Remy 'Gambit' LeBeau

Siirry alas

Remy 'Gambit' LeBeau

Viesti kirjoittaja Ramsu lähetetty Ke Heinä 03, 2013 3:39 pm

Saanko tehdä oletuksen etten kaipaa esittelyjä? Jos niitä kuitenkin jäätte väille, niin voin pistää tulemaan Wink
Kuvat tulee sit ku saan tän läpi x3


Remy Etienne LeBeau
Gambit, Death, Le Diable Blanc
mies, sinkku, mestarivaras, ei kenenkään puolella
3.9.1938(28), New York

nippelitietoa:
- cajunilainen, ujuttaa usein ranskalaisia ilmauksia lauseisiinsa
- väittää kovasti olevansa hetero
- varusteet: pelikortit, puolimetrinen teleskoopin tavoin pitenevä varsi (jota käyttää lähitaistelussa apuvälineenä)
- luonnollisestikin hyväksyy mutantit eikä siedä näiden väärää kohtelua, muttei ole varsinaisesti tehnyt suuria tekoja sitä estääkseen
- syntynyt: New Orleans, Louisiana


kyky:
kykenee lataamaan objekteja räjähtävällä, kineettisellä energialla kosketuksen kautta

kyvyn hyvät ja huonot puolet:
- vaatii paljon keskittymistä
- aiheuttaa vahinkoa jos on itse liian lähellä objektia johon on ladannut energiaa
+     tehokas ja nopea tapa aiheuttaa harhautus, räjäyttää esteet tai aiheuttaa vahinkoa vihollisille
+     voi ladata energiaa käytännössä melkein mihin tahansa


plussat ja miinukset:
+ erittäin taitava varas (ellei jopa kaikkien aikojen paras)
+ hyvä lähitaistelija
+ hyvä akrobaatti
+ yliluonnollinen tarkkuus
-itsekkyys, ylpeys
-ei siedä komentelua
-uhkapelaus
-huono alkoholin sietokyky

vihamiehet:
- William Stryker
- Victor Creed (Sabertooth)

jotenkuten siedettävät:
- Wolverine
Rogue: "What am I going to do with you Remy LeBeau?"
Gambit: "I have a list, but I left it in my other pants."

Luonne
Ensisijaisesti Remy on luonteeltaan yksineläjä. Hän viihtyy parhaiten yksinään, muttei aina pistä seuraakaan pahakseen. Sen lisäksi, että käyttää kortteja taistellessaan, hänestä on kehittynyt myös aikamoinen uhkapeluri. Remy ei ole hyvä häviäjä, joten hänen melkein järkähtämättömänä tunnettu kärsivällisyytensä ja ilmeettömyytensä rakoilee eritoten, jos hän häviää pelatessaan tai vaikka vain huumorilla maustetussa sanaharkassa.
Hän on kuitenkin oppinut kärsivälliseksi monen karvaalta maistuneen mutkan kautta edetessään varkaan urallaan ja osaa usein välttää tilanteita, joissa tietää kiihtyvänsä liiaksi. Uhkapelit toki poikkeus, josta hän ei osaa kieltäytyä. Remy omaa suorastaan naurettavan huonon viinapään eikä hänen juottamisensa tule kenellekään kalliiksi, jos tahtoo päästä näkemään, millainen hän on hillityn kuorensa alla. Toisaalta hän ei kuitenkaan ole typerä ja tietää vältellä alkoholia – ainakin juomasta sitä liikaa.

Ensivaikutelma on hänelle tärkeä ja sen vuoksi hän vaikuttaa usein liioitellun ylpeältä ja itsekkäältä, joista ensimmäistä hän tosin tapaa olla muutoinkin. Hän ei koe voimiaan huonona puolenaan vaan pikemminkin omana etunaan eikä koeta piilotella kykyjään, jotka usein onnistutaankin helposti liittämään hänen nimeensä. Toisaalta se mahdollistaa helpommin hänen liikkeidensä ennustamisen, mikä ei kamppailutilanteessa ole hänelle eduksi.
Hänestä saatava ensivaikutelma on usein - lähestyjän sukupuolesta ja ulkonäöstä riippuen - joko kylmänrauhallinen ja etäinen tai suorastaan tungettelevan kiinnostunut, Gambitissa on nimittäin selvää naistenmiehen vikaa.

Gambit on tottunut piilottamaan tunteensa, mistä johtuu hänen oletettu tunteettomuutensa. Toisaalta huhut sisältävät totuuden hivenen, sillä päällimmäisenä mielessään on aina hänen oma turvallisuutensa ja vaikka hänet nykyään liitetäänkin usein ryhmä-X:ään, hän itse katsoo olevansa vastuussa teoistaan vain ja ainoastaan itselleen.
Remy ei pidä siitä, että häntä käskytetään ja pistääkin usein aika räväkästi vastaan, jos hänen tottelevaisuutensa otetaan itsestäänselvyytenä.

Ulkonäkö
kuvissa: Taylor Kitsch

Pituus: 188 cm
Paino: 81 kg
Silmät: punaiset
Hiukset: ruskeat

Remy on ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen. Omasta mielestään sopiva suhde luuta ja lihasta. Hän harjoittaa lihaksiaan jonkin verran lähestulkoon päivittäin.
Ihonsa on vaalea ja päivettyy helposti, minkä vuoksi hän ruskettuu usein, vaikka viettäisi suurimman osan ajastaan kapakan pimeimmässä nurkassa pelaamassa korttia. Remyn silmät ovat kuin ovatkin väriltään punaiset ja pienestä koostaan huolimatta sopivat hänen kasvoihinsa, ainakin jos mieheltä itseltään kysytään.

Hänen hiuksensa ovat luonnostaan ruskeat ja kurottautuvat pienin lainein hänen solisluidensa tienoille. Hiustensa taakse Gambit yleensä piiloutuukin, pitäen niin ulko- kuin sisätiloissakin pienilieristä hattua, joka luo mukavan varjon hänen kasvoilleen ja antaa hänelle sitä hänen kaipaamaansa mystisyyttä.
Hän pitää usein poskensa ja leukansa sileinä, mutta saattaa silloin tällöin vaihtelun vuoksi kasvattaa pienen, karhean parransängen, päästämättä sitä kuitenkaan sen pidemmäksi.

Gambit pukeutuu asiallisesti yleensä suoriin housuihin, laiskasti housuihin tukittuihin tummansävyisiin kauluspaitoihin ja mustiin liiveihin. Toisinaan, huonoina päivinään, hänet saattaa kuitenkin nähdä myös löysissä farkuissa ja hihattomissa, siinä missä humalapäissään hän saa usein viuhahtelun kaltaisia neronleimauksia.


menneisyys

aikajana
3.9.1938 syntyi
10.9.1938 Varkaiden kilta vei sairaalasta
1948 jäi kiinni Jean-Luc LeBeaulle koettaessaan varastaa tältä
1954 suunnitelmat järjestetystä avioliitosta Bella Donna Boudreaux’n kanssa
1.1.1955 ’virallisesti’ karkoitettiin Killasta
1956 otti yhteyttä Sinisteriin & perusti ’Marauderit’/Kelmit
1957 jää Järjestön kidnappaamaksi
1959 karkaa Järjestöltä
1960 tapaa Wolverinen ensimmäisen kerran
1964-1966 parantelee välejään ryhmä-X:ään

Remy syntyi syyskuisena iltana, 3.9.1938. Hänen biologinen isänsä hylkäsi hänet oitis nähtyään poikansa punaiset, tämän mielestä pahuudesta kielivät silmät. Hän jätti pojan sairaalaan, josta Varkaiden Kilta joitain päiviä myöhemmin tämän vei.
Kymmenen ensimmäistä elinvuottaan Remy vietti kaduilla varkaiden opissa. Tuona aikana hän oppi nopeasti pitämään asiansa itsellään ja selviämään hengissä katujen karuissa oloissa, jolloin varastaminen oli ainoa tapa säilyä hengissä. Hän jäi kiinni koettaessaan varastaa Jean-Luc LeBeaulta, killan johtajalta. Tämä päätyi adoptoimaan. Varkaiden ja Salamurhaajien kiltojen väliset rauhattomuudet päätettiin lopettaa naittamalla Salamurhaajien killan johtajan lapsenlapsi Bella Donna Boudreaux ja Remy keskenään. Suunnitelma ei kuitenkaan miellyttänyt kaikkia ja Bella Donnan veli haastoi Remyn kaksintaisteluun, joka päätyi veljen vakavaan haavoittumiseen. Seuraavan vuoden alussa Remy joutui ’virallisesti’ lähtemään Varkaiden killasta täydellisen kaaoksen estämiseksi.

Gambit päätyi kiertelemään maailmaa, varastamaan elantonsa ja hiomaan taitonsa äärimmilleen. Innostuessaan uhkapeleistä hän keksi käyttää pelikortteja aseinaan. Voimiensa kehittymisen myötä Gambit päätyi kokoamaan Sinisterille joukon pahamaineisia mutantteja, tajuamatta, että ryhmää käytettäisiin tappamaan maan alle asumaan asettuneet mutantit. Saadessaan tietää perimmäisestä suunnitelmasta Gambit erosi kokoamastaan ryhmästä ja pakeni, jääden kuitenkin pian kiinni Järjestölle.
Järjestön vankina ollessaan hän sai vanginvartijoilta lisänimen Gambit. Hän yllätti itsensäkin pari vuotta myöhemmin onnistuessaan pakenemaan Järjestöltä. Sen jos jonkin olisi olettanut muuttavan hänen elämäntyylinsä, mutta sen sijaan Remy vajosi takaisin uhkapelauksen ihmeelliseen maailmaan, josta hänet herätti vasta Wolverine tahtoessaan päästä Strykerin laboratorioon.

Sittemmin Gambit on koettanut miettiä elämäänsä hieman pidemmälle, sillä todennäköisesti kauaa hän ei pysty jatkamaan puolelta toiselle hyppimistään tai silkkaa puolueettomuuttaan ja on mahdollisesti kallistumassa Ryhmä-X:n puoleen, vaikkei virallista päätöstään ole vielä tehnytkään.

Ramsu
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Remy 'Gambit' LeBeau

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty Ke Heinä 03, 2013 3:57 pm

I'm pretty sure we already know each other well enough ;)Eli eipä noita esittelyjä ja pelinäytteitä taida tarvita.

Hyvältä kuulostaa, hyvältä kuulostaa! Tai siis näyttää. Köh. (Luonne on täydellinen<3)

Yhden ainoan virheen huomasin - Wolverine ja Gambit ovat tavanneet ensimmäisen kerran vuonna 1962, eikä 1960. Mutta tää taitaa olla vaan joku kirjotusvirhe taikka ajatusvirhe, luulisin. :D

Mutta hyväksytty on, tervetuloa!
Rekisteröidy, lisää hahmoesittely oikeaan paikkaan ja niin edelleen, you know how it works. ;D

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa