Järjestö

 :: Yleistä :: Peli-info

Siirry alas

Järjestö

Viesti kirjoittaja Destie lähetetty To Heinä 04, 2013 2:25 am

Järjestö“It started in 1940. The Nazis were conducting experiments in psychic warfare, trying to turn those with psychic abilities into soldiers. Lots of us died. The war ended, but the experiments never stopped.
Other governments around the world set up what they called "divisions", trying to do what the Nazis couldn't, to turn us into weapons. The divisions agents are trained to track and hunt us down like animals.
Take us away from our families and friends. They test us and categorize us."
- Jamie "JJ" Jewell


Järjestö on yhteinen nimitys ryhmittymille, joita on ympäri maailmaa. Se alkoi pienenä ryhmittymänä, joka alkoi ensimmäistä kertaa muodostaa muotoaan natsi-Saksan aikana. Silloin oli tarkoitus tutkia mutantteja tieteellisin tarkoituksiin sekä päätellä, että minkälainen uhka he ovat ihmiskunnan tulevaisuudelle. Haaveena oli myös muodostaa mutanteista yli-inhimillisiä tappokoneita, jotka tottelisivat normaalien ihmisten jokaisia käskyjä.

Pian kuitenkin huomattiin, että mutanttien kykyjä oli mahdoton hallita täysin. Mitä enemmän syvemmälle mutanttien geeniperimän sekä kykyihin päästiin, alettiin ymmärtää, kuinka epänormaaleja mutantit olivat. Silloin Järjestö alkoi saada ensimmäistä täysin kokonaisvaltaista ryhmittymää, joka koostui ihmisistä jotka pitivät mutantteja uhkana yhteisölle.

Järjestöä rahoittaa monet eri poliittiset tahot sekä yksityishenkilöt.

Kyseiseen Järjestöön kuuluu monenlaisia eri ihmisiä. Jotkut toimivat tieteellisinä tutkijoina ja laboratoriotyöntekijöinä. Jotkut taas keskittyvät enimmäkseen tieteellisiin kehityksiin ja teknologiaan.
Järjestöllä on myös sotilaallisia ihmisiä, kuten mm. entisiä sotilaita ja poliiseja, jotka ovat ryhtyneet täyspäiväisiksi Järjestön agenteiksi. Heillä on monenlaisia tehtäviä, kuten salapaikkojen sekä yksityishenkilöiden turvaaminen. He ovat myös niitä, jotka järjestävät mutanttien kaappauksia ja jahtaavat heitä.

Järjestöllä on monta pääjohtajaa, joiden alla on johtajia ja heidän alla on vielä alaisia ja näidenkin alla on alaisia. Järjestö on siis poliittisesti oikea sekamelskan paikka, jossa jokaisella on mahdollista kohota hierarkiassa ylöspäin.

Politiikasta puheen ollen, Järjestö on onnistunut soluttautumaan Yhdysvaltojen sekä muiden maiden poliittisiin vaikutuselimiin, joissa he pääsääntöisesti yrittävät tehdä mutanttien elämästä suhteellisen vaikeaa. Haaveena on saada aikaan laki, joka määrää sekä kieltää mutanttien olemassaolon ja julistaa nämä alempi arvoisemmiksi kuin ihmiset.  

Ei sovi unohtaa, että Järjestön toimipaikkoja on ympäri maailmaa, vaikka päätoimipisteet toimivat Yhdysvalloissa.

Juuri tällä hetkellä William Stryker tunnetaan yhtenä tunnetuimpana Järjestön tutkijana, joka on tehnyt paljon tieteellisiä harppauksia mutantteihin liittyen. Hän on juuri se, jota mutanttien tällä hetkellä pitäisi eniten pelätä.

Alkali-järvellä, Kanadassa, sijaitsee Järjestön päälaboratorio, joka on juuri William Strykerin pääpaikka. Yhdysvalloissa Järjestön paikkoja on myös mm. Texasissa, Washington D.C.:ssä, Floridassa sekä Alaskassa. Paikkoja on myös muualla Yhdysvalloissa.

Järjestö on levinnyt myös ympäri maailmaa, kuten Eurooppaan (Iso-Britannia ja Saksa) sekä Neuvostoliittoon ja Kiinaan. Myös muista maailman maista saattaa löytyä jonkinlaisia Järjestön tukikohtia, koska eihän niitä ole koskaan liikaa.


_________________
This could be a shipwreck on the shore or we could sail away forevermore
Michael ~ Thalia ~ Sophia ~ Alex ~ Charles ~ Khris
Destie
Destie

Viestien lukumäärä : 62
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Yleistä :: Peli-info

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa