Hahmojen omat aikajanat

Siirry alas

Hahmojen omat aikajanat

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ma Kesä 23, 2014 5:37 am

Pienen pohdinnan jälkeen tulimme tosiaan Destien kanssa siihen lopputulokseen, että tähän ropeen ei kertakaikkiaan sovi sellainen "reaaliajassa" eteenpäin kulkeva aika, toisin kuin esimerkiksi pariin muuhun roolipeliin, joita olen ollut ylläpitämässä.

Untold Storiesin tämänhetkiset tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1966 ja tuota vuotta me pelaamme tasan niin kauan, kun vaan keksimme erilaisia tapahtumia ja jossain vaiheessa voidaan yhteistuumin tehdä aikahyppy ja hypätä toiseen vuoteen.

Eli peleihin ei siis tarvitse varsinaista päivämäärää merkitä, kunhan pelaaja itse on perillä missä järjestyksessä hahmojensa pelit ja tapahtumat ovat tapahtuneet. Pelit voivat sijoittua kesään tai talveen, alkuvuoteen tai loppuvuoteen; sopikaa yhdessä vastapelaajien kanssa.

Tästä päästäänkin tähän uudistuneeseen pelien listaamiseen; pelejä ei tarvitse listata heti suoraan hahmoesittelynsä loppuun, vaan aloittakaa uusi viesti, johon kaikki hahmojen pelit tulevat. (katsokaa mallia esimerkiksi Erikin, Mollyn tai Jamien esittelyistä, kun niihin ehdin sen jo tehdä!)

Pelit saa listata itselleen mieleisellä tavalla, kunhan ne ovat jonkinlaisessa aikajärjestyksessä. Eli joku tolkku pitää kuitenkin olla, mutta muuten saa homman hoitaa ihan niin kuin itselleen on helpointa. :)

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa