Things are never quite as scary when you've got a best friend [KUOLLUT]

 :: Arkisto :: Peliarkisto

Siirry alas

Things are never quite as scary when you've got a best friend [KUOLLUT]

Viesti kirjoittaja Rixu lähetetty La Heinä 06, 2013 3:45 am

//Maya tänne Mollyn kanssaaaaaa~ <3 :DD//

Maanantai 15. heinäkuuta 1966

Lucian 'Thane' Hayne

Tummiin pukeutunut nuorukainen istui keittiön tapaisessa huoneessa, missä sillä hetkellä näytti olevan rauhallista. Tuo istui pöydän ääressä samalla kun putsaili veitsiään kasvonsa ilmeettöminä. Hopeinen veitsi oli tuon kädessä, jota piteli varmoin, mutta hellin ottein ja vaalealla liinalla putsaili tuon terää, joka säihkyi valossa. Thane piti hyvää huolta niistä harvoista tavaroistaan, joita oli kerääntynyt hänelle vuosien varrella, kun oli ollut Brotherhoodissa. Ei hänellä ollut paljoa tavaraa, muutama veitsi oli jäänyt hänen haltuunsa. Siitä oli ollut muutama viikko, kun Houstonista oli tullut mukaan kaksi mutanttia. Kaksikkoa poika ei ole nähnyt kauheaksi sen jälkeen, kun hän oli ollut Erikin ja Emman kanssa jututtamassa kaksikkoa. Tai no Erik oli enemmäkseen puhunut siellä ja poika oli pysynyt taka-alalla enimmäkseen.

Seuravaaksi otti hopean tikarin, jota hiljainen poika katseli hetken aikaa, kun hänen mieleensä pulpahti ei-niin-iloisia-muistoja. Tai no kyllä siltä ajalta löytyi niitäkin positiivisia muistoja, mutta ne toiset muistot helposti nousivat mieleen piilottaen ne iloisemmat taakseen. Jos joku olisi ollut näkemässä hänet, niin olisi voinut nähdä kuinka hänen katseensa kylmeni monta astetta tuijotellessaan puukkoa. Olihan poika ottanut opikseen silloin ja ei antaisi itsensä enään tehdä samanlaista virhettä. Sen neljän vuoden aikana hän oli oppinut käyttämään kykyään paremmin. Brotherhoodista oli tullut hänen perheensä ja helposti Thane oli ottanut sen isoveljen roolin siellä, vaikka sitä ei kyllä ääneen halunnut myöntää. Olihan hänellä ylpeytensä kumminkin.
Pojan ajatukset siirtyivät siihen pieneen tyttöön, joka oli tullut mukaan Järjestön sivukonttorista. Ajatuksiinsa uppoutunut Thane putsasi tikaria pitäen harmaansinisen katseensa teräaseessa. Pahimmasta järkytyksestä hän oli toipunut jo, vaikka ei ole sitä kenellekään näyttänyt ja ei hän kuvitellut Järjestön kohtelevan otteeseensa saaneita mutantteja kovinkaan hellästi, mutta jonkun niinkin pieni lapsi oli joutunut kokemaan jotain tuollaista. Jotenkin se asia oli jäänyt vaivaamaan häntä todella paljon, kun mietti sitä asiaa.

//Öööh, aika töksähtelevä alku, mutta eiköhän se tästä ala sujumaan taas XDD//
avatar
Rixu

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Things are never quite as scary when you've got a best friend [KUOLLUT]

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty La Heinä 06, 2013 7:39 am

// Täällä ollaaaaaaan! <3 :Dawww Thane ja sen tuleva isovelikompleksi XD //

Molly Howard

Pienet paljaat jalkapohjat osuivat varovasti tummansävyisiä portaita vasten, kun tyttö asteli  hiljaisin askelin alakertaan, varoen natisuttamasta portaita allaan. Hän halusi olla mahdollisimman huomaamaton, ikään kuin peläten jonkun suuttuvan hänelle, kun hän ei pysynyt omassa huoneessaan.
Siitä oli nyt parisen viikkoa, kun Brotherhoodiksi itseään kutsuva ryhmä oli pelastanut hänet  ja Sophian Järjestön sivukonttorista Houstonissa ja tuonut omaan päämajaansa Los Angelesiin. Ryhmän johtana toimiva Erik oli jututtanut heitä, ottanut asioista selvää ja lopulta tarjonnut heille paikkaa Brotherhoodista. Hän oli jopa antanut aikaa miettiä asiaa ja toipua rauhassa Järjestön aiheuttamista traumoista - siinä kestäisi oma aikansa, sillä Molly ainakin oli viettänyt lähes koko elämänsä siinä samassa huoneessa Järjestön päämajassa.

He olivat kuitenkin Sophian kanssa ottaneet tarjouksen vastaan saada miettiä asiaa ja ensin tutustua Brotherhoodiin vähän paremmin - kaksikko kun ei edes tiennyt mitä ulkomaailmassa oli tapahtunut useamman vuoden aikana.
Oli kuitenkin rauhoittavaa tietää, että oli olemassa ryhmä, joka ihan oikeasti teki töitä Järjestöä vastaan. Brotherhood ei ollut vielä kauhean iso, mutta kaikki mukana olevat olivat voimakkaita mutantteja.

Molly oli alkuun pelännyt ryhmää ja ympärillä olevia uusia ihmisiä, hän ei ollut kauhean hyvä sosiaalisissa tilanteissa - hän ei ollut koskaan saanut harjoitusta siihen.  Hän ei kuitenkaan  ollut ihan niin apaattinenkaan kuin Sohpia, joka ei juuri puhunut mitään, ellei erikseen kysytty.
Muodonmuuttajakyvyn omaava Raven oli Mollyn mielestä todella mukava, vaikkei hän sitä osannutkaan naiselle vielä mitenkään näyttää. Emma oli myös  mukava, vaaleatukkainen nainen oli lukenut Mollyn ajatuksia ja käynyt ostamassa hänelle uusia vaatteita - Emma oli  ehkä vähän turhamainen ulkonäköasioissa, mutta tällä oli kuitenkin Mollyn mielestä hyvä sydän. Nytkin Mollylla oli yllään Emman ostama tummansininen, pitkähelmainen mekko, jossa oli valkoista pitsiä kauluksessa, lyhyissä hihoissa ja helmassa. Se oli kaunis ja yksinkertainen.

Thane oli tytölle täysi mysteeri. Tummatukkainen poika ei kauheasti puhunut  - ei Molly ollut viettänyt tämän kanssa aikaa oikeastaan ollenkaan, hän oli nähnyt tämän pelastusoperaatiossa ja seuraavana päivänä, kun Erik oli jututtanut heitä. Ei Molly itsekään oikein uskaltanut puhua, joten eipä hän edes tiennyt mistä olisi voinut toisen kanssa jutella.
Brotherhoodin johtana toimiva Erik oli ulkonäöltään ehkä vähän pelottava, mutta pienen lapsen silmissä mies oli muuttunut jonkunlaiseksi sankariksi. Molly oli aina ajatellut joutuvansa olemaan koko ikänsä Järjestön kynsissä, mutta tuo mies olikin tullut ja pelastanut heidät.
Hän oli niin kiitollinen miehelle, ettei hän osannut edes pukea sitä sanoiksi omassa mielessään.

Pitkät ruskeat hiukset roikkuivat yhdellä letillä tytön selkäpuolella, Emma oli halunnut aamulla letittää hänen hiuksensa. Käsissään hän kantoi piirrustuslehtiötä ja kynää.
Hänelle ja Sophialle oli annettu lupa kulkea päämajassa ihan mielensä mukaan, Molly ei ainakaan vielä ollut kauheasti uskaltanut tutkia paikkoja, hän oli suurimmaksi osaksi vain pysytellyt hänen ja Sophian huoneessa, mutta nyt hän oli uskaltautunut ulos mukavuusalueeltaan.
Varovasti tyttö kurkisti suurilla silmillään jonkinlaisen keittiön ja pienen oleskelutilan  kaltaiseen tilaan ja huomasi tummatukkaisen Thanen istuvan pöydän ääressä. Molly oli jo kääntymässä pois, kun jokin kuitenkin sai hänet epäröimään. Ehkä hän voisi silti mennä keittiön pöydän ääreen piirtämään?
Kokeilevin ja epäröivin askelin tyttö käveli hitaasti pöytää kohti, pitäen pelokkaan katseensa koko ajan nuoressa miehessä siltä varalta, että jos tämä käyttäytyisi torjuvasti tai suuttuisi hänelle. Varovasti Molly laski piirrustusvälineensä muutaman paikan päähän Thanesta ja  hän istuutui epävarmana tuolille.
Hän vilkaisi varovasti silmäkulmastaan Thanea ja laski sitten katseensa takaisin edessään  oleviin piirrustusvälineisiin.

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Things are never quite as scary when you've got a best friend [KUOLLUT]

Viesti kirjoittaja Rixu lähetetty La Heinä 06, 2013 8:11 am

Lucian 'Thane' Hayne

Sivusilmällä vilkaisi pientä tyttöä, joka oli hetki sitten ilmestynyt paikalle. Kylmänrauhallisena kumminkin jatkoi hommaansa kaikessa rauhassa siirtäen katseensa tikariinsa. Kuuli toisen hiljaiset askeleet, kun tuo tepasteli kokeilevin ja epäröivin askelin pöydän luokse, jonka äärellä poika istui. Siinä vaiheessa Thane alkoi miettiä sitä, että ehkä hänen pitäisi laittaa tavaransa pois tuon silmistä, ettei tuo nyt säikähtäisi niitä. Hän ei oikein tiennyt, että mitä pitäisi edes tehdä. Nimittäin hän ei ole ennen ollut noin pienen lapsen seurassa. Onhan hän ollut lapsi, mutta hän on ollut muutenkin todella erilainen. Vaivihkaan vilkaisi ruskeahiuksista tyttöä, joka istuutui pöydän ääreen ja näytti asettavan piirrustusvälineet pöydälle. Poika tiesi sen, ettei Molly ole ennen tullut pois huoneestaan, jonka jakoi vaaleahiuksisen tytön, Sophian kanssa. Tarkkakatseinen Thane katsoi hetken aikaa Mollya, mutta siirsi katseensa nopeasti käsiinsä, kun huomasi Mollyn vilkaisevan häntä kohti ja kylmän rauhallinen olemus leijui hänestä niinkuin yleensä. Oikeasti tuo oli hivenen hämmentynyt siitä kun ei oikein tiennyt mitä hänen pitäisi tehdä. Pitäisikö hänen yrittää sanoa jotain vai pitäisikö hänen poistua vain paikalta? Ennen nuorukainen ei ole ollut näin hämmentynyt jostain tai ei oikeasti tiennyt mitä tehdä.

Hetken aikaa siinä mietittyään, poika päätti lopettaa tikarin putsaamisen ja laski tuon pöydälle. Siinä oli muutama muu terävä veitsi, jotka kiilsivät puhtaina. Thane alkoi kerätä tavaroitaan ja sama hiljaisuus jatkui heidän yllään. Thane ei edelleenkään keksinyt mitä voisi edes sanoa pienelle tytölle. Hetken päästä poika nosti katseensa tyttöön ja kysyi tuolta:
”Pidätkö piirtämisestä?”. Tummahiuksinen jostain kumman syystä alkoi tuntea hyvin kiusalliselta ja alkoi miettiä sitä vaihtoehtoa, että hänen olisi pitänyt vain pitää suunsa kiinni ja poistua paikalta todella nopeasti. Mutta nyt hän seisoi siinä ja harmaansinisillä silmillään katsoi Mollya ja odotti toisen reaktiota. Thanen ei ollut tarkoitus näyttää niin pelottavan ilmeettömältä ja kylmän rauhalliselta, mutta se oli hänen perusolemuksensa. Ehkä hänen olisi pitänyt yrittää ilmehtiä enemmän, koska hän ei ollenkaan tiennyt jos vaikka tyttö säikähtäisi nyt ja ei uskaltaisi enää ikinä astua huoneeseen missä poika itse olisi. Jostain kumman syystä tummahiuksinen poika ei haluaisi sitä, mutta ei hän voi toisen puolesta päättää mitään.
avatar
Rixu

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Things are never quite as scary when you've got a best friend [KUOLLUT]

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ma Heinä 08, 2013 1:24 pm

Molly Howard

Pieni tyttö oli jo oikeastaan tottunut vaivaantuneisiin hiljaisuuksiin ja ahdistaviin olotiloihin - ei hän enää noteerannut niitä, ellei ahdistus oikeasti noussut mittaviin lukemiin. Niinpä hän pystyi kyllä keskittymään piirtämiseen, vaikka hänen ja tummatukkaisen Thanen välille oli laskeutunut melko vaivaantunut hiljaisuus.
Molly pureskeli vähän hermostuneena alahuultaan samalla, kun hän alkoi hahmottelemaan valkoiselle paperille ihmishahmoa. Hän oli oikeasti todella hyvä piirtämään, hänellä oli ollut paljon aikaa opetella ja harjoitella, tulla koko ajan paremmaksi. Piirtäminen oli hyvä keino paeta karua todellisuutta.

Kuunteli piirtämisen lomassa kuinka Thane puhdisti tikareitaan - pöydällä oli muutama terävä veitsi, jotka hän oli ilmeisesti puhdistanut aikaisemmin. Näky ei herättänyt Mollyssa sen kummempia pelon tunteita, hän oli Järjestössä nähnyt paljon parempaakin, paljon sellaisia asioita, joita tämän ikäisen ei ollut sopiva nähdä.
Ja yleensä se oli se asetta käyttävä ihminen, joka herätti hänessä pelkoa - ei niinkään se ase itsessään. Ja Thane ei sillä hetkellä vaikuttanut lainkaan uhkaavalta.
Molly käänsi vähän epävarman oloisena katseensa tummatukkaisen miehenalun suuntaan, kun tämä osoitti kysymyksen hänelle. Mitä hän uskaltaisi toiselle vastata? Ujostellen hän käänsi päänsä pois.
"Um..." pieni äännähdys oli ainoa, mitä hän sai aikaiseksi myöntävän nyökkäyksen kera. Kyllä hän piti piirtämisestä. Tai ehkä kyse ei ollut suoranaisesti pitämisestä, vaan siitä, että piirtäminen rauhoitti häntä ja sai hänet ajattelemaan kaikkea muuta kuin niitä ikäviä asioita.

Hetken hiljaisuuden jälkeen hän kuitenkin uskaltautui kohottamaan katseensa uudestaan  Thaneen, joka katsoi häntä kasvot ilmeettöminä ja jotenkin kylmänrauhallisina. Se taisi olla nuorukaisen perusilme.
Molly kuitenkin ajatteli, että ehkä hän voisi yrittää antaa toiselle kunnon vastauksen. Ilmeisesti tummatukkainen nuorukainen ei sentään aikonut suuttua hänelle.
"Piirtäminen... auttaa rauhoittumaan, eikä se ahdista", hän vastasi lopulta hennolla äänellä ja loi toiseen varovaisen katseen kirkkailla silmillään.

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Things are never quite as scary when you've got a best friend [KUOLLUT]

Viesti kirjoittaja Rixu lähetetty La Elo 17, 2013 10:57 am

Lucian 'Thane' Hayne

Katsoi kuinka Molly käänsi epävarman oloisena katseensa häneen, kun hän oli esittänyt kysymyksen. Tämä oli outoa pojalle, koska hän ei ole tottunut olemaan lapsen seurassa. Hän oli ollut paljon erilaisempi tuon ikäisenä. Ehkä se oli juuri se, miksi hän tunsi itsensä niin tyhmäksi ja tilanne oli hänelle kiusallinen. Oli kokenut niin nuorena paljon asioita, joita sen ikäinen ei pitäisi kokea ja oli aivan varma, että Molly oli joutunut näkemään ja kuulemaan kaikenlaista mitä hänen ei kuuluisi sen ikäisenä, mutta kumminkin toinen oli paljon erilainen kuin Thane oli ollut tuon ikäisenä aikamoinen kapinallinen ja kääntänyt selkänsä omalle perheelleen. Se ei kyllä ollut hänen perheensä. Ne olivat vain aikuisia, joiden piti olla hänen vanhempansa, mutta eivät he olleet hänelle mitenkään rakkaita. Molly oli kumminkin erilainen, joten sen takia poika vaistomaisesti käyttäytyi varovaisesti tytön seurassa.

Molly oli vain vastannut hänen kysymykseensä pienellä äännähdyksellä ja myöntävällä nyökkäyksellä. Siitä Thanelle tuli sellainen tunne, että hänen oli vain parempi poistua paikalta ennenkuin tekisi jotain typerää tai mitään sellaista. Kumminkin tyttö nosti katseensa häneen ja Thane katsoi tuota perusilmeellään pitäen kaiken tarkasti sisällään. Kaikki ajatuksensa ja tuntemuksensa, ettei kukaan pystyisi lukemaan häntä samalla lailla, kuin hän luki muita. Kohta tyttö kertoi hänelle, että piirtäminen auttoi rauhoittumaan ja se ei ahdistanut. Tummahiuksinen poika ei kääntänyt katsettaan lapsesta, vaan piti harmaansiniset silmänsä tuossa. Hiljaisuus laskeutui heidän ylleen, kun Thane ei tiennyt mitä sanoa.
”Se on hyvä juttu”, sanoi hetken päästä hiljaa ja hivenen epäröiden, joka oli outoa hänelle. Hän oli aina ollut itsevarma ja tiesi osaavan hoitavan hommansa, mutta nyt.. Hän oli hukassa. Siirsi siniharmaan värisen katseensa muualle lapsesta ja mietti sitä vaihtoehtoa, että poistuisi paikalta nopeasti. Mutta sitten taas Molly näytti yksinäiseltä, jonka takia Thane epäröi poistumista paikalta. Aukaisi suunsa sanoakseen jotain, mutta mitään ei tullut. Ei edes yhtä sanaa, koska hän ei tiennyt mitä sanoa. Tilanne oli hyvin kiusallinen ja outo Thanelle, joka yritti keksiä jotain sanottavaa. Edes jotain, että saisi tämän tilanteen muuttumaan mukavammaksi. Ihan itsensä kuten myös Mollyn takia.
"Tiedätkö mitä aiot piirtää?", kysymys karkasi nuorukaisen suusta. Ei hän keksinyt mitään muuta. Yrittänyt jotain keksiä, mutta mitä pienten lasten kanssa puhuttiin? Thanella ei ollut tietoa siihen. Hän tiesi kaikkea muuta, mutta lapset olivat iso mysteeri hänelle. Hän tiesi kuinka pistooli ladattiin ja kuinka se purettiin, kuinka tiirikoitiin ovia ja miten pystyi nopeasti murhaamaan. Hän tiesi miten pystyi lukemaan muita ilmeiden ja eleiden kautta ja tiesi miten pieniä yksityiskohtia etsittiin. Hän osasi laskea ja osasi suunnitella stragedian mielessään nopeasti, jos tarve vaati. Hän tiesi paljon asioita, mutta lapsien seurassa käyttäytyminen oli hänelle aivan uutta. Muutenkin hänen sosiaaliset taidot eivät olleet kovin hyviä, koska Thane oli aina kätkeytynyt kovan kuorensa taakse.
avatar
Rixu

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Things are never quite as scary when you've got a best friend [KUOLLUT]

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty La Kesä 21, 2014 1:18 pm

Molly Howard

Tilanne tuntui hieman kiusalliselta, mutta pikkutyttö ei antanut sen häiritä itseään. Kiusallisuus ei häirinnyt häntä lainkaan niin paljoa kuin pelko siitä, että toinen suuttuisi hänelle. Mutta ilmeisesti tummatukkainen nuorukainen ei suuttuisi hänelle, ainakaan Thane ei vaikuttanut siltä, vaikka tuon kasvoilla olikin kylmanrauhallinen ja ilmeetön ilme.

Pikkuhiljaa pienet viivat alkoivat muotoutua valkoiselle paperille, alkuun käden liike oli hieman epävarmaa ja hapuilevaa ja se sai lyijyn jättämän jäljen näyttämään hieman haparoivalta, mutta nopeasti hän sai tietynlaista varmuutta ja kuva alkoi muotoutua aivan itsestään.
Piirtäminen oli Mollylle terapeuttista, saattoi luoda paperille ihan minkälaisia kuvia tahansa ja se oli hyvä keino purkaa ahdistusta.
Pienen käden liike pysähtyi hetkeksi ja tytön kirkkaat silmät kohottautuivat Thanen suuntaan. Molly kallisti hieman päätään toisen kysymykselle, hän ei itse asiassa edes tiennyt mitä hän oli piirtämässä. Yleensä kuvat vain muotoutuivat paperille ihan itsestään, eikä hän oikeastaan koskaan saanut piirrettyä juuri sellaista lopputulosta kuin mitä hän oli alkuun suunnitellut.
"Oli tarkoitus piirtää lintuja, mutta..." tytön ääni oli nyt hieman varmempi kuin äsken, mutta vieläkin oli varovaisuutta havaittavissa.
"Linnut on niin vapaita, mutta ei nämä vielä ainakaan linnuilta näytä."

Viivat paperilla alkoivat pikkuhiljaa muodostua kuvaksi, mutta toistaiseksi oli vaikea lähteä arvaamaan mitä piirros lopulta esittäisi.

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Things are never quite as scary when you've got a best friend [KUOLLUT]

Viesti kirjoittaja Rixu lähetetty La Loka 04, 2014 10:48 am

Thane 'Lucian' Hayne

Hän ei liikkunut minnekään, seisoi vain paikoillaan siinä pöydän vieressä ja hänen teräaseet oli jäänyt pöydälle, mutta ne oli turvallisen matkan päähän Mollysta. Kohta hän ojensi kätensä asettaen veitset niin että terä osoitti pois päin Mollysta. Pieni tyttö oli kohottanut katseensa häneen, katsoen kirkkailla silmillään poikaa ja näytti miettivän vastausta. Oikeastaan nuorempi näytti siltä ettei oikein tiennyt mitä vastata hänen kysymykseensä. Tummahiuksinen seurasi katseellaan kuinka paperille piirrettiin viivoja, jotka muodostivat pikku hiljaa hahmoja, jonkinlaisia olentoja. Thane ehti unohtaa jopa sen seikan, kuinka hän oli jäänyt seisomaan siihen vierelle ja seisoi tumput suorina siinä vain. Ei tehnyt liikettäkään poistuakseen paikalta. Jotenkin hänen oli vaikea jättää Molly yksin siihen. Muutenkin tyttö vaikutti ehkä hieman yksinäiseltä tai ahdistuneelta.

Mollyn puhuessa linnuista ja siitä kuinka ne on vapaita, sai Thanen silmissä välähtävän pienen hetken ajan tunnereaktio. Vapaus. Hän muisti sen kuinka he olivat löytäneet tytön Järjestön tukikohdasta. Se sai Thanen kurtistamaan kulmiaan ja tuntemaan jonkinlaista vihaa sisällään. Ei siinä mitään, ei hän pidä ihmisistä yhtään, joten se ei häiritse häntä yhtään. Siirsi katseensa taas Mollyn piirrustukseen, jossa oli jokin olento, mutta sitä ei voinut tunnistaa. Ei ainakaan Thane ei kyennyt siihen.
”Se on vielä keskeneräinen”, poika sanoi hetkellisen hiljaisuuden jälkeen. Hän taisi sanoa sen tönkösti, jonka takia toinen voisi tulkita sen loukkauksena.
”Ehkä nyt se ei näytä linnulta, mutta kun se on valmis, niin siinä vaiheessa sitten näyttää”, Thane selvensi puhuen rauhallisella äänensävyllä ja istuutui tuolille takaisin pitäen katseensa Mollyn piirustuksessa. Hän tunsi itsensä jotenkin kömpelöksi, kun yritti puhua lapselle. Hänellä oli myös vaikeuksia ilmaista itseään, ettei nuorempi säikähtäisi häntä liian pahasti. Se tästä vielä puuttuisi. Nimittäin Molly olisi hyödyllinen Brotherhoodille, mutta se ei ollut ainoa asia, jonka takia poika oli päättänyt jäädä siihen pitäen seuraa Mollylle. Sitä pojan oli vaikea tunnistaa sillä hetkellä ainakin.

”Onko sinulla jano?”, Thane kysyi hetken päästä kuin yrittäisi rikkoa vaivaantuneen hiljaisuuden ja yritti kehitellä itselleen jotain tekemistä. Jokin sai hänet tuntemaan itsensä vaivaantuneeksi ja köpelöksi ettei kestänyt sitä. Kumminkaan ei kyennyt poistumaan paikalta jättäen pikku tytön yksikseen.

//Tuli jotenkin kömpelö vuoro :'D//
avatar
Rixu

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Things are never quite as scary when you've got a best friend [KUOLLUT]

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Su Loka 05, 2014 2:31 am

Molly

Ruskeahiuksinen pikkutyttö jatkoi keskittyneesti piirtämistään, joskin tuon hartioissa ja asennossa muutenkin oli edelleen havaittavissa pientä jännittyneisyyttä, kun tuo ei uskaltanut rentoutua aivan kokonaan.
Viivat muodostuivat paperille, mutta luonnoksesta oli edelleen vaikea sanoa mitä se mahdollisesti esitti tai mitä siitä tulisi, kun piirros olisi valmis.

Molly kohotti hivenen yllättyneenä katseensa paperista Thaneen, kun nuorukainen oli avannut suunsa hetken hiljaisuuden jälkeen, kun tyttö oli kertonut yrittäneensä piirtää lintuja, mutta että piirros ei ainakaan vielä näyttänyt siltä.
Hän ei hetkeen vastannut mitään, katsoi vain kuinka Thane istuutui takaisin tuolille ja kuinka tuo näytti kylmästä ja ilmeettömästä ulkokuoresta huolimatta melko kömpelöltä - kiusaanntuneelta, aivan kuin miltä Mollysta itsestään tuntui.
"Niin... No, katsotaan sitten kun tämä on valmis", tyttö vastasi lopulta pienen hiljaisuuden jälkeen ja nyökytteli päätään.

Ruskeahiuksinen pikkuneiti uppoutui jälleen piirtämisen pariin, jääden välillä miettimään tarkasti lyijykynällä vedettyjen viivojen ja kaarien paikkaa, ja hänen otteistaan huomasi, että hän oli tosiaan tottunut piirtämiseen ja tehnyt sitä paljon. Eipä hänellä juuri Järjestön kynsissä ollut muuta tekemistä silloin, kun hänelle ei tehty kokeita tai häntä ei pakotettu käyttämään hänen kykyään.
Molly ei ollut osannut varautua Thanen kysymykseen, niinpä nuorukaisen hyväntahtoinen ehdotus sai tytön hämmentymään ja kohottamaan jälleen yllättyneenä päätään. Silmät suurina Thanen suuntaan tuijottaessaan hän näytti varmasti erehdyttävästi pienen hetken  ajan pieneltä laiminlyödyltä koiranpennulta, jonka pienet korvat nousivat odottavasti pystyyn, kun sille tarjottiin vihdoinkin toivoa paremmasta huomisesta.
Hieman ujosti ja epävarmasti hän nyökkäsi myöntävästi Thanen kysymykseen, selvästi toivoen saavansa jotain juomista. Ei hän olisi ikinä uskaltanut kysyä itse, eikä hänelle ole Järjestön kynsissä ikinä trjottu mitään - kysytty halusiko hän jotain.

Molly jäi odottamaan piirroksensa kanssa, kun Thane nousi hakemaan heille jotain juomista. Hän tunsi kerrassaan oudon ja odottamattoman lämmöntunteen leviävän sisällään ja hän huomasi jopa hymyilevänsä pienesti itsekseen.
Jännitys ja epävarmuus oli pikkuhiljaa väistymässä tytön mielestä ja olemuksesta, osittain hänen nyt jo paljon rentoutuneempi olemuksensa johtui pitkälti Thanen ystävällisyydestä, vaikkei nuorukainen liikoja puhunutkaan, ja ehkä osittain myös tuon huomaavaisuudesta, siitä kuinka tuo oli laittanut aseensa pois ja tarjonnut hänelle juotavaa.

Tyttö ei sitä itse huomannut, mutta huomaamattaan hän oli alkanut heilutella jalkojaan siinä korkeahkolla tuolilla istuessaan samalla kun hän jatkoi piirroksensa piirtämistä.

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Things are never quite as scary when you've got a best friend [KUOLLUT]

Viesti kirjoittaja Rixu lähetetty Su Loka 05, 2014 3:08 am

Thane 'Lucian' Hayne

Molly näytti yllättyneeltä, kun Thane oli avannut suunsa ja istuutunut toisen vierelle. Vanhempi ei oikein tiennyt miten olla siinä, vaikka ulkoa hän näytti aika normaalilta, vähän kömplön ja kiusaantunut, mutta sisältä käsin hän oli aivan totaalisesti vaivaantunut yrittäen miettiä miten olisi siinä. Mitä hän voisi sanoa toiselle ja yritti olla varovainen ettei loukkaisi toista tai pahimmassa tapauksessa aiheuttaisi elinikäisiä traumoja toiselle. Se tästä vielä puuttuisi. Tummahiuksinen ei halunnut tehdä niin. Etenkään ei halunnut onnistua saamaan Erik pettymään häneen.
Molly vastasi lopulta, että katsottaisiin piirrosta kun se on valmis, johon Thane vain nyökkäsi hiljaa tietämättä sitä pitäisikö hänen sanoa jotain piristävää toiselle. Mitä hän voisi sanoa siinä vaiheessa? Molly näytti siltä että osasi piirtää ja hallitsi selvästi kynän hallinnan ja niin, mutta ei kyllä paperilla olevaa oliota ei kyllä tunnistanut mitenkään. Sitä ei kumminkaan ääneen kannattanut sanoa, se ei nimittäin piristäisi ollenkaan toista. Ainakin Thane oletti asian olevan niin. Harvemmin hän on välittänyt siitä miten hänen sanomiset vaikuttaisi muihin, mutta nyt hän yritti olla varovainen.

Pieni tyttö näytti yllättyneeltä uudemman kerran, kun Thane oli esittänyt kysymyksen hänelle. Poika ei ollut varma miten olla siinä, kun tyttö katsoi kirkkailla silmillään häntä, joka toi jotenkin mieleen jonkinlaisen koiranpennun ja Thane ei oikein tiennyt pitäisikö hänen sanoa jotain vai ilmehtiä jotenkin. Kohta kumminkin Molly nyökkäsi ujosti vastaten myöntävästi ja poika nousi sitten tuolilta ja asteli kaappien luokse yrittäen katsoa mitä tarjottavaa sieltä löytyi. Jääkaapista löytyi mehua, jota hän kaatoi mukiin hiljaisena ja ehkä hän oli hivenen vaivaantunut siitä, miten Molly oli katsonut häntä aikaisemmin. Pojan huulet oli viivana ja hän saattoi näyttää hivenen ärtyneen näköiseltä, mutta pojan sisällä aaltoili lämmin tunne, jota hän ei osannut nimetä. Mitä se oikein oli? Sitä hän ei tiennyt, vaikka yritti löytää selityksen sille. Sitä ei oikein osannut sanoin kuvaillakaan.
Vaikka Thane oli keskittynyt sisäiseen myllerykseensä, hän kumminkin kohta asteli takaisin pöydän luokse laskien mukin pöydälle, lähelle Mollya ja istuutui uudestaan tuolille katsoen pientä tyttöä. Koko tilanne tuntui oudolta, mutta ei liian epämiellyttävältä pojan mielestä. Samaan aikaan hän toivoi jonkun astuvan huoneeseen, jonka kautta sitten Thane voisi löytää tekosyyn poistua huoneesta, mutta sitten taas hänestä tuntui siltä että voisi jäädä siihen istumaan mielellään.

Hiljaisuus oli taas laskeutunut heidän ylleen ja Thanelle se ei ollut sinällään mitään ongelmia ollut - normaalisti ei, mutta nyt hän tuntui ottavan paineita jostain vaikka siihen ei ollut mitään syytä. Joku oli aikaisemmin jättänyt lehden syrjemmälle pöydälle, jonka Thane päätti ottaa eteensä selatakseen sitä ettei ollut aivan täysin toimeton ja tuijottanut vain pelkästään sitä kun Molly piirsi jotain. Olihan sitä mielenkiintoista katsoa, mutta jotenkin tummahiuksinen poika ei viitsinyt vain tuijottaa toista. Ei oikein osannut sanoa miksi, mutta siltä hänestä tuntui.
avatar
Rixu

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Things are never quite as scary when you've got a best friend [KUOLLUT]

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Arkisto :: Peliarkisto

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa