun, sillä hänen on vaikea käsitellä negatiivisia tunteitaan.

Nuori nainen on karkaamisen jälkeen löytänyt itsestään myös aivan uusia puolia; hänestä on tullut läheisyyden kaipuinen myös fyysisessä mielessä eivätkä yhden yön nautintojen etsiminen ole mitenkään harvinaista, mikä tietysti osaltaan rikkoo nuoren naisen minäkuvaa.

Rebeccasta huomaa, että hän on saanut hyvän kasvatuksen varakkaassa kodissa. Hän kenties käyttää rahaa turhankin helposti ja leivin perustein, kärsien sitten jälkikäteen kärvistellessään rahattomana. Entinen elämä näkyy lähinnä nuoren naisen ulkoisen kuoren siisteydessä, mutta myös tietyssä kohteliaisuudessa sekä puheessa.
Hän on kenties kasvanut hivenen pumpulissa, koska hän ei juurikaan osaa varoa tietyissä tilanteissa kykynsä käyttämissä ja onkin sitä tyyppiä, joka auttaa mielellään muita vaikka uhraisi tai paljastaisi itsensä siinä samalla. Becky ei pelkää antaa toisille omastaan eikä tuijota omaa napaansa, mikä sekin tekee hänestä haavoittuvaisen, sillä nuoren naisen hyväuskoisuutta on helppo käyttää hyväkseen.Ulkomuoto:

Rebecca on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja hento. Hän ei näytä vahvalta eikä sitä olekaan. Beccan vartalossa on naisellisia kurveja sopivissa määrin; hän ei ole erityisen kurvikas mutta ei lattarintainenkaan. Pituutta Becksillä on 162cm ja hän painaa hivenen alakanttiin, mikä sekin lisää hentoa vaikutelmaa.

Rebecca pukeutuu siististi ja tyylikkäästi. Hän käyttää yleensä mekkoja sekä hameitakin ja paitoja. Pukeutumistyyliltään Rebeccaa voisi sanoa sopivaisen tyttömäiseksi klassisen naisellisilla piirteillä varustettuna. Hänen tilanteessaan olisi kai parempi olla panostamatta sen enempää ulkonäköön, mutta siitä huolehtiminen pitää Beckyn järjissään (tai niin ainakin nuori nainen asian itselleen perustelee) ja hän on aina pitänyt huolta ulkomuodostaan. Kovin suurta vaatevarastoa hänellä ei ole nuoren naisen matkatessa turvatalojen välillä, mutta varavaatteita on sen verran että hän pärjää. Vaatteet ja pienet, vaivalla haalitut asusteet sekä korut ovat nuorelle naiselle hyvin tärkeitä, sillä ne muistuttavat entisestä elämästä. Kaulassaan Becksillä on perinteiset hempeän vaaleanpunaiset helmet, joista tyttö ei luovu ikinä. Ne ovat helmikorvisten kanssa lahja vanhemmilta. Voisi sanoa hänen olevan pukeutumisensa ja makunsa sunteen jokseenkin perinteinen ikäisensä nuori nainen; hänelle on tärkeää näyttää hyvältä eikä Becca pelkää pientä epämuukavuuttakaan (ainakaan kenkien suhteen).

Beccalla on kaunispiirteiset, sopusuhtaiset kasvot. Tummanruskeat silmät tuikkivat iloisina ja luottavaisina siinä missä tummat, pitkät ripset luovat hivenen kaurismaisen vaikutelman. Hänellä on täyteläiset, helposti kauniiseen hymyn taipuvat huulet. Tummat kulmakarvat ovat kauniisti muotoillut ja siistit. Rebeccan ulkomuoto on aina huoliteltu ja siisti. Hän käyttää jonkin verran meikkiä, mutta vain ehostaakseen luonnollisia piirteitään. Toisinaan hän innostuu kokeilemaan jotakin uutta, kuten vähän villimpiä rajauksia tai värikkäämpää huulipunaa tai kynsilakkaa. Hänellä on tummanruskeat, puoleen selkään saakka laskeutuvat laineilevat hiukset. Hiuksiaan tyttö pitää yleensä avonaisina, mutta toisinaan hän innostuu väkertämään niitä erilaisille kampauksille.Perhe ja perhesuhteet, menneisyyttä:

Rebecca ei ole peräisin köyhistä oloista. Hän on seitsemän lapsisen perheen keskimmäinen (kolme isoveljeä, kaksi pikkusiskoa sekä pikkuveli). Perheen äiti on kotirouva sekä isä on lakimiehenä perheensä perustamassa hyvin tuottoisassa ja kuuluisassa firmassa.
Perheen elämä on ollut alusta saakka hyvin turvattua ja maallikko voisi sanoa vanhempien kasvattaneen lapsiaan silkkihansikkain. Isä ja äiti tahtoivat toimillaan auttaa lapsiaan etteivät nämä kokisi julmaa maailmaa, mikä on tietenkin osaltaan vaikuttanut myös Becksiin. Tytön lapsuus oli onnellinen, vailla sen kummempia kommelluksia. Hänen vanhempansa olivat pienen, luotettavan palvelusväen kanssa läsnä lasten kasvamisessa. Keskimmäisenä lapsena Becky sai aina olla ratkomassa sisarustensa välien selvittelyjä. Hän ei ollut erityisen läheinen kenenkään kanssa vaan sisaruksilla oli tasaiset, läheiset välit keskenään. Väliinputoojana nuoren naisen parhaat ystävät tulivat perheen ulkopuolelta.

Ensimmäisen kerran Rebecca huomasi kykynsä 12vuotiaana aivan sattumalta lasten leikkiessä piilosta. Tuolloin hän loi ensimmäiset valopallonsa ollessaan piilossa pimeässä komerossa pikkuveljensä kanssa, joka pelkäsi pimeää. Pikkuveli oli vielä niin nuori ettei oikeastaan tajunnut koko asiaa, mutta asia jäi vaivaamaan Becksiä kovasti.
Seuraavan kerta sattui neljä vuotta myöhemmin Rebeccan säikähtäessä isoveljeään. Tuolloin hän muuttui perheen läsnäollessa valo-olennoksi sokaisten kaikki hetkellisesti. Kaikki olivat säikähtäneitä tapahtuneesta, mutta asiaa puitiin ja perhe tuli siihen tulokseen, että he hyväksyivät asian. Olihan Rebecca yksi heistä.
Perheensä luona Rebecca oli vielä kolme vuotta, mutta tilanne alkoi käydä voimien hallinnan ja puheiden levitessä niin tukalaksi, että tyttö päätti karata kotoa säästääkseen perheensä häpeältä. Hän myös tahtoi suojella perhettään, sillä jotkut naapureista ja läheisistä alkoivat suhtautua melko agressiivisesti Beckyn perheeseen vaikka nämä kuinka puollustivat tyttöä. Oli parempi tarjota toisille normaali elämä ja kadota. Nyt Rebecca on ollut karkuteillä miltei pari vuotta ja toisinaan hän törmää perheensä lehtiin ja radioonkin jättämiin viesteihin, joissa tätä toivotaan palaamaan kotiin, mutta tyttö ei ole niihin millään tapaa vastannut.

Hahmon kuvissa: Victoria Justice


Viimeinen muokkaaja, layla- pvm La Kesä 28, 2014 7:34 am, muokattu 1 kertaa
avatar
layla-

Viestien lukumäärä : 31
Join date : 26.06.2014
Ikä : 31
Paikkakunta : Lappeenranta

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rebecca Lane

Viesti kirjoittaja layla- lähetetty La Kesä 28, 2014 7:31 ampelit

This little light of mine- Mutanttien turvakoti, Manhattan, New York
->mukana: Penelope (Rixu)
->Kesken
->?

Take me home with you, please!-Los Angeles, Kalifornia
->mukana: Milan (Maya)
->Kesken
->?


avatar
layla-

Viestien lukumäärä : 31
Join date : 26.06.2014
Ikä : 31
Paikkakunta : Lappeenranta

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Muut

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa