Penelope Holmes

 :: Hahmot :: Muut

Siirry alas

Penelope Holmes

Viesti kirjoittaja Rixu lähetetty Ke Heinä 03, 2013 11:24 amPenelope Holmes

Ikä: 17-vuotias (8.3.1949)
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku
Ryhmä: Tukiverkosto

Penelopella ei ole mitään mutantteja vastaan, vaan hyväksyy heidät sellaisina kuin he ovat. Pitää heitä aivan samanlaisina kuin muut ihmiset, heillä on vain sellainen erikoinen kyky. Hän ei ollenkaan pidä siitä, kuinka jotkut hyljeksivät mutantteja ja puolustaa heitä. Penelope uskoo siihen, että joskus vielä mutantit ja ihmiset pystyvät elämään sovussa.

Luonne
Penelopen luonne on yhtä värikäs kuin hänen pukeutumisensa. Nimittäin hänen kasvoja koristaa hymy melkein aina ja helposti tuo alkaa nauramaan huonoimmillekin vitseille ja todella kuiville jutuille. Luonnollisesti hän on iloinen ja hivenen hömelö ihminen, joka on aina valmis piristämään toisen päivää. Helposti hymy tarttuu tytön seurassa olevaan henkilöön. Muutenkin tyttö osaa olla uskomattoman huoleton. Ainakin se näyttää ulkopuolisen silmissä.
Vaikka Penelope hymyilee paljon ja vaikuttaa niin iloiselta, niin kumminkin hän osaa murehtia asioita, mutta ei näytä sitä muille. Helposti tuo pitää itsellään ne ja yrittää selvitä yksin niistä. Hänen perheellä on muutenkin paljon muuta murehtimista, niin Penelope ei halua heitä vaivata omilla huolillaan, jotka hänen mielestä ovat hyvin pieniä verrattuna muiden huoliin ja murheisiin. Ei tyttö kumminkaan paljoa murehdi ja muutenkin hänen on helppo unohtaa murheensa, kun viettää aikaa muiden kanssa, mutta joskus iltaisin hän jää murehtimaan itsekseen.

Tyttö osaa myös suuttua, ettei hän pelkästään mutrista suutaan söpösti ja murjota lapsellisesti. Ehei, Penelope uskaltaa kyllä avata suunsa ja siinä vaiheessa häneltä ei löydy tilannetajua, koska ei tule ajatelleeksi sitä seikkaa että hän voisi onnistua pahentamaan tilannetta. Hän ei ole mitenkään kummoinen tappelija, mutta kyllä hän uskaltaa yrittää tapella vastaan, vaikka mitä todennäköisesti se menisi niin, että Penelope olisi todella pahasti alakynnessä. Hän on aina valmis yrittämään ja ei todellakaan suostu luovuttamaan helposti.
Ihastuessaan Penelope yrittää aina näyttää parempaa puolta itsestään ja yrittää saada ihastuksensa huomion itseensä. Sitä on helppoa aina olla niin itsevarma, mutta sitten kun ihastuksen huomio on hänessä, niin helposti tuo sekoaa sanoissaan tai sitten onnistuu kompuroimaan.

Ulkonäkö
Penelopen pitkät hiukset ovat ruskean väriset. Tasaisesti leikatut otsahiukset ovat suorat ja peittävät kulmakarvat. Muut hiukset kaartuvat luonnollisesti kiharalle. Silmät ovat kirkkaan sinisen väriset ja tuon huulet ovat luonnollisesti punertavat, joihin muiden huomio voi kiinnittyä helposti. Pituutta löytyy se 165cm ja aivan normaalipainoinen on.
Tytön tyyli on hyvin rento ja värikäs. Perushaalarit yleensä näkee hänen päällään ja paitana on sellainen iloisen värikäs paita tai sitten ihan farkkushortsit. Penelopen tyyli on hyvin laaja, että tuo käyttää niin housuja kuin hameita. Paitoja on erilaisia, mutta harvemmin hän pukeutuu tummaan sävyyn.
Meikkiä hän käyttää, mutta ei paljoa. Sellainen kevyt meikki aina joskus tuo saattaa laittaa kasvoilleen. Kynsilakkaa tuo käyttää aika paljon kumminkin ja totta kai iloisen värikkäitä kynsilakkoja hän omistaa.Kuvissa: Carly Rae Jepsen


Menneisyys
Holmesien maatila on ollut parin sukupolven ajan Lyon piirikunnassa, Minnesotassa. Maatilalta on vähän matkaa Marshallin kaupunkiin. Holmesien maatila oli suhtkoht suuri, että sieltä löytyi kolme lehmää, neljä hevosta, kaksi vuohta ja kanoja muutama myös. Kaksi Maremmano-abruzzese rotuista koiraa ja valkoinenpaimenkoiran pentu, pieni lauma lampaita ja yksi ruskean värinen maatiaiskissa. Viljelystä siellä oli myös, että maatila oli aika suuri.
Penelope syntyi vuonna 1949 ja oli perheensä toinen lapsi. Hänellä on kaksi vuotta vanhempi veli. Elämä maatilalla ei ollut sen hääppösempää ja muutenkaan he eivät olleet kovinkaan varallisia. Sato oli melkein kaikki kaikessa heille, että jos sato olisi ollut todella huono sään takia, niin heidän tulonsa olisivat hyvin vähäiset. Esimerkiksi talvi olisi jatkunut liian pitkää, kesä olisi ollut liian kuiva tai sitten liian sateinen. Onneksi huonoja vuosia oli harvemmin, ainakin siinä vaiheessa. Penelope paljon vietti aikaa veljensä kanssa, koska heidän lähellä ei ollut naapureita, joten kavereita ei kovin helposti löytänyt sieltä. Vanhempien ystävät toivat omia lapsiaan mukanaan, kun tulivat kyläilemään.
Penelope harjoitteli isänsä kanssa ratsastamista ja siitä tyttö tykkäsi todella paljon.

Vuonna 1954 Holmesien perheeseen syntyi vielä yksi lapsi ja vanhemmat sisarukset olivat innoissaan pikkusiskosta. Aluksi kaikki tuntui olevan hyvin, mutta parin vuoden päästä alkoi heidän onni kumminkin kääntyä. Nimittäin tulvia oli alkanut tulla pilaten satoa ja muutenkin talvet tuntuivat olevan pitkiä, ettei saanut kylvettyä siemeniä ajoissa. Pikku hiljaa jouduttiin myymään eläimiä pois. Vuonna 1956 perhe muutti pois, kun ei ollut varaa pitää maatilaa. Se oli iso takaisku heille, koska se oli ollut suvulla parin sukupolven ajan, mutta he eivät kyenneet ylläpitämään sitä enää. Kun maatila oli saatu myytyä, niin perhe muutti Manhattanille, missä rouva Holmesin sisko asui. Uusi elämä Manhattanilla alkoi ihan hyvin, mutta perhe kaipasi sitä maalaiselämää. Kumminkin vanhemmat yrittivät piristää lapsiaan sillä, ettei siellä niin kamalaa ollut. Penelope itse kaipasi siitä maalaiselämää, mutta oli kumminkin oma iloinen itsensä.

Korviin alkoi kantautua pieniä huhuja kummajaisista, joita oli todella paljon siellä lähistöllä, mutta niitä ei kauheasti kuunneltu, mutta asiat muuttuivat silloin, kun Penelopen pikkusisko oli 7-vuoden vanha. Nimittäin paljastui sillein, ettei tuo ollut aivan tavallinen lapsi. Nimittäin vahingossa perheen nuorimmainen oli onnistunut tekemään jonkinlaisen suojakentän suojatakseen itseään pallolta, jonka Penelope oli potkaissut vahingossa liian lujaa. Siinä vaiheessa vanhempi oli ollut aivan ihmeissään. Nimittäin se oli ollut aikamoinen näky. Onneksi silminnäkijöitä ei ollut siinä vaiheessa. Näistä kummajaisista ei puhuttu kovinkaan kiltisti. Koko perhe oli huolissaan nuorimmaisesta ja siitä oltiin hiljaa, ettei ulkopuolisille kerrottu mitään tästä.
Eräänä päivänä Penelope kumminkin uhkarohkeana päätti mennä siskonsa kanssa siihen kummajaisten taloon, jota muut lapset näyttivät pelkäävän. Paikka ei ollutkaan kamala, vaan paikan asukit olivat kilttejä. Seuraavan kerran koko Holmesien perhe meni sinne ja päätettiin nuorimmaisen Holmesin olevan paremmin turvassa turvakodissa. Holmesin perhe lupasi auttaa parhaansa mukaan. Penelope itse kävi päivittäin siskonsa luona samalla kun auttoi turvakodissa ja viihdytti nuorempia asukkeja siellä. Erilaisia leikkejä ja pelejä keksittiin yhdessä. Edelleenkin Penelope auttaa turvakotia ja hän on osa turvaverkostoa.Muuta
- Tykkää tosi paljon eläimistä ja hän tietääkin aika paljon niistä.
avatar
Rixu

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: Muut

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa