Sophia Kelsey

 :: Hahmot :: Brotherhood

Siirry alas

Sophia Kelsey

Viesti kirjoittaja Destie lähetetty Ke Heinä 03, 2013 1:33 pm

There is no pain so great as the memory of joy in present griefSophia Abigail Kelsey
Sophia

25.6.1947, 19-vuotias
Rapu

Ei ole kauheasti ajatellut asiaa, mutta ehkä kääntyy bi-seksuaalisuuden puolelle
Sinkku

Brotherhoodin tehdessä pienen tiedusteluiskun erääseen Houstonissa sijaitsevaan Järjestön pienempään sivukonttoriin, löysivät he sieltä Sophian, jolle tehtiin erilaisia kokeita juuri sillä hetkellä. Tyttö pelastettiin ja juuri tällä hetkellä asustelee Brotherhoodin kanssa.

Täydellinen eideettinen muisti. Sophia muistaa kaiken siitä asti alkaen, kun hänen kykynsä ensimmäistä kertaa ilmeni kolmetoistavuotiaana. Hän ei muista vain välähdyksiä sieltä ja täältä, tai pelkästään pääpiirteitä, vaan muistaa jokaisen pienen yksityiskohdan.

Hän pystyy palaamaan muistoihinsa päänsä sisällä ja käydä asioita kohta kohdalta läpi. Käytetään esimerkkinä kuvaa keittiöstä. Hänelle vilautetaan sitä ohimennen ja parin päivän päästä kysäistään, mikä oli keittiössä olevan lasin pääväri. Hän pystyy palamaan mielessään kyseisen päivän jokaiseen kohtaan ja lopulta päätyy hetkeen, jossa hänelle näytettiin kuva. Hän pystyy pysäyttämään muiston päässään ja vilkaisemaan sitä kuin ns. ulkopuolinen katselisi.

Muistinsa avulla hän pystyy myös opiskelemaan monen kielen lyhyessä ajassa sekä osata vaikeaa ydinfysiikkaa lukemalla siihen liittyviä kirjoja. Onhan se myös aika käytännöllistä osata jokainen pieni koodi sieltä täältä ulkoa ja täyttää päänsä ihan pienillä mitättömillä pikku faktoilla. Täydellisen kuulloista eikö?

Kyvyssä on vain monia haittapuolia. Toki jos hänelle antaa vaikean matemaattisen kaavan ratkaistavaksi, on 99prosentin mahdollisuus, että hän ratkaisee sen oikein muistinsa avulla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tyttö itse ymmärtäisi kirjoittamastaan mitään. Varsinkin vielä, kun ei itse hallitse kykyään ja sitä, mitkä muistot tulevat esille.

Hänen kykynsä aiheuttavat hänelle myös kovaa päänsärkyä sekä sekavuutta. Joskus hän saa myös kyvystään johtuen epilepsiakohtauksen kaltaisia oireita:

” Tavallisimpia kohtausoireita ovat tajunnan osittainen tai täydellinen hämärtyminen, tahdosta riippumattomat liikeoireet (rytminen nykiminen, jäykistyminen, yksittäiset lihasnykäykset, lihasvelttous), automatismit (esimerkiksi nieleskely, hypistely), itsestään syntyvät aistielämykset (näkö-, kuulo-, tunto-, maku- ja hajuaistimukset), tunteenkaltaiset ilmiöt (esimerkiksi pelko) ja toimintaa estävät oireet (kyvyttömyys puhua tai ylläpitää raajan asentoa).”


Tietoja on ladattu hänen päähänsä niin hurjasti, että hän on aivan sekaisin niistä.

Mutanttius on myös muuttanut hänen hiuksensa aivan vaaleiksi niistä normaalin ruskeista hiuksista, jotka hänellä ennen oli.

Sophia syntyi keskoseksi perheeseen, jonka isä oli poliittisella alalla. Perheeseen kuului siis nuorempi sisko sekä isompi veli, että äiti ja isä. Perhe oli erittäin valokuvaperhe, vaikka toki omalla tavallaan onnellinen. Hänen menneisyyteensä kuuluu niitä isoja hienoja juhlia, joissa joskus jopa Yhdysvaltain presidentti on ollut läsnä. Sophian perheestä on niitä monia valokuvia, joissa he vain istuivat vierekkäin ja hymyilivät nätisti kameralle.

Joten, hänellä oli rahaa, ihan suhteellisen onnellinen perhe sekä ystäviä. Hän oli yksityiskoulussa, jota kävi vain eliitti. Joten, missä sitten kaikki sai käännekohtansa? Miten ihmeessä hänestä tuli laboratorio rotta?

Sophian kyvyt kehittyivät hänen ollessa 14-vuotias. Ensiksi se ilmeni vain täydellisinä kouluarvosanoina, hyvänä muistina ja kenties jopa ärsyttävän tarkkanäköisenä tyttönä. Perheen epäilykset alkoivat kuitenkin heräillä, kun Sophia tuntui muistavan aivan mahdottoman vaikeita matemaattisia kaavoja tai sanasta sanaan jonkun lauseen josta oli jo kulunut viikko. Karu todellisuus iski kuitenkin vasta päin näköä, kun ruskeatukkainen tyttö heräsi täydellisenä vaaleatukkaisena eräänä aamuna.

Hänen isänsä ollessa politiikassa mukana, tämä oli kuullut mutanteista ja oli muodostanut jo mielipiteensä heistä. Hänellä oli myös suhteita erääseen tutkijaan, jonka pyysi käymään epäilyksen herätessä. Tämä tuli ja otti verinäytteen Sophiasta ja tutki tämän muutenkin. Tytölle tämä naamioitiin vain normaaliksi lääkärintarkastukseksi.
Kesti muutamia päiviä, ennen kuin isä sai vastauksensa.

Hänen tyttärensä oli mutantti.

Pelko siitä, että joku saisi tietää kyseistä asiasta, levisi miehen mieleen. Hän oli suhteellisen korkeassa poliittisessa asemassa eikä halunnut tyttärensä ’sairauden’ pilaavan sitä. Joten maailmalle hän järjesti tyttärensä kuoleman, kun taas todellisuudessa hän kutsui tuon tutkijan työpaikan jäseniä heille.
Sophia oli jo jonkun aikaa miettinyt isänsä omituista käytöstä, mutta se tuli silti hänelle järkytyksenä, kun aseistautuneet miehet tulivat hakemaan hänet silloin, kun oli kotona kahdestaan isänsä kanssa. Ja isä ei tehnyt elettäkään auttaakseen. Sophia muistaa vieläkin täydellisesti isänsä ilmeettömät kasvot, ennen kuin Sophia lyötiin tajuttomaksi

Seuraavaksi Sophia heräsikin Järjestön yhdestä laboratoriosta. Ensiksi hän taisteli vastaan. Hän ei suostunut kokeisiin, huusi, taisteli, itki, raivosi, oli väkivaltainen, aneli armoa.. Hän kävi kaikki mahdolliset skenaariot läpi. Hän yritti paeta muutaman kertaa, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Tytölle tehtiin paljon kokeita hänen Järjestön kynsissä ollessaan, mutta Brotherhoodin iskiessä erääseen Houstonissa sijaitsevaan sivukonttoriin, Sophia löydettiin ja pelastettiin ja tänä päivänä asustaa Brotherhoodin kanssa.Jos pitäisi mainita kaksi asiaa Sophian ulkonäössä jotka pistävät silmään ovat ne nämä: hiukset sekä silmät. Hänen silmänsä ovat kirkkaan vaaleanruskeavihreät. Enimmäkseen ne ovat vihertävät, mutta silmien reunoilla näkyy selvästi ruskeaa, joka sulautuu siten vihreään. Silmät ovat muutenkin kauniin muotoiset.
Hiukset hänellä on taas muuttunut mutaation myötä. Ennen hänellä oli normaalit ruskeat hiukset, mutta muutama vuosi sitten hänellä oli vain yön aikana hiukset muuttunut täydellisen platinan vaaleaksi. Ne eivät ole vain blondit, ne ovat täydellisen vaaleat – vaaleat jotka yleensä saadaan vain purkista värjäämällä.
Kasvoiltaan Sophia on pyöreähkö ja hänellä on täyteläiset huulet. Hänellä on myös suhteellisen paljon vaaleita pisamia kasvoillaan. Ikävä kyllä hän ei ole päässyt peiliin vilkuilemaan itseään kauhean useasti, joten hänellä ei ole kauheasti käsitystä siitä miltä näyttää.

Sophia on erittäin hoikka sekä suhteellisen pitkä – 170cm. Hänen kehossaan on paljon jälkiä erilaisista neuloista sekä kojeista. Hänellä on myös paljon vanhoja mustelmia ja parantuneita haavoja, joita on saanut lepositeissä ollessaan. Välillä nimittäin muistojen katseleminen ja tietojen lataaminen saattaa aiheuttaa hänelle erilaisia kohtauksia.

Pukeutumistyyliä Sophialla ei oikeastaan ole. Järjestön jäsenet ovat hänen vaatekappaleensa aina päättäneet ja yleensä ne ovatkin erittäin yksinkertaisia, tylsän värisiä sekä erittäin laitosmaisia.

Sophian on erittäin apaattinen – eli hän on erittäin välinpitämätön ympärillään tapahtuvista asioista. Se on ollut hänen keinonsa selviytyä Järjestön kynsissä. Voisi luulla, että edes hänen sisällään kuohuisi – ja voi niin ollakin, mutta juuri tällä hetkellä hän ei jaksa oikeasti välittää tai tuoda mitään sisäisiä tunteita esille. Ja sitä paitsi, ne sisäiset tunteet ovat aika syvällä, joten niitä pitää tulevaisuudessa hetki kaivella.

On hyväksynyt kohtalonsa, että hänellä ei ole muuta tulevaisuutta kuin toimia labrarottana muille. Ja on huomannut sen, että häneen kiinnitetään vähemmän huomiota jos hän on hiljaa ja tottelevainen, eikä pistä vastaan. Joten voisi kai sanoa, että hänen sisäinen selviytymishalunsa on noussut pintaan. Hän omistaakin suhteellisen suuret selviytymishalut ja ne eivät välttämättä aina ilmene siten miten olettaisi.

Hän kärsii tunteiden sekä innostuneisuuden puutteesta. Hän ei siis reagoi kauheasti juuri mihinkään. Tuijottaa vain silmät ilmeettöminä tapahtumia ympärillään. Sophia vaikuttaa erittäin kylmältä, koska ei näytä tunteitaan. Voi vaikuttaa aika karulta se, että hän pystyy ihan jääkasvonsa kertomaan yksityiskohtaisesti mitä hänelle on Järjestön toimesta tehty. Eli hänen kylmyytensä heijastuu sekä ilmeisiin, että sanoihin. Periaatteessa hän on erottanut itsensä sekä sen, että mitä hänelle on tehty.
Toki hän tilanteen tullen toimisi omien etuuksien mukaisesti, eikä vain antaisi jonkun ampua häntä siltä istumalta.

Tämä apaattisuus tulee kuitenkin muuttumaan pelin aikana, koska mitä pitempään asuu Brotherhoodin kanssa ja tutustuu näihin ja oppii luottamaan, sitä enemmän sisällä oleva oikea Sophia pääsee astumaan esiin. Ja voi vain kuvitella mitä tulee tapahtumaan, kun tiikeri jota on pidetty pienen elämän ajan häkissä pääsee lopulta näyttämään oikeat raitansa maailmalle.

Kuvissa: Emily Browning

Huom, muutoksia tulee ja paljon, kun hahmo pääsee kehittymään. Eli luonteeseen tulee lisää ja paljon tulevaisuudessa

_________________
This could be a shipwreck on the shore or we could sail away forevermore
Michael ~ Thalia ~ Sophia ~ Alex ~ Charles ~ Khris
avatar
Destie

Viestien lukumäärä : 62
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Sophia Kelsey

Viesti kirjoittaja Destie lähetetty To Heinä 03, 2014 10:27 am

//pelit tapahtumajärjestyksessä ylhäältä alaspäin - ylin tapahtunut ensimmäisenä ym.//
pelit

It's hard to get high when you're living on the bottom - Texas, Houston
mukana Magneto (Maya), Molly (Maya) & Thane (Rixu)
Sophia pelastettiin Brotherhoodin toimesta, kun tuo teki yllätysoperaation tuohon Järjestön sivukonttoriin, jossa häntä ja pientä Mollya pidettiin.
Valmis


So, we are going to be one big weird family! - Los Angeles, Brotherhoodin päämaja
mukana Magneto (Maya), Molly (Maya) & Thane (Rixu)
Sophia herää Brotherhoodin päämajasta pienen Mollyn kanssa, jolloin joukko mutantteja saapuvat huoneeseen, aikoen saada selville keitä tytöt ovat.
Kesken


Yeah, this is the Brotherhood - welcome to our family. - Los Angeles, Brotherhoodin päämaja
mukana Magneto (Maya), Molly (Maya), Clark (Mikkos) ja ??????
Sophia herää huoneestaan vaimeisiin alhaalta kuuluviin ääniin ja päättää käydä katsomassa, että mikä hänet noin herätti.
Kesken_________________
This could be a shipwreck on the shore or we could sail away forevermore
Michael ~ Thalia ~ Sophia ~ Alex ~ Charles ~ Khris
avatar
Destie

Viestien lukumäärä : 62
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Brotherhood

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa