X-MEN - Untold Stories esittely

 :: Yleistä :: Peli-info

Siirry alas

X-MEN - Untold Stories esittely

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty La Kesä 29, 2013 1:14 pm

X-MEN - Untold Stories

On vuosi 1966. Kuuban kriisistä on kulunut neljä vuotta ja Ryhmä X ja Brotherhood yrittävät saada jalansijaa maailmasta, pitämättä kuitenkaan sen suurempaa meteliä omasta olemassaolostaan.

Se ei kuitenkaan ole niin helppoa, sillä valtion korruptoituneet hallituksen edustajat ovat salaa ja kaikessa hiljaisuudessa perustaneet Järjestön, jonka perimmäisenä tarkoituksena on päästä eroon mutanteista ja saada ihmiset vihaamaan heitä.
Järjestö on todella laajalle levinnyt, mukana on poliitikkoja, sotilaita ja tiedemiehiä, jotka käyttävät mutantteja koe-eläiminä.

Charles Xavierin ja Erik Lehnsherrin tiet erkanivat erimielisyyksien takia heti Kuuban kriisin jälkeen. Charles jatkaa Ryhmä X - nimeä kantavan ryhmän johtajana ja nykyään Professori X:nä tunnettu nuori mies yrittää ystäviensä kanssa etsiä ja auttaa mutantteja, antaen näille mahdollisuuden tulla hänen perustamaansa kouluun, joka toimii eräänlaisena turvapaikkana mutanteille.
Erik puolestaan on tahollaan perustanut Brotherhoodin ja hän kutsuu itseään nimellä Magneto. Mies rekrytoi mutantteja omaan ryhmäänsä, tosin ihan kuka tahansa ei kelpaa - näiden pitää olla hänelle jollain tapaa hyödyksi ja mukana hänen aatteessaan paremmasta maailmasta mutanttien hyväksi.

Kenen puolella sinä olet?

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
Maya
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Yleistä :: Peli-info

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa