Thalia Reeve

 :: Hahmot :: Brotherhood

Siirry alas

Thalia Reeve

Viesti kirjoittaja Destie lähetetty Ma Kesä 16, 2014 5:38 am

// Esittely sisältää vähän rankempaa materiaalia, mm. perheväkivaltaa sekä insestiä. Älä lue menneisyyttä liian tarkkaan, mikäli nämä aiheet ahdistavat sinua.
29.5.1949, 17-vuotias
kaksonen

hetero
vaikeasti määriteltävässä parisuhteessa, jonkinlainen suhde isoveljensä kanssa

Brotherhood, Los Angelsin-päämajaMutaatio on melko moniulotteinen ja paljon voimakkaampi yhdistettynä veljensä Luken kyvyn kanssa. Sisarusten kyvyt ovat muutenkin melkein identtiset – muutamaa yksityiskohtaa lukuun ottamatta.

Thalia pystyy veljensä tavoin pysäyttämään aikaa joko ihan tilannekohtaisesti (tilanteessa kaikki pysähtyy) tai asia-/esinekohtaisesti (tilanteessa esimerkiksi tippuva kukkaruukku tai kaatuva ihminen pysähtyy). Hiukan sekaisin olevan luonteensa takia tämä kyky on kuitenkin nykyään hieman arvaamaton - joskus vahingossa pysäyttää aikaa kun taas joskus halutessa se ei vain toimi.

Hän pystyy myös koskettaessa aistimaan ja lukemaan esineiden ja toisinaan jopa ihmistenkin tulevaisuutta. Esineiden lukeminen on paljon helpompaa, kun taas ihmisten tulevaisuuden näkeminen on lähinnä vahinko, sillä sitä taitoa ei ole harjoitettu juuri lainkaan.  Hänellä on myös mahdotonta sanoa, että milloin tuo tulevaisuus esineelle/ihmiselle tulisi tapahtumaan – se voi olla joko viiden minuutin päästä tapahtuva asia, tai kyseinen tapahtuman on tarkoitus toteutua vasta vuosikymmenien päästä.

Vaikka Thalia pystyy periaatteessa lukemaan ja aistimaan esineiden tulevaisuutta olipa se tulevaisuus sitten millainen vain, niin oman traagisen lapsuutensa ja menneisyytensä vuoksi hän on erityisen herkkä negatiivisille ja synkille asioille.

Ollessaan yhdessä veljensä Luken kanssa, heillä on kyky kulkea Luken ansiosta menneisyyteen ja Thalian kautta he voivat nähdä tulevaisuuteen. Tulevaisuutta he voivat muuttaa vain menneisyyden kautta ja koska kykyä ei ole harjoiteltu tarpeeksi oikeanlaisessa ohjauksessa, he pystyvät käsi kädessä kulkemaan noin 5-10 minuuttia ajassa taaksepäin, jolloin he vain elävät tuon ajan uudestaan ja saavat ikään kuin toisen mahdollisuuden muuttaa jotakin tilannetta. Ulkopuoliset eivät huomaa mitään, heidän aika kulkee tismalleen samalla tavalla uudelleen ja vain Luke ja Thalia voivat omalta osaltaan muuttaa tekojaan.

Samaa tilannetta ei voi muokata kahteen kertaan, eli mahdollisuuksia on vain yksi. Mikäli on tarkoitus pelastaa jonkun henki, niin jos asiaa ei pysty muuttamaan sen 5-10 minuutin aikana, niin samaa hetkeä ei voi kulkea uudestaan ajassa taaksepäin. Tulevaisuuteenkin he näkevät vain sen 5-10 minuuttia. He voivat myös viedä yhden henkilön mukanaan ajassa taaksepäin, pitäen tätä molemmista käsistä kiinni ja kuljettaen henkilöä siten mukanaan.

Pituus n. 170 cm luokkaa

Painoa yleensä sen n. 55 kg luokkaa, mutta paino saattaa tipahdella välillä suhteellisen rajusti alaspäin, koska syöminen ei aina tällä neidillä ole ensimmäisenä mielessä. Thalian isoveli kuitenkin pitää huolta tytön painosta ja siitä, että tämä syö, joten täysin luuranko olemusta ei ole vielä veljensä avun ansiosta tavoittanut. Ei Thalia myöskään ole anorektikko, koska ei tavoittele laihaa olemusta – hän vain unohtaa useamman kuin kerran päivässä syömisen ja ei usein tunne nälän tunnetta.

Thalia on siis hoikka, mutta omistaa jotain erittäin naisellisia ja keijumaisia piirteitä ulkonäössään. Hänellä on vyötäröä ja rintavarustus on sopiva. Thalian kasvot ovat kuitenkin ehkä se ensimmäinen piirre, jonka tytön ulkonäössä huomaa. Neidillä on hoikat soikeat kasvot, suuret sinivihreät silmät ja kalpeaa ihoa korostavat pisamat kasvoilla. Kulmakarvat ovat tummat ja huulet sopivan kokoiset ja kasvoja kehystävät tummanruskeat pidemmät hiukset, jotka luonnostaan ovat hiukan lainehtivat.

Tyyliltään Thaliaa on vaikea luokitella oikein mihinkään. Hänen pukeutumistapansa vaihtelee, hiuksia laittelee miten välillä sattuu, joten tytön tyyliä on vaikea selittää. Usein mitkä kuitenkin yleensä pysyvät ovat tummat kajaalit silmien ympärillä – eikä tyttöä haittaa vaikka ne olisivatkin levinneet päivän aikana enemmän kuin vähän. Välillä ei välitä ulkonäöstään ollenkaan, välillä taas saattaa tuijotella peilikuvaansa useamman tunnin ajan ja laittautua oikein huolellisesti nätisti ja siistiksi.

Thalian ja Luken perhe ja lapsuus olivat kaikessa kieroudessaan oikea traagisuuden perikuva ja on itse asiassa ihme, että he nykypäivänä pärjäävät niinkin hyvin. Ennen Thalian syntymää, mitä on saanut kuulla veljeltään, tietää että Lukella on heikkoja muistikuvia ajasta, jolloin Luke itse oli ihan pieni ja vanhemmissa oli jotain inhimillistä ja lämpöäkin jäljellä. Veli ei kuulemma tarkalleen muista mikä asia johti siihen, että heidän vanhempansa alkoivat juomaan ihan liikaa ja kaikki raha tuntui menevän näiden viinoihin.
Isä hakkasi Lukea, omien sanojensa mukaan hän "kasvatti pojasta kunnon kansalaista", mutta todellisuus oli kyllä aivan toinen. Hakkaaminen meni välillä vähän yli, eikä ollut lainkaan epätavallista, että Luken kasvot olivat tuon tuosta laastaroidut, kylkiluut aristelivat pienintäkin kosketusta ja mustelmia oli näkyvissä siellä sun täällä. Perheen äiti ei puuttunut asiaan mitenkään, kai se johtui siitä, että nainen sai itsekin osansa aviomiehensä hirviömäisyydestä pahoinpitelyn ja raiskaamisen muodossa, sillä miehelle oli paljastunut, että nainen oli mutantti - hänen kykynsä ei kuitenkaan ollut mikään turhan erikoinen ja kaikki se alkoholi oli omalta osin turruttanut kyvyn käyttämisen.

Perhe sai lisäystä muutamien vuosien päästä, kun Thalia syntyi, ei perhe kauheasti mitenkään muuttunut. Thalia aluksi pysyi pelkästään sivustakatsojana, eikä pienuutensa takia ollut muutoin osallisena.

Kun Thalia oli 6-vuotias, sai hän myös ensimmäistä kertaa osakseen perheen synkkyyttä, kun heidän isänsä alkoi käyttämään tyttöä seksuaalisesti hyväkseen - ei mies kuitenkaan vielä tuossa vaiheessa kajonnut tuohon seksuaalisen kanssakäymisen merkeissä, hyväksikäyttö oli lähinnä koskettelua ja tytön alastoman vartalon tutkimista. Luke oli tuolloin 13-vuotias ja poika teki tuolloin kaikkensa pikkusiskonsa suojelemiseksi, mutta se ei ollut helppoa aikuista miestä vastaan, eikä heidän äidistään ollut mitään apua - nainen joi paljon ja käytti muitakin aineita turruttaakseen omaa tuskaansa, joten lapset jäivät vaille huomiota.

Sisarukset olivat toistensa tuki ja turva, eikä heillä lapsina ollut ketään muuta kuin toisensa. Luke yritti aina parhaansa mukaan saada siskonsa pelon tasaantumaan ja hymyn kohoamaan tuon kasvoille kertomalla päästään keksittyjä tarinoita yön pimeinä tunteina, kun he olivat käpertyneet peiton kanssa piiloon heidän huoneensa komeroon.

Thalian kyky kehittyi myös suhteellisen pian siitä, kun hänen isänsä alkoi käyttää häntä hyväkseen. Aluksi tyttö kuvitteli olevansa sekaisin kun näki esineistä ihmeellisiä kuvia mielessään, mutta pian selvikin veljen avulla, että toisin kuin veljensä joka näkee esineiden ja asioiden menneisyyttä, Thalia näki asioiden tulevaisuuksia.

Kun Luke oli täyttänyt jo 18 vuotta ja Thalian 11-vuotissyntymäpäivä oli juuri mennyt, heidän isänsä alkoi huomata murrosiän ja orastavan naisellisuuden merkkejä Thalian vartalossa - rinnat olivat alkaneet pikkuhiljaa kasvaa ja lantio pyöristyä. Mies raiskasi tyttärensä tuolloin ensimmäisen kerran ja kun tytön veli sai kuulla asiasta, tämä raivostui ihan todenteolla. Ikävä kyllä perheen isä huomasi tuon veljen reaktion ja ennen kuin tuo kerkesi tehdä asian eteen mitään, potkaisi isä veljen pihalle asunnosta.

Alkoi Thalian elämän synkimmät vuodet.

Veljen lähdettyä isän päässä jokin napsahti ja Thalia sai seksuaalisen väkivallan lisäksi kokea fyysistä väkivaltaa. Pitihän hänen isänsä nyrkkinsä johonkin upottaa, kun veli sai lähtöpassit. Thalian mielenterveys otti myös silloin paljon askelia taaksepäin ja selviytyäkseen hän loi itselleen oma kieron maailmansa ja haavekuvansa. Jos Thalialta kysytään, hän ei muista paljoa mitään kyseisestä yksinäisestä ajanjaksostaan, vaikka oikeasti muistaa täydellisesti kaiken - hukuttaa nuo muistot vain päihteisiin.

Noin kolmetoistavuotiaana tytön elämä sai kuitenkin käänteen, kun hänen veljensä palasi ja vei hänet pois isänsä ulottuvilta.

Seuraava vuosi oli omalla tavallaan haastava, sillä tyttö tarvitsi käytännössä koko ajan vahtivaa silmää ja tukea, mutta koska molemmat olivat riippuvaisia toisistaan, teki Luke siskonsa vuoksi sen minkä pystyi. 14-vuotiaana Thalia osoitti ensimmäisen kerran kiinnostusta isoveljeään kohtaan, tyttö oli todella onnellinen ja kiitollinen siitä, kun Luke ei ollut unohtanut häntä ja jättänyt häntä taakseen, vaan tuo oli tullut hakemaan hänet mukaansa.
Thalia ei osannut osoittaa kiitollisuuttaan oikealla tavalla ja eräänä iltana hän vain suuteli isoveljeään, tyrkyttäen itseään nuorukaisen syliin. Luke oli työntänyt tytön varovasti kauemmas, kysyen mitä hittoa tämä oikein teki, ja Thalia oli vain vastannut rakastavansa häntä ja eikö rakkautta osoitettukin tällä tavalla? Luke oli vastannut heidän olevan sisaruksia ja että se oli väärin, mutta tyttö oli vain sanonut, ettei se häntä haitannut. Sillä kertaa tilanne jäi siihen.

Se ei kuitenkaan jäänyt Thalian viimeiseksi yritykseksi, mutta yleensä Luke torjui pikkusiskonsa yritykset. Eräällä kerralla tyttö sai jonkinlaisen henkisen romahduksen alkoholin vaikutuksen alaisena ja itkemisen ja huutamisen lomassa tuo oli sanonut, ettei Luke välittänyt hänestä ollenkaan, ettei hän tiennyt mitä Thalia oli joutunut kokemaan ja että Thalia vain halusi rakastaa häntä, haluten myös saada rakkautta osakseen häneltä. Kohtaus oli päätynyt suudelmaan, tällä kertaa Luken aloitteesta ja se oli saanut kiihkeämmän sävyn. Se oli ensimmäinen kerta, kun he harrastivat seksiä keskenään.
Siitä alkoi jonkinlainen oravanpyörä, molemmat ovat nykyään vieläkin riippuvaisempia toisistaan ja heillä on jonkinlainen salasuhde keskenään. Vaikka Luke on pariin otteeseen yrittänyt vuosien varrella lopettaa sen, sillä hän tietää jossain syvällä sisimmässään sen olevan väärin - hän on yrittänyt seurustella ja tapailla muitakin naisia, mutta Thalia on aina sabotoinut kaiken; hän kun on naurettavan mustasukkainen isoveljestään.

Sisarukset ovat liittyneet Brotherhoodiin parisen kuukautta sitten. Thane ja Raven olivat mutanttien etsimiskierroksellaan törmänneet Lukeen ja vaikka nuori mies ei alkuun luottanut noihin kahteen ollenkaan, oli hän kuitenkin ottanut noiden tarjouksen vastaan, kun he tarjosivat yösijaa ja suojaa sekä tilaisuutta tavata heidän johtajansa. Luke oli vaatinut saada ottaa siskonsa mukaan ja kun Thalian mutanttius oli tullut ilmi, ei se ollut mikään este.

Thalia ei kuitenkaan mielellään liittynyt tuohon joukkoon, koska hänen mielestään he olivat aivan hyvin pärjänneet veljensä kanssa kahdestaan. Tytön on myös erittäin vaikea luottaa noihin johtohahmoihin ja hän on koko ajan varpailla, varsinkin Erikin seurassa. Thalia myös odottaa melkeinpä kärsimättömänä, että Luke päättäisi koko touhun olevan ajan haaskausta, että heidän olisi paras olla kaksistaan. Tytöllä on myös koko ajan sisällään inhottava pelon tunne, että Luke löytää tuosta joukosta jotain mikä saa tämän hylkäämään sisarensa. Joten, juuri tällä hetkellä hän ei luota juuri kehenkään ja hänen olisi tarkoitus manipuloida tilanne niin, että Brotherhood heittäisivät heidät pihalle, koska niinhän kaikki lopulta heille tekevät - hylkäävät.


Thalia: "You've killed people."
Luke: "So?"
Thalia: "It was one time, right?"
Luke: "What's your point?"
Thalia: "It was only once, right?"
Luke: "No. Not really."


Mysteeri jopa itsellensä – niin voisi kuvailla Thalia Reeveä. Arvaamaton, vaikeasti kontrolloitava ja rehellisesti sanottuna aika sekaisin oleva nuori neiti, jolla on vääristynyt kuva itsestään ja maailmasta ympärillä menneisyyden traagisten tapahtumien takia.  Thalia kuuluu niihin jotka tietävät jotenkin olevansa sekaisin kuin seinäkello, mutta joiden on vaikea kuitenkin löytää – tai halua yrittää – sitä oikeaa tietä itselle. Tytöllä on kuitenkin se haave ja unelma päässä täydellisestä hyvästä itsestä, jonka haluaisi joskus tavoittaa.

Thalia on arvaamaton luonne, joka reagoi helposti koko kehollaan tietynlaiseen tunteeseen ja jonka mielialat menevät vuoristoradan tavoin ylös ja alas ilman loppua näkemättä. Jos Thalia on vihainen, hän huutaa ja raivoaa, kuitenkin saattaen pian kyynelehtiä surullisena huoneen nurkassa epätoivoisena. Välillä taas hän voi olla onnensa kukkuloilla ja löytää elämästä vain hyviä asioita, nauraen ja iloiten pienistäkin asioista. Tuokin tunne saattaa saada loppunsa hyvinkin pian ja äkillisesti. Joskus taas kiroilee ja haastaa veljensä kanssa riitaa, kun taas pian roikkuu tuon jaloissa ja rukoilee, että tuo ei koskaan hylkäisi tätä.

Veli onkin ainoa joka välillä saa tolkkua tähän tyttöön.

Kiero kuin korkkiruuvi – sanonta voisi hyvin sopia Thaliaan. Hänellä on vääristynyt käsitys rakkaudesta ja seksuaalisuudesta, johtuen hänen isänsä hyväksikäytöstä. Hän on välillä erittäin yliseksuaalinen, ajatellen että kyseisestä asiaa jokainen haluaa ja sillä myös helposti saa kaiken mitä hän haluaa. Thalia ei pelkää tuoda itseään liki toisia kohti ja voisi kai sanoa, että hän kyllä nauttii seksistä ja läheisyydestä, vaikka traumaattisia kokemuksia menneisyydessä kyseistä asiasta onkin. Huonoina hetkinä hän tuntee syyllisyyttä siitä, että nauttii toisten läheisyydestä.

Hän on myös erittäin riippuvainen ja omistushaluinen veljestään. Omien sanojensa mukaan rakastaa tätä, mutta kuten arvata saattaa hänen rakkautensa on hieman kierompaa sorttia. Thalia ei osaa oikein muuten osoittaa kiintymystä kuin fyysisesti, joten hän ei nähnyt muuta keinoa osoittaa kiitollisuuttaan ja rakkauttaan kuin suudelmilla ja seksillä. Hän ei voi myöskään sietää muita naispuolisia henkilöitä veljensä lähettyvillä, joten useamman kuin kerran on salaa sabotoinut veljensä suhteita salassa tältä.

Kaikissa kieroutuneessaan, hän osaa olla myös erittäin herttainen ja arka tyttö ja välillä voi juuri nähdä vilauksia siitä epävarmasta ja rikkinäisestä nuoresta naisesta, joka kuitenkin on peitossa tuon epävakaan luonteen alla. Thalia ei myöskään voi sietää fyysistä väkivaltaa oikein ketään kohtaan, koska Thalia toivoisi olevan täydellisen hyvä. Se on tietyllä tavalla hänelle päähänpintymä, joka voi toki olla erittäin ristiriitaista juuri tuohon hänen juuri hetkellä menevän luonteen kanssa.

Häneltä löytyy myös huumorintajua ja tietynlaista sarkastisuutta maailmaa kohti. Hän ei pelkää sanoa mitä ajattelee, eikä säästele sanojaan jos on sillä tuulella.

Thalia on päihderiippuvainen. Juo välillä alkoholia enemmän kuin vettä päivässä, polttelee silloin tällöin pilveä ja veljeltään salassa käyttää muita päihteitä mitä vain käsiinsä saa. Voisi kai sanoa, että tyttö on koko ajan jonkinlaisessa päihdetilassa, koska vain sen avulla hän pystyy pitämään menneisyyden haamut ulkopuolella ja nukkumaan muutamia tunteja päivässä.kuvissa Kaya Scodelario ja kiitoksia mutaatiohon ja menneisyyteen Mayalle. <3

_________________
This could be a shipwreck on the shore or we could sail away forevermore
Michael ~ Thalia ~ Sophia ~ Alex ~ Charles ~ Khris
avatar
Destie

Viestien lukumäärä : 62
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Brotherhood

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa