Ryder Sideris

Siirry alas

Ryder Sideris

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Su Heinä 14, 2013 10:13 am


Ryder Athanasius Sideris
syntynyt 5.9.1940 (26)
mies, sinkku, mutantti, Brotherhood, LA
syntyjään kreikkalainen, yhteiskunnan hylkiö
seksuaalinen suuntautuminen: ei kuulu teille

suhtautuminen mutantteihin: ei välitä muista kuin itsestään, mutta on vuosien mittaan oppinut vihaamaan ihmisiä

kyky:
pystyy puhumaan kuolleiden kanssa ja luomaan savua, jonka lävitse näkee ainoastaan itse

kyvyn hyödyt ja haitat:
-ei hallitse kykyään, ts. kuulee kuolleiden huutoja päässään tahtomattaankin
-kykynsä itsessään ei auta häntä taistelussa
+ kyky itsessään (pystyy olemaan yhteydessä  edesmenneisiin ja kalastelemaan tietoja)
+ pystyy savulla aiheuttamaan hämäyksen
+ kehitteillä on korvatulpat, jotka edes vaientaisivat ääniä

nippelitietoa:
- osaa käyttää käsiaseita ja miekkoja
- on harrastanut voimistelua pienestä pitäen, joten on hyvin taipuisa ja omaa hyvän tasapainon
- vegaani
- piirtää provokatiivista taidetta
- ei osaa kirjoittaa eikä lukea


Ryderiä kuvailisi ensimmäisenä suorasukaiseksi. Häneltä saat kuulla totuuden, ei väliä sillä, mitä tahdoit kuulla. Hänen seurassaan liian herkät siis todennäköisesti turhautuvat ensimmäisen viiden minuutin aikana eikä Ryder jaksa edes pitää kirjaa siitä, kuinka monilta on tavalla tai toisella saanut turpiinsa, joko nyrkein tai kämmenin.
Se ei kuitenkaan ole tehnyt Ryderista yhtään sen hienotunteisempaa ja yksinään viihtyvänä ihmisenä hän ei juuri toisten mielipiteistä välitäkään. Omat mielipiteensä hänellä kyllä on, kaikesta. Ja mikäli ei, hän muodostaa mielipiteensä kyllä nopeasti, noin ensimmäisen viiden minuutin aikana – eikä itsepäisyyttään tuota mielipidettä todennäköisesti suostu koskaan vaihtamaan.

Siinä missä hänen seurassaan ei kannata olla heikkohermoinen, Ryder itse omaa äärimmäisen huonon itsehillinnän. Hän on kuulemiensa äänien vuoksi suurimman osan ajastaan turhautunut ja vihainen, mutta useista yrityksistään huolimatta, ei kykene kehittämään itsehillintäänsä paremmaksi, mitä kykyjensä hallitseminen edellyttäisi.

Ryder ei pidä kyvystään eikä ole siitä mitenkään ylpeä. Hän ei ole juurikaan hyödyksi, mutta kuuluu kuitenkin Brotherhoodiin, koska on kyllästynyt ihmisiin ja näiden suhtautumiseen. Vain harvat ovat saaneet tietää hänen kyvystään, mutta nämäkin ovat kohdelleet häntä tavalla, jota Ryder ei itsehillintänsä vuoksi vain jaksa ymmärtää.
Hänen puolestaan ihmiset saisi tuhota, itse asiassa, koko ihmiskunnan – eikä hän olisi harmissaan vaikka itsekin menisi muiden mukana. Vähintäänkin hän voisi tuonpuoleisessa hakata jokaisen niistä ärsyttävistä, jotka jatkuvasti hokevat hänen päässään eivätkä hänen puheistaan huolimatta suostu vaikenemaan. Kuolleet eivät kuule Ryderia jatkuvasti, vain silloin kun hän niin tahtoo ja onnistuu keräämään sen verran itsehillintää, että pystyy keskittymään ja vastaamaan. Siitäkin huolimatta, hän kuulee niiden äänet koko ajan päässään eikä varsinaisesti saa selvää yhdestäkään niistä.

Ryder on itsenäinen, hän hoitaa vähin äänin omat askareensa ja poistuu sitten. Itse asiassa, vaikkei siltä näytäkään, hän on varsinainen lukutoukka. Hän ei mielestään lue juuri mitään hyödyllistä, lähinnä kaunokirjallisuutta, mutta lukeepa kuitenkin. Huolimatta siitä, että on opiskellut englantia jo useita vuosia, hän pyrkii silti lukemaan kirjallisuutta myös kreikaksi, pitääkseen oman äidinkielensä tiukasti muistissaan – ja samalla muistuttaen itseään siitä, mistä on lähtöisin.
Ryder on itsepäisyydessään ja itsenäisyyden tarpeessaan lähestulkoon lapsellinen. Hän suuttuu helposti ja saattaa marssia ulos huoneesta, vaikka neuvoteltaisiin maailman tulevaisuudesta. Kun hän suuttuu, hän todellakin suuttuu eikä asialle voi mitään ennen kuin hän on rauhoittunut. Siinä missä Ryder tahtoisi usein asioiden menevän juuri hänen mielensä mukaisesti. Jos niin ei käy, seuraamukset lienevät selvät.

Ryder on aamu-uninen, hyvin aamu-uninen. Tarkoittaen sitä, että häntä on turha koettaakaan herättää ennen kahtatoista aamupäivällä, senkin jälkeen sitä lähinnä riskeeraa oman henkensä. Yön aikana hän ei yleensä kuule ääniä, mutta kuolleet siirtyvät usein hänen uniinsa ja hän saattaa herätä huutaen keskellä yötä – mitä tapahtuukin lähestulkoon joka yö, minkä vuoksi Ryder unen päästä kiinni saadessaan nukkuu ja pitkään.
Ryder on salaa – sekä itseltään että muilta – haaveilija. Hän lukee ennen nukkumaanmenoa romanttista kirjallisuutta ja piilottaa kirjat sen jälkeen sänkynsä alle, toivoen ettei kukaan niitä koskaan löydä. Hän ei ole varsinainen romantikko, mutta hän haaveilee jatkuvasti siitä, millaista elämänsä olisi jos hän olisi syntynyt erilaisena tai eri aikakauteen, erilaiseen perheeseen tai jos hän olisi elämässään tehnyt erilaisia valintoja. Hän toisin sanoen harrastaa eskapismia, koettaa paeta todellisuutta kirjallisuuden avulla.


kuvissa Chris Motionless


pituus: 198cm
paino: alhainen

Ryder on syntyjään kreikkalainen ja näin ollen ihonsa on tarkemmin tarkasteltaessa hieman tummempi. Sitä tosin harvemmin pääsee todistamaan, mies kun aika tehokkaasti välttelee aurinkoa sisätiloissa ja peittää kasvonsa vaalealla puuterilla.
Hänen kasvonsa ovat hoikat ja suipot. Nenäänsä saattaisi joku pitää kasvoihinsa hieman liian suurena, mutta muiden mielipiteitä ei kysytä. Silmänsä ovat väriltään ruskeat ja normaalikokoiset.

Tiedostaessaan erilaisuutensa Ryder näki tarpeelliseksi provosoida muita ja pukeutua mustaan, ajella kulmakarvansa ja piirtää tilalle uudet, rajata silmänsä mustalla ja hankkia lävistyksiä ja tatuointeja (ks. kuvat)
Hänellä on venytykset molemmissa korvissaan ja kolme lävistystä alahuulessaan. Tatuointeja on ympäri kehoaan, sillä vartalonsa on hänen mestariteoksensa.

Hän on ruumiinrakenteeltaan pitkä ja laiha. Monet epäilevät laihuutensa johtuvan hänen ruokavaliostaan, mutta kukaan ei ole vielä saanut suostuteltua kreikkalaista syömään lihaa, josta hän ei yksinkertaisesti pidä. Huvittavaa sinänsä, jos saisi grillattua ihmislihaa, hän saattaisi muuttaa mieltään vain päästäkseen kerrankin herkuttelemaan ihmisten kustannuksella.
Ryder pukeutuu usein t-paitoihin, pillifarkkuihin ja maihareihin, mutta hänen yllään saattaa nähdä muutakin. Usein kuitenkin pääasiassa tummanpuhuvaa; mustaa tai harmaata.

Ryderin hiukset ovat luonnostaan ruskeat, jossain siinä tumman ja vaalean välissä. Hän kuitenkin värjää ne mustiksi ja leikkaa milloin mitenkin. Tällä hetkellä hiuksensa yltävät hieman yli olkapäidensä.

Ryder joutuu luonteensa puolesta usein tappeluihin, vaikka koettaa niitä karttaakin – lähinnä välttelemällä sosiaalisia tilanteita. Niiden seurauksena hänellä on useita pysyviä arpia rintakehässään ja käsivarsissaan, siinä missä hän rikkoo ranteensa helposti – ja parikin kertaa vuodessa loukattuaan sen kerran tappelun aikana.perhe:
- isovanhemmat (tod.näk. kuolleet)
- biologiset vanhemmat
- viisi isosiskoa
- kolme isoveljeä
- yksi pikkuveli
- kaksospikkusiskot
- ’adoptio’vanhemmat

Ryder syntyi suureen kreikkalaisperheeseen. Hänen vanhempansa asuivat jo ennen hänen syntymäänsä hänen kahdeksan vanhemman sisaruksensa kanssa äitinsä vanhempien ja isänsä pikkuveljen kanssa saman katon alla. Ryder ei siis todellakaan ollut yksinäinen lapsuudessaan, hänellä oli jatkuvasti seuraa ja joku pitämässä hänestä huolta.
Se ehkä onkin syy siihen, miksi Ryder aina kaipasi yksityisyyttä ja yksinoloa. Hän jakoi huoneensa kahden isoveljensä kanssa – ja myöhemmin kaikki viisi veljestä jouduttiin laittamaan samaan huoneeseen tilanpuutteen vuoksi.
Ryder kuuli ääniä pienestä pitäen, muttei kertonut niistä kenellekään – eikä sitä toisaalta uskottukaan, kun hän myöhemmin sen vanhemmilleen suostui paljastamaan. Hän oli yksin ongelmansa kanssa, vaikka talossa hänen kanssaan asui noin viisitoista henkeä.

Kun Ryder oli 11-vuotias, hänen enonsa – isänsä pikkuveli – kuoli taisteltuaan pitkään tuntematonta sairautta vastaan – sairaus todettiin hänen kuolemansa jälkeen syöväksi. Joitain päiviä tämän kuoleman jälkeen Ryder kertoi isälleen terveiset tämän veljeltä – ja todistaakseen puhuneensa tämän kanssa, asioita, joita hänen ei olisi kuulunut tietää.
Vanhempansa vakuuttuivat siitä, että poikansa oli Jumalien maailmaan lähettämä ihmelapsi ja he tahtoivat tehdä hänestä paikallisen kuuluisuuden – ja samalla tienata hänen kykynsä avulla. Ryder ei tahtonut enää yhtään enempää ihmisiä ympärilleen ja karkasi hetken mielijohteesta kotoaan. Hän vietti joitain vuosia kaduilla, harkiten aina silloin tällöin kotiinsa palaamista, muttei koskaan saanut aikaiseksi palata. Vanhempi, lapsensa jo aikuisiksi saakka kasvattanut pariskunta otti hänet hoiviinsa eikä sen suuremmin tiedustellut hänen menneisyydestään. Ryder viihtyi uusien vanhempiensa kanssa, mutta muutti kuitenkin 16-vuotiaana Lontooseen, josta sai töitä pienestä sarjakuvakaupasta.

Seuraavien vuosien aikana hän työskenteli kahviloissa ja pienissä putiikeissa, muuttaen lopulta 21-vuotiaana Los Angelesiin. Siellä hän jatkoi aika mitättömissä työtehtävissä, muttei valittanut, koska sai siten katon päänsä päälle.
Hän tapasi Erikin ensimmäisen kerran 23-vuotiaana ja sai tältä erikoisen tarjouksen liittyä Brotherhoodiin. Ajatus muistakin kaltaisistaan sai ensin Ryderin innostumaan, mutta hän päätti silti pohtia asiaa vielä pidemmälle ja liittyi lopulta Brotherhoodiin vasta pari vuotta myöhemmin, 25-vuotiaana.


_________________
"For the record now, just to make this official: ... bang... you dead!"

Remy. Ryder.
avatar
Rame

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 03.07.2013
Ikä : 25

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ryder Sideris

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ma Heinä 15, 2013 10:24 pm

Koska Destie on kipeänä, eikä jaksa tätä tulla hyväksymään, niin mä teen sen homman Destien puolesta.

Eli hyväksytty on! (Mulla kun ei oo tästä mitään moitteen sanaa :D) Pitää vaan olla vielä yhteyksissä ja jutskailla, että minkälaiset välit Erikillä ja Ryderillä on. :D
Ole yhteyksissä myös muihin, joilla on Brotherhood-hahmoja (eli kaikilla), niin voi pohtia millaset välit keilläkin on Ryderiin.

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa