Luke Reeve

 :: Hahmot :: Brotherhood

Siirry alas

Luke Reeve

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ma Kesä 16, 2014 5:16 am

// Esittely sisältää vähän rankempaa materiaalia, mm. perheväkivaltaa sekä insestiä. Älä lue menneisyyttä liian tarkkaan, mikäli nämä aiheet ahdistavat sinua.
Luke Reeve
syntynyt 16.4.1942 (24-vuotias)
hetero
parisuhdetilanne on vaikeasti selitettävä - salasuhde pikkusiskonsa kanssa

Mutaatio on melko moniulotteinen ja paljon voimakkaampi yhdistettynä siskonsa Thalian kykyyn. Luke pystyy pysäyttämään aikaa joko ihan tilannekohtaisesti (tilanteessa kaikki pysähtyy) tai asia-/esinekohtaisesti (tilanteessa esimerkiksi tippuva kukkaruukku tai kaatuva ihminen pysähtyy).
Hän pystyy myös koskettaessa aistimaan ja lukemaan esineiden ja toisinaan jopa ihmistenkin menneisyyttä. Esineiden lukeminen on paljon helpompaa, kun taas ihmisten menneisyyden näkeminen on lähinnä vahinko, sillä sitä taitoa ei ole harjoitettu juuri lainkaan.
Vaikka Luke pystyy periaatteessa lukemaan ja aistimaan esineiden menneisyyttä olipa se menneisyys sitten millainen vain, niin oman traagisen lapsuutensa ja menneisyytensä vuoksi hän on erityisen herkkä negatiivisille ja synkille asioille.

Ollessaan yhdessä siskonsa Thalian kanssa, heillä on kyky kulkea Luken ansiosta menneisyyteen ja Thalian kautta he voivat nähdä tulevaisuuteen.
Tulevaisuutta he voivat muuttaa vain menneisyyden kautta ja koska kykyä ei ole harjoiteltu tarpeeksi oikeanlaisessa ohjauksessa, he pystyvät käsikädessä kulkemaan noin 5-10 minuuttia ajassa taaksepäin, jolloin he vain elävät tuon ajan uudestaan ja saavat ikäänkuin toisen mahdollisuuden muuttaa jotakin tilannetta. Ulkopuoliset eivät huomaa mitään, heidän aika kulkee tismalleen samalla tavalla uudelleen ja vain Luke ja Thalia voivat omalta osaltaan muuttaa tekojaan.
Samaa tilannetta ei voi muokata kahteen kertaan, eli mahdollisuuksia on vain yksi. Mikäli on tarkoitus pelastaa jonkun henki, niin jos asiaa ei pysty muuttamaan sen 5-10 minuutin aikana, niin samaa hetkeä ei voi kulkea uudestaan ajassa taaksepäin.
Tulevaisuuteenkin he näkevät vain sen 5-10 minuuttia.
He voivat myös viedä yhden henkilön mukanaan ajassa taaksepäin, pitäen tätä molemmista käsistä kiinni ja kuljettaen henkilöä siten mukanaan.

Kuuluu Brotherhoodiin.
Mitä enemmän Luke viettää aikaa Erikin ja muiden Brotherhoodin jäsenten kanssa, sitä enemmän hän saa vaikutuksia ja hän uskoo heidän olevan oikealla asialla.

Asuu Los Angelesissa Brotherhoodin päämajassa yhdessä Thalian sekä muiden jäsenten kanssa.
"We may be related by blood, but they are not my family. My sister is my only family. It's always been just me and her."


t a u s t a a

Luken ja Thalian perhe ja lapsuus oli kaikessa kieroudessaan oikea traagisuuden perikuva ja on itse asiassa ihme, että he nykypäivänä pärjäävät niinkin hyvin.

Lukella on heikkoja muistikuvia ajasta, jolloin hän itse oli ihan pieni ja vanhemmissa oli jotain inhimillistä ja lämpöäkin jäljellä. Hän ei tarkalleen muista mikä asia johti siihen, että heidän vanhempansa alkoivat juomaan ihan liikaa ja kaikki raha tuntui menevän näiden viinoihin.
Isä hakkasi Lukea, omien sanojensa mukaan hän "kasvatti pojasta kunnon kansalaista", mutta todellisuus oli kyllä aivan toinen. Hakkaaminen meni välillä vähän yli, eikä ollut lainkaan epätavallista, että Luken kasvot olivat tuon tuosta laastaroidut, kylkiluut aristelivat pienintäkin kosketusta ja mustelmia oli näkyvissä siellä sun täällä.
Äiti ei puuttunut asiaan mitenkään, kai se johtui siitä, että nainen sai itsekin osansa aviomiehensä hirviömäisyydestä pahoinpitelyn ja raiskaamisen muodossa, sillä miehelle oli paljastunut, että nainen oli mutantti - hänen kykynsä ei kuitenkaan ollut mikään turhan erikoinen ja kaikki se alkoholi oli omalta osin turruttanut kyvyn käyttämisen.
Thalia oli tuolloin vielä niin pieni, ettei tytön tarvinnut vielä silloin olla muutoin osallisena, kuin vain sivustakatsojana.
Luken mutanttikyvyt ilmaantuivat tuohon aikaan ensimmäistä kertaa, mutta hän ei itsekään oikein ymmärtänyt mistä oli kyse. Koskettaessaan jotain esinettä hän saattoi saada välähdyksiä asioista mitä oli tapahtunut, mitä kyseisellä esineellä oli tehty. Hän oli nähnyt isänsä lyömässä äitiään tyhjällä viinapullolla, antamassa tuolle kipeitä iskuja vyöllään, paistinpannun iskeytyvän liian kipeästi päähän.
Asiat joita hän näki olivat aina negatiivisia ja synkän sävytteisiä.

Kun Thalia oli 6-vuotias, heidän isänsä alkoi käyttämään tyttöä seksuaalisesti hyväkseen - ei mies kuitenkaan vielä tuossa vaiheessa kajonnut tuohon seksuaalisen kanssakäymisen merkeissä, hyväksikäyttö oli lähinnä koskettelua ja tytön alastoman vartalon tutkimista.
Luke oli tuolloin 13-vuotias ja poika teki tuolloin kaikkensa pikkusiskonsa suojelemiseksi, mutta se ei ollut helppoa aikuista miestä vastaan, eikä heidän äidistään ollut mitään apua - nainen joi paljon ja käytti muitakin aineita turruttaakseen omaa tuskaansa, joten lapset jäivät vaille huomiota.
Sisarukset olivat toistensa tuki ja turva, eikä heillä lapsina ollut ketään muuta kuin toisensa. Luke yritti aina parhaansa mukaan saada siskonsa pelon tasaantumaan ja hymyn kohoamaan tuon kasvoille kertomalla päästään keksittyjä tarinoita yön pimeinä tunteina, kun he olivat käpertyneet peiton kanssa piiloon heidän huoneensa komeroon.

Luke oli täyttänyt jo 18 vuotta ja Thalian 11-vuotissyntymäpäivä oli juuri mennyt, kun heidän isänsä alkoi huomata murrosiän ja orastavan naisellisuuden merkkejä tytön vartalossa - rinnat olivat alkaneet pikkuhiljaa kasvaa ja lantio pyöristyä.
Mies raiskasi tyttärensä tuolloin ensimmäisen kerran ja kun Luke sai kuulla asiasta, hän raivostui ihan todenteolla. Vaikka hän oli tuolloin vartaloltaan aika ruipelo, mutta nuorukainen alkoi kuitenkin olemaan jo aikuinen, mistä syystä hän pystyi jo paremmin pitämään puoliaan.
Heidän isänsä huomasi tämän ja siitä syystä mies potkaisi Luken pois kotoa, eikä nuorukaisella ollut enää mitään asiaa tuohon taloon.

Seuraavat pari vuotta menivät Lukella tietynlaisessa sumussa, eikä hän itse asiassa nykypäivänä enää edes kunnolla muista mitä tuon parin vuoden aikana on tapahtunut. Tuntui vaikealta olla erossa Thaliasta, sillä sisarukset olivat jo tuolloin hyvin riippuvaisia toisistaan.
Luke alkoi tuolloin juomaan itsekin alkoholia vähän turhan isossa määrin sekä käyttämään erilaisia lääkkeitä ja muitakin aineita, mikä omalta osin selittää sen ettei hän muista tuosta ajasta juuri mitään.
Parikymppisenä Luke ryhdistäytyi vihdoinkin sen verran, että hän kävi hakemassa uudenlaista päättäväisyyttä uhkuen pikkusiskonsa pois heidän isänsä terrorisoinnin kynsistä.

Pikkusisko oli muuttunut tuon parin vuoden aikana radikaalisti, henkinen hyvinvointi oli laskenut rajusti ja vaikka Thalia oli nuorempanakin ollut vähän päästään sekaisin, niin se ei ollut mitään verrattuna siihen, mitä Luke kohtasi pelastettuaan pikkusiskonsa.
Seuraava vuosi oli omalla tavallaan haastava, sillä tyttö tarvitsi käytännössä koko ajan vahtivaa silmää ja tukea, mutta koska molemmat olivat riippuvaisia toisistaan, teki Luke  siskonsa vuoksi sen minkä pystyi.
14-vuotiaana Thalia osoitti ensimmäisen kerran kiinnostusta isoveljeään kohtaan, tyttö oli todella onnellinen ja kiitollinen siitä, kun Luke ei ollut unohtanut häntä ja jättänyt häntä taakseen, vaan tuo oli tullut hakemaan hänet mukaansa.
Thalia ei osannut osoittaa kiitollisuuttaan oikealla tavalla ja eräänä iltana hän vain suuteli isoveljeään, tyrkyttäen itseään nuorukaisen syliin. Luke oli työntänyt tytön varovasti kauemmas, kysyen mitä hittoa tämä oikein teki, ja Thalia oli vain vastannut rakastavansa häntä ja eikö rakkautta osoitettukin tällä tavalla?
Luke oli vastannut heidän olevan sisaruksia ja että se oli väärin, mutta tyttö oli vain sanonut, ettei se häntä haitannut.
Sillä kertaa tilanne jäi siihen.

Se ei kuitenkaan jäänyt Thalian viimeiseksi yritykseksi, mutta yleensä Luke torjui pikkusiskonsa yritykset.
Eräällä kerralla tyttö sai jonkinlaisen henkisen romahduksen alkoholin vaikutuksen alaisena ja itkemisen ja huutamisen lomassa tuo oli sanonut, ettei Luke välittänyt hänestä ollenkaan, ettei hän tiennyt mitä Thalia oli joutunut kokemaan ja että Thalia vain halusi rakastaa häntä, halusi saada rakkautta osakseen häneltä.
Kohtaus oli päätynyt suudelmaan, tällä kertaa Luken aloitteesta ja se oli saanut kiihkeämmän sävyn. Se oli ensimmäinen kerta, kun he harrastivat seksiä keskenään. Siitä alkoi jonkinlainen oravanpyörä, molemmat ovat nykyään vieläkin riippuvaisempia toisistaan ja heillä on jonkinlainen salasuhde keskenään.
Vaikka Luke on pariin otteeseen yrittänyt vuosien varrella lopettaa sen, sillä hän tietää jossain syvällä sisimmässään sen olevan väärin - hän on yrittänyt seurustella ja tapailla muitakin naisia, mutta Thalia on aina sabotoinut kaiken; hän kun on naurettavan mustasukkainen isoveljestään.

Sisarukset ovat liittyneet Brotherhoodiin parisen kuukautta sitten. Thane ja Raven olivat mutanttien etsimiskierroksellaan törmänneet Lukeen ja vaikka nuori mies ei alkuun luottanut noihin kahteen ollenkaan, oli hän kuitenkin ottanut noiden tarjouksen vastaan, kun he tarjosivat yösijaa ja suojaa sekä tilaisuutta tavata heidän johtajansa.
Luke oli vaatinut saada ottaa siskonsa mukaan ja kun Thalian mutanttius oli tullut ilmi, ei se ollut mikään este.
Kun Luke tapasi Erikin ensimmäistä kertaa, hän tunsi heti tietynlaista kunnioitusta miestä kohtaan, sillä Brotherhoodin johtajalla on tietynlainen voimakas aura, joka kiehtoi häntä. Luken vakuutteluun ei tarvittu paljoa, vaikka hän on yleensä aina ollut erittäin epäluuloinen kaikkea kohtaan - hän kuitenkin tuli siihen tulokseen, että koska porukka on täynnä pelkkiä mutantteja, eivät nuo omiaan puukottaisi selkään.
Epäluuloisuutta muita jäseniä kohtaan on vielä ilmassa, eikä Luke oikeastaan luota kaikkiin Erikiä lukuunottamatta.
Tuon johtajapersoonan asenne ja aatteet ovat pikkuhiljaa saaneet Luken kallistumaan kannalleen.
Thalia: "You've killed people."
Luke: "So?"
Thalia: "It was one time, right?"
Luke: "What's your point?"
Thalia: "It was only once, right?"
Luke: "No. Not really."l u o n n e


Lyhyesti sanottuna Luke on luonteeltaan hyvin temperamenttinen, äkkipikainen sekä erittäin impulsiivinen, joka reagoi voimakkaasti erilaisiin ärsykkeisiin. Hänellä on tapana toimia ensiksi ja kysellä vasta jälkikäteen, mikä toisinaan aiheuttaa sellaisia tilanteita, joissa miehellä olisi syytä pyytää anteeksi - mutta Luke on moisessa erittäin huono, eikä hän mielellään pyydä keneltäkään tekemisiään tai sanoisiaan anteeksi.

Miehessä on paljon patoutunutta vihaa ja aggressiota, menneisyytensä vuoksi hän menettää toisinaan itsensä hallinnan ja väkivaltainen lapsuus on saanut aikaan sen, että Luke tuppaa itsekin turvautumaan lähes aina nyrkkeihinsä.
Riippuen ärsykkeestä, Luken päässä saattaa napsahtaa vähän turhankin helposti ja näitä napsahduksia on kahdenlaisia.
On se sadistinen paska, joka nauttii uhriensa kiduttamisesta silmät mielipuolisesti kiiluen ja on myös se sokea raivo, joka saa hänet hakkaamaan uhriaan loputtomiin ja menemään liiallisuuksiin.
Thalia on ainoa, joka pystyy saamaan hänet napsahtamaan takaisin nykyhetkeen.
Ei Luke aina ole ollut niin vihainen, mutta se murrosiän pahin vaihe on ikään kuin jäänyt pysyvästi päälle kaiken hänen kokemansa jälkeen ja vanhempiensa luona hän ei koskaan voinut ilmaista itseään vapaasti saatikka tuoda omia mielipiteitään esille ilman, että se kostautui murtuneilla luilla ja mustelmilla.

Luke on riippuvainen pikkusiskostaan - jo siitäkin syystä, että heidän mutanttikyvyt ovat yhdistettynä voimakkaampia ja he pärjäävät siten paremmin yhdessä, mutta myös ihan muistakin syistä.
He ovat lapsesta asti aina olleet toistensa tukena ja turvana, ja nykyään heillä on myös sisaruksille epäsovelias suhde keskenään. Vaikka heidän keksinäinen suhteensa on nykyään vähän ristiriitainen - riitoja ja konflikteja riittää jo ihan Thalian ääripäästä ääripäähän ailahtelevan luonteen vuoksi, ei Luke kuitenkaan voisi päästää siskostaan irti.
He ovat molemmat sisältä rikkinäisiä ja yhdessä he täydentävät toisiaan.

Miehen omatunto on luokkaa "ei kiinnosta", mikä siis käytännössä tarkoittaa sitä, ettei hän koe omantunnontuskia väärin tekemistään asioista. Hän on varastanut, pahoinpidellyt, jopa tappanut, eikä hän ole mistään pahoillaan. Niinpä hänen reaktionsa on erilaisiin syyttelyihin aina hyvin välinpitämätön.
Thalia on ainoa, josta Luke on koskaan välittänyt ja siskonsa vuoksi hän pystyy tekemään ihan mitä tahansa. Ihan mitä tahansa.
Liityttyään Brotherhoodiin Luken on täytynyt opetella tekemään asioita tiimissä ja se on ollut miehelle ehkä se suurin haaste; hän kun ei ole koskaan luottanut kehenkään, niin tuntuu yhtäkkiä vaikealta jakaa asioita ja omia tietojaan muiden kanssa sekä opetella luottamaan näihin ja antaa muiden tehdä asioita hänen puolestaan.

u l k o n ä k ö


Luke on pituudeltaan 182cm. Hän on vartaloltaan melko perus nuori mies - koska hän ei varsinaisesti harrasta mitään erityistä urheilua, mutta elämä kuitenkin tuppaa olemaan hyvin liikkuvaa ja nopeatempoista, niin hän on suhteellisen hyvässä kunnossa.
Miehellä on hyvä peruskunto ja hän on nopea juoksemaan ja yllättävän vahva, varsinkin niinä hetkinä kun hänen päässään napsahtaa. Luke ei kuitenkaan ole erityisen notkea ja hänen vartalossaan on ehkä tietynlaista kömpelyyttä.
Nuorepana hän oli aina alipainoinen ja vähän ruipelon oloinen, sillä heidän perheessään ei ollut liikaa ruokaa tarjolla - noilta ajoilta hänelle on myös jäänyt erinäisiä arpia ympäri kehoaan. Päästyään pois kotioloista hän alkoi pikkuhiljaa miehistyä ulkomuodoltaan ja nykyään hän jopa syö.

Kasvot ovat kevyen kulmikkaat ja varsinkin leuan suunnalla on tietynlaista särmää, joka tekee Luken kasvoista miehekkäät. Hän antaa toisinaan pienen sängen kasvaa koristamaan leukaansa.
Luke ei ole sitä hymyilevää sorttia, joten hänen kasvoillaan näkee harvoin aitoa hymyä, yleensä hänen huulillaan kareilee jokin ivallisuuteen tai haasteellisuuteen taittava virne.
Hänen hiuksensa ovat lyhyehköt ja väriltään ne ovat ruskeat. Silmät ovat väriltään sinivihreät.

Luken pukeutumistyyli ei ole mitenkään erikoinen, hänelle on aina ollut pääasia, että ylipäätään on vaatteet mitä pukea päälle. Lapsenakin hänen vaatteensa olivat aina jonkun vanhoja.
Vaatteiden täytyy kuitenkin tuntua päällä mukavilta ja siltä, että niissä on helppo liikkua. Yleensä hän siis pukeutuu vanhoihin ja kuluneisiin farkkuihin, sekä jonkinlaisiin t-paitoihin tai neulepuseroihin sekä huppareihin tai muihin helppokäyttöisiin takkeihin.
Väriltään vaatteet ovat kuitenkin poikkeuksetta aina tummansävyisiä - mustaa, harmaata, tummaan taittavia sävyjä sekä valkoistakin.
- Kuvissa Jake Abel

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Luke Reeve

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Su Syys 20, 2015 6:44 am

// Pelit ovat tapahtumajärjestyksessä ylhäältä alaspäin, eli ylin pelin on tapahtunut ensiksi ja alimmaiseksi tulee uusimmat. //

p e l i t


??


_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Brotherhood

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa