Brotherhood

 :: Yleistä :: Peli-info

Siirry alas

Brotherhood

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty To Heinä 04, 2013 3:36 am"Their society wont accept us. We form our own. The humans have played their hand! Now we get ready to play ours. Who's with me?"


Kun Charles Xavierin ja Erik Lehnsherrin tiet erkanivat vuonna 1962, Erik päätyi tahollaan perustamaan Brotherhoodin, jonka perimmäisenä tarkoituksena on muuttaa maailma paremmaksi paikaksi mutanteille - seurauksista viis ja hinnalla millä hyvänsä.

Brotherhood on kuin mutanttien kapinallisten ryhmittymä, johon liittyy lähinnä niitä, jotka eivät enää jaksa olla maailman tallottavana - he uskaltavat haaveilla paremmasta elämästä mutanteille, jossa heidän ei tarvitsisi piilotella, vaan he saisivat olla rohkeasti sitä mitä he ovat - erilaisia.
Erik todella uskoo siihen, että mutantit ovat evoluution seuraava kehitysvaihe, että he ovat tulevaisuus. Ja hän on valmis tekemään sen eteen paljon ja matkalla ehkä uhraamaankin  jotain.

Ryhmä ei vielä pidä sen suurempaa meteliä itsestään - eiväthän he halua jäädä Järjestön haaviin vielä tässä vaiheessa, joten on parempi rekrytoida uusia mutantteja kaikessa hiljaisuudessa.
Ei Brotherhood kuitenkaan ihan toimettomana ole - he tekevät pieniä operaatioita Järjestöä vastaan aina, kun he kuulevat huhuja jostain potentiaalisesta hyökkäyskohteesta.

Brotherhoodiin liittyminen ei kuitenkaan tapahtu ihan tuosta noin vain. Liittyvien mutanttien täytyy ainakin jollain tapaa jakaa Erikin aatteet paremmasta maailmasta mutanteille ja olla valmiita tekemään asian eteen jotain.
Brotherhoodia ei myöskään löydä ihan helposti - heidät löytää silloin kun he haluavat tulla löydetyksi. Yleensä he its lähestyvät niitä mutantteja, joiden he toivovat liittyvän mukaan heidän ryhmäänsä.

Brotherhoodilla on useampi päämaja, joista suurinosa sijaitsee Amerikassa - osa on myös ulkomailla, kuten Neuvostoliitossa.
Ryhmä oli ennen Sebastian Shawin, jolla oli valtavasti omaisuutta ja viimeisen päälle rakennettuja ja piilotettuja päämajoja. Erik tappoi Shawin Kuuban kriisin yhteydessä vuonna 1962 ja otti tuon ryhmän itselleen.
Emma Frostin avulla Erik on päässyt käsiksi Shawin omaisuuteen ja päämajoihin, jotka mies on ottanut Brotherhoodin käyttöön.

Las Vegasissa sijaitsee First Class - elokuvastakin tuttu strippiklubi, jonka takahuoneeseen on itse asiassa rakennettu valtava salahuone - pikemminkin salarakennus - jonka sisustus on viimeisen päälle ylellistä ja aikaansa edellä olevaa teknologiaa löytyy.
Salarakennus jatkuu maan alle kahden kerroksen verran, eikä ulkoapäin todellakaan uskoisi  mitä kaikkea tuo strippiklubi pitääkään sisällään.
Tämä päämaja on toinen Brotherhoodin isoimmista päämajoista. Strippiklubin omistaja oli yhteistyössä Shawin kanssa ja yhteistyö jatkuu nykyään Erikin kanssa - tosin Emma toimii näissä asioissa yhteyshenkilönä.

Toinen isoimmista päämajoista sijaitsee Los Angelesissa ja se on se paikka, jossa jäsenet asuvat suurimman osan ajasta.
Tämä päämaja on rakennettu valtavan taidegallerian kylkeen, eikä sitäkään huomaa, ellei tiedä että se on siinä. Kerroksia on yhteensä neljä, joista kaksi on maan alla.
Sisustus on ylellinen, joskin vähän vanhanaikainen - tummaa puuta ja väreinä on muutenkin käytetty aika tummia sävyjä, mikä sopii Erikille loistavasti.

Los Angelesissa sijaitsee myös toinen salahuoneisto - se tosin on melko pieni ja täysin privaatti vain Erikille, kun hän kaipaa omaa rauhaa.  Se sijaitsee erään hotellin yläkerrassa, koko kattohuoneisto on hänelle varattu.

Neuvostoliitossa ja Saksassa oli myös Shawin salaiset päämajat ja nykyään ne kuuluvat Brotherhoodille. Niissä ei ole toistaiseksi ainakaan tarvinnut hirveästi viettää aikaa, sillä Brotherhood keskittyy lähinnä Amerikkaan.

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
Maya
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Yleistä :: Peli-info

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa