Michael Blake

 :: Hahmot :: Järjestö

Siirry alas

Michael Blake

Viesti kirjoittaja Destie lähetetty Ma Kesä 23, 2014 6:25 amMichael Blake
Mike

15.5.1938, 27-vuotias
Härkä

Hetero
Sinkku

Järjestön agentti
erikoistunut mutanttien kiinni saamiseen

ei ole mutantti, mutta on taitava erilaisten ampuma-aseiden kanssa. omaa myös hyvän fyysisen kunnon ja tietää useita eri itsepuolustuslajeja, joten nyrkkitappeluun ei kannata ensimmäisenä olla häntä haastamassa. Michaelilla on myös normaalia parempi kipukynnys.


"Someday a girl is gonna give you a flower. You got that? A flower. And you have to help her Michael."Michael eli suhteellisen normaalia elämää koko lapsuusvuosinaan. Hänellä oli vanhemmat, sisaruksia ja sekä isovanhemmat. Hän oli esikoinen, joka teki omia kolttosiaan aina kuin pystyi ja joutui ongelmiin. Teinivuosina hän iski tyttöjä ja oli jonkinlainen naistennaurattaja.

Ainoa mikä oli ehkä hieman erikoista Blaken perheessä oli se isoisä joka tuntui puhuvan aina hiukan höpöjä - puhuvan oudoista tulevista tapahtumista ja jostain syystä aina ennustavan seuraavien päivien sään oikein. Isoisää ei koskaan otettu hirveän tosissaan, vaan pikemminkin tätä pidettiin hieman hulluna, johtuen sodista joissa isoisä oli joutunut taistelemaan. Michael ei muista isoisäänsä kunnolla, mutta aina silloin tällöin hän muistaa erikoisissa tilanteissa isoisänsä sanoja, jotka tuntuvat juuri niihin hetkiin sopivilta.

Täysi-ikäiseksi tullessaan Michael liittyi armeijaan ja hankki myös itselleen ammatin siitä. Hän oli hyvä siinä. Hän osoittautui taitavasti aseiden käyttäjäksi sekä lahjakkaaksi nyrkkitappelijaksi. Hän oli myös hyvä erilaisissa suunnitteluvaiheissa. Hänessä oli myös sitä charmia joka sai muutkin armeijamiehet luottamaan häneen. Ja mikä ehkä kaikista kiinnostavin asia - mihin Järjestö myös alunperin kiinnitti huomiota - hän vei suunnitelmansa läpi aina kunnialla ilman suuria tappioita - eikä mieskään tuntunut kyseenalaistavan ylempiensä päätöksiä, vaan totteli aina tunnollisesti käskyjä.

Hänet rekrytoitiin Järjestöön 23-vuotiaana ja sitä työtä hän on tehnyt jo viitisen vuotta. Hän on erikoistunut mutanttien nappaamiseen ja hän on hyvä työssään. Järjestö pitää varsinkin hänessä siitä tavasta, että hän ei herätä paljoa huomiota koskaan muissa piireissä (poliisissa, kaduilla ym) kun kidnappaa päiväsaikaan väenpaljoudessa jonkun.

Silloin kun liittyi Järjestöön hänet oli helppo ylipuhua mutanttien vaarallisuudesta ja Järjestön puolelle, mutta vanhetessa on epäillyt päätöstään olla kyseisellä puolella. 'Rivisotilas' kun kuitenkin on, ei osaa irtautua kyseisestä paikasta vaan tekee edelleen työtä käskettyä, vaikka omatunto on alkanut vanhetessa soimaan enemmän päässä.

Nykyään jäljittää ympäri Eurooppaa erästä näkijää, joka onnistui karkaamaan Järjestön kynsistä. Tehtävä annettiin Michaelille, koska tilanne oli arka ja tarvittiin joku, joka oli hyvä ja herättäisi mahdollisimman vähän huomiota.

185 cm
88 kg

Michael on niitä jotka pitävät itsensä hyvässä kunnossa työn vuoksi, mutta myös pelkästään senkin takia koska pitää liikunnasta. Hän nostelee painoja, käy juoksulenkillä ja oikeasti jopa nauttii tuosta itsensä rääkkäämisestä. Joten eipä kai ihme jos omistaa hyvän vartalon ja oikein mukavat lihakset?

Vartaloltaan Michael on siis lihaksikas, omistaa selkeät vatsalihakset ja muutkin lihakset ovat selvästi näkyvissä. Hän on varma ulkonäöstään eikä hänelle tuota ongelmia kulkea vähissä vaatteissa vaikka joku saattaisi hänet nähdäkin. Eli jos bongaat hänet suihkusta alasti, ei tämä mies ole ensimmäisenä sitä pyyhettä eteensä vetämässä.

Hänellä on siniset silmät ja kasvoiltaan hän on suhteellisen normaalin miehen näköinen. Kasvoissa on jotain sitä perus naapurinpoikamaista - joka äidin unelmavävyä. Yleensä kasvoissa on jonkinlainen sänki, koska vaikka ulkonäöstään pitää huolta, ei hän jaksa vaivautua joka aamu sänkeä ajamaan pois.

Michaelilla ei ole erityistä tyyliä. Hän pukeutuu joskus miten sattuu, mutta pääpointtina on se, että hän ei halua erottua hirveästi joukosta. Hän ei siis kuulu Järjestön ns. pukumiehiin, mikä saakin välillä joiltain kollegoilta murhaavia katseita aikaan. Hänellä nimittäin on paha tapa olla virallisissakin kohtaamisissa suhteellisen rento asu päällä. Hän ei omien sanojensa mukaan oikein koskaan vain ole ollut pukumiehiä - hän on mieluummin vaikka armeijan vaatteissa.


Jos joku mutantti kohtaisi hänet kadulla, ei tulisi ensimmäisenä mieleen, että hän on se joka Järjestölle kidnappaa mutantteja kadulta kun heitä löytää. Hänen luonteensa on nimittäin erittäin erikoinen ottaen sen huomioon mitä tekee työkseen – erittäin ristiriitainen. Kai voisi sanoa, että Miken elämänkatsomus on hiukan kieroutunut ja ristiriitainen monien asioiden kanssa.

Ensinnäkin Mike on erittäin itsevarma itsestään. Tietää omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Hän ei myöskään kuvittele itsestään liikoja ja on erittäin sopeutumiskykyinen erilaisiin tilanteisiin – joka tekee juuri hänestä hyvän mutanttien nappaajan. Hän on kekseliäs ja osaa katsoa asioita eri kanteilta. Hän vaikuttaa pikemminkin tavalliselta kadun tallaajalta eikä näytä pelottavalta kun kävelee kadulla vastaan – ei huuda heti ensimmäisenä sitä järjestön agenttia, mitä monet kanssa työskentelijät tekevät. Voisi kai sanoa, että Michael on erittäin kaksinaamainen, koska saattaa helposti esittää ystävää ja seuraavalla kerralla kun tapaat, huomaat olevasi järjestön pienessä sellissä.

Michael on charmikas, helposti lähestyttävä ja hänellä on huumorintajua. Hän ilmeilee paljon, hymyilee ja virnuilee. Saattaa heittää vakavassakin tilanteessa vitsiä, mikä on saanut monet kollegat joskus miettimään miehen todellisia motiiveja asioihin. Hän on erittäin suorasanainen ja ei pelkää kertoa mielipidettään joissain asioissa.  Ja kaiken lisäksi hän on niitä, jotka menevät päivä kerrallaan elämässä suunnittelematta sen suuremmin asioita. Hän on paras niissä tilanteissa kun jotakin tapahtuu erittäin yllättävästi ja spontaanisesti. Hän ei suunnittele tulevaisuuttaan eikä tee suuria päätöksiä elämässään helposti. Hän on myös erittäin kärsivällinen, eikä häntä haittaa jos jokin ei mene juuri sillä tavalla kuin hän haluaisi. Tilanteisiin sopeutuva persoona.

Hän on myös jonkinlainen naistenmies - flirttailee välillä liikaakin. Työ ei ole antanut aikaa suurille romansseille, vaan pikemminkin ottaa silloin tällöin vapaata ja iskee baarista itselleen yhdenillanjutun.

Michael ei varsinaisesti vihaa mutantteja eikä tunne inhoa näitä kohtaan, vaan hän kokee nuo pikemminkin vaarallisina joita täytyisi kontrolloida ainakin jonkin verran. Hänellä on paha tapa myös kääntää katseensa muualle kun mutantteja kohdellaan erittäin huonosti – Michael kun nappaa mutantit aina melkeinpä ilman väkivaltaa. Hän on hyvä työssään ja tekeepä sitä oikeastaan vain sen takia, että se on työtä ja on tehnyt sitä jo jonkin aikaan ja no, kuten hänen omien sanojensa mukaan, hän on hyvä siinä mitä tekee.

Tietynlaisella tapaa Mike tietää tekevänsä väärin työssään, mutta omistaa jonkinlaisen rivisotilaan ajatusmaailman: töitä tehdään ja eikä kysellä turhia. Ja onhan se palkkakin aika mukava bonus. Hänellä on myös se synkempi puoli, se joka vaimentaa usein ne omatunnon äänet. Hän pystyy tekemään hirvittäviäkin tekoja ilman sen suurempia murheen kryynejä - ainakin juuri sillä hetkellä. Hän on kuitenkin hyvä sulkemaan noita ajatuksia mielestään ja elämään kuin mitään pahaa ei olisi tapahtunut. Viimeaikoina kuitenkin omatunto tuntuisi puhuvan vielä lujempaa mitä normaalisti, mikä on saanut miehen miettimään oliko Järjestöön liittyminen aikoinaan oikea valinta.

kuvissa Chris Evans


_________________
This could be a shipwreck on the shore or we could sail away forevermore
Michael ~ Thalia ~ Sophia ~ Alex ~ Charles ~ Khris
avatar
Destie

Viestien lukumäärä : 62
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Michael Blake

Viesti kirjoittaja Destie lähetetty To Heinä 03, 2014 9:46 am

// pelit ovat tapahtumajärjestyksessä ylhäältä alaspäin - ylin tapahtunut ensimmäisenä ym.//pelit

Trying find a heart that's not walking away - Kanada
~ mukana Jamie (Maya) ~
Michael on jäljittänyt erästä mutanttia ympäri maailmaa ja päätynyt vihdoinkin lähemmäksi Yhdysvaltoja - Kanadaan. Jäljittäminen saa vain uuden käänteen, kun tuo mutantti ilmestyy hänen hotellihuoneen oven taakse yllättäen - ja Michaelin on vaikea ottaa tilannetta vastaan hyvin.

KESKEN

_________________
This could be a shipwreck on the shore or we could sail away forevermore
Michael ~ Thalia ~ Sophia ~ Alex ~ Charles ~ Khris
avatar
Destie

Viestien lukumäärä : 62
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Järjestö

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa