Lily Dion

 :: Hahmot :: X-Men

Siirry alas

Lily Dion

Viesti kirjoittaja Rixu lähetetty Su Kesä 30, 2013 12:39 pm


Lily Dion


Ikä: 21 (24.6.1945)
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Ryhmä: X-Men

Kyky/mutaatio
Lily kykenee parantamaan erilaisia vammoja, haavoja, murtumia jne. Tietenkin riippuu siitä, että kuinka vakavia ne ovat. Jos parannettavan haavat ovat syviä ja pahoja, niin sen hinta on paljon kovempi verrattaessa johonkin pieneen paperihaavaan. Nimittäin käyttäessään kykyään Lily saa toisen kivun itselleen, joka sitten verottaa hänen voimiaan ja jos kipu on liian voimakas, naisen keskittyminen voi herppaantua.
Jos Lily kykenee ja yrittää parantaa isomman vamman kerralla kivusta huolimatta, ensiksi pikku hiljaa väri alkaa kadota hänen kasvoiltaan ja alkaa tuntea jonkinlaista huimausta. Uupumus alkaa painamaan ja pahimmassa tapauksessa Lily menettää tajuntansa uupumuksen takia. Pahimmassa tapauksessa toipuminen voi kestää päiviä jopa, mutta pienimmissä tapauksissa toipuminen vie vain hetken.
Parantaessaan luunmurtumaa tai jota pahempaa vammaa, niin Lilyn luut ei ala yhtäkkiä katketa, vaan sen kipu siirtyy häneen ja se riippuu siitä mitä hän parantaa, että kauanko hän tuntee sen kivun. Parantaessaan pientä haavaa, Lily tuntee pienen kirpaisun ja se ei uuvuta häntä melkein yhtään. Mutta jos sitten on kyse jostain suuremmasta ja syvemmästä haavasta tai jopa murtumasta, niin totta kai kipu on silloin voimakkaampi ja se uuvuttaa häntä enemmän ja Lilyn on pakko levätä hetken aikaa.

Lähiaikoina Lily on huomannut kykevänsä aistimaan muiden tuntemuksia, mutta se ei ole kehittynyt vielä paljoa. Hän ei kykene nimeämään muita tuntemuksia kuin ne neljä perustunnetta (ilo, suru, pelko, aggressio). Aina Lily ei kykene nimeämään sitä tunnetilaa, jota toinen tuntee, mutta mitä voimakkaammin toisen tunteet ovat, sitä paremmin nainen kykenee aistimaan sen.
Joskus toisen voimakas tunnetila voi vaikuttaa Lilyyn itseen, jolloin hänen on vaikea kertoa tunteeko hän itse niin vai ei.

Luonne
Ennen kuin Lily saapui Xavierin kartanoon tai löysi ensimmäisen mutanttien turvakodin, hän oli arka ja pelokas. Samaan aikaan inhosi että pelkäsi itseään, koska ei oikein tiennyt mitään mutanteista. Lily ei uskaltanut puhua kenellekään, vaan vältteli muita parhaansa mukaan.
Hänestä tuli sisäänpäin suuntautuneempi ja viimein kun hän viimein saapui Xavierin kartanoon, niin pikku hiljaa hänestä tuli avoimempi ja oli löytänyt paikan jonne hän tunsi kuuluvansa.

Luonteeltaan Lily on kiltti ja hyväsydäminen ihminen, joka uskoo kaikissa olevan hyvää. Hän on ystävällinen ja on aina valmis ojentamaan auttavan kätensä sitä tarvitseville. Lilyllä ei ole tapana tuomita ketään, vaan yrittää ymmärtää heitä. Hän on pasifisti, ei halua turvautua väkivaltaan vaan yrittää selvittää asiat puhumalla. Se huono puoli hänessä on ettei hän välttämättä osaa itseään puolustaa, jonka seurauksena häntä olisi helppo höykyyttää oman mielensä mukaan. Mutta jos kyseessä on joku toinen niin nainen saattaa toimia ennen kuin ajattelee asiaa tarkemmin. Sen johdosta hän voi löytää itsensä tukalasta tilanteesta aika nopeasti.
Kun Lily on päättänyt jotain, niin itsepintaisesti hän pitää kiinni siinä päätöksessään ettei ihan helpolla muuta mieltään. Hän on muutenkin tunteellinen nuori nainen, joka osaa olla uhrautuvainen ja aina välillä hänen on vaikea sanoa ei. Vaikka Lily on kiltti ja puhuu lempeästi, niin osaa hän korottaa ääntään muistuttaen aika paljon sellaista toruvaa äitiä. Etenkin lasten seurassa naiselle nousee sellaiset äidilliset vaistot.
Lily välittää kaikista ja myös näyttää sen, mutta hänen huono puoli on se, että hän antaa ehkä vähän liian helposti uuden mahdollisuuden, vaikka kuinka pahoin häntä olisi kohdeltu aikaisemmin. Nainen osaa olla epävarma itsestään, vaikka hän saattaa antaa sellaisen kuvan muille, että hän olisi itsevarma. Lily on kyllä avoin ja hänestä saattaa nähdä jos jokin painaa hänen mieltään, mutta helposti hän jää murehtimaan asioita itsekseen. Muutenkin Lilyllä on paha tapa asettaa muut etusijalle, vaikka hän tietää sen että pitäisi huolehtia itsestä myös. Sitten kun hänen pitää tehdä isompia päätöksiä, joka voi vaikuttaa muihin todella paljon, silloin Lily voi epäröidä ja hän miettii kaikkia eri vaihtoehtoja.
Yleensä Lily on hyvin iloinen ihminen, jonka olemus hehkuaa elämäniloa jonka seurassa on helppo olla. Hän yrittää nähdä asioiden posiitivisen puolen, vaikka joskus se tuntuu olevan vaikeaa.


Ulkonäkö
Ulkonäössään Lilyllä ei ole mitään 'normaalista' poikkeavaa. Hän näyttää juuri sellaiselta naapurintytöltä, jota on helppo lähestyä. Etenkin lasten seurassa ollessaan hänestä saattaa huokua sellainen äidillinen aura.

Kasvojen muodossa on vivahdus pyöreyttä ja ovat enimmäkseen virheettömät. Iho on sileä ja vaalea, joka tummien hiuksien ja silmien avulla näyttää entistä enemmän vaalealta. Silmät ovat mantelin muotoiset ja väriltään tumman ruskeat. Ruskean väriset hiukset kehystävät kasvoja ja otsahiukset hän on kasvattanut pitkiksi ja yleensä hiusten keskijakaus menee sivulla vasemmalla puolella. Hiukset ovat pitkät ja luonnollisesti taipuvat vähän kiharalle. Lily pitää usein niitä auki, mutta joskus saattaa pitää niitä löysällä nutturalla, letillä tai ponihännällä. Ruumiinrakenne on siro ja hoikka, painoa on suunnilleen 47kg ja pituutta löytyy 160cm.

Meikkiä nainen ei käytä ollenkaan ja hänen pukeutumistyylinsä on asiallinen ja siisti. Hän käyttää niin hameita, mekkoja ja housuja. Joskus hänellä voi olla hieno kesämekko päällä tai sitten hänellä on jalassaan siistit housut ja sen kanssa joku paita, tai sitten kellohame ja joku nätti paita sen kanssa. Mutta hänen tyylinsä on asiallinen, vaikka ei niinkään mitenkään ihmeellinen. Hän pitää myös neuleista. Lämpimiä värisävyjä suosii vaatteissaan, mutta myös hänellä voi olla pari sellaista tummempaa värisävyä kuten myös sellaista valkoista värisävyä.Kuvissa
Keiko Kitagawa


Menneisyys
Japaniin alkoi virrata Yhdysvallan sotilaita ja sen myötä Japanissa alkoi pikku hiljaa länsimaalaiskulttuuri levitä, eräs kiotolainen geisha, Yoko tapasi nuoren sotilaan, jonka mukaan nainen lähti, matkustaen Yhdysvaltoihin. Lopulta heistä tuli pariskunta ja piakkoin he menivät naimisiin. Toisen maailmansodan alettua, mies ei ollut kotona paljoa kyseisen sodan takia.

Kumminkin vuoden 1945 kesäkuussa syntyi heille kaunis tytär, mutta perheen isä ei valitettavasti ollut kotona sitä näkemässä. Ehdittiin pelätä jo sitä ettei tytär näkisi isäänsä, joka oli joutunut lähtemään sodan takia. Syyskuussa kumminkin toisen maailmansodan sotatoimet päättyivät ja perheen isä pääsi viimein kotiin aika lailla yhtenä kappaleena.
Lilyn lapsuus oli aika normaalia ottaessaan huomioon sen seikan, että toinen maailmansota oli päättynyt viimein. Mutta tytön terveydentila ei ollut mikään parhain, jonka seurauksena vanhemmat olivat hyvin huolestuneita tyttärestään ja olivat ylisuojelevia tytöä kohtaan. Kumminkaan mitään kovinkaan merkittävää ei tapahtunut. Lily oli iloinen lapsi, joka leikki päivät pitkät omia leikkejään. Vanhempana tytön terveydentila koheni paremmaksi ja juuri silloin alkoi pikku hiljaa tytön mutaatiokyky kehittyä.

Vuonna 1960, kun Lily oli täyttämässä 15 vuotta, sattui pieni tapaturma, missä tyttö ensimmäistä kertaa käytti voimiaan ja sai huomata ettei ole ihan normaali. Illan tuntumassa perheen pää, herra Dion oli onnistunut satuttamaan kätensä todella pahasti pienimuotoisen tapaturman sattuessa kotona. Koko perhe oli ollut kotona viettämässä yhteistä aikaa, kun tämä onnettomuus oli tapahtunut. Tytön isän kädessä oli syvä haava, joka näytti todella pahalta. Lily yritti auttaa äitiään hoitamaan haavaa, mutta yhdessä vaiheessa tyttö kosketti isänsä kättä läheltä sitä kohtaa missä haava oli ja seuraavaksi hän tunsi valtavaa kipua kädessään, jonka seurauksena jonkinlainen kirkaisu karkasi tytöltä, joka säikäytti hänen vanhempansa. Siinä samassa isän haava parantui nopeasti, joka säikäytti heidät kaikki. Kaikki oli tapahtunut niin nopeasti ja Lily oli aivan kauhuissaan yhtäkkisestä kivusta ja siitä mitä oli juuri tapahtunut. Asiaa pahensi vanhempiensa reaktiot, joka oli kyllä aivan normaalia, mutta he näyttivät pelästyneiltä. Ennen kuin he ehtivät reagoimaan mitenkään muuten, Lily oli ehtinyt nousta ja hivenen haparoiden lähtenyt pois kotoa juosten kauhuissaan pidellen kättään, jossa ei näyttänyt olevan haavaa, mutta kipu poltti siinä ja pieni uupumus painoi, kun oli käyttänyt kykyään ensimmäisen kerran. Lilyllä oli päällään valkea kesämekko, hänellä ei ollut edes kenkiä jalassa.

Parin päivän ajan Lily kulki ilman mitään päämäärää kaduilla yrittäen pysyä piilossa ihmispaljoudelta. Hän oli peloissaan ja ei ollenkaan tiennyt mitä hän tekisi. Muutenkin tyttö oli eksynyt. Jalkapohjissa kipu poltteli niin paljon että kävelimen oli tuskallista hänelle. Lily yritti löytää suojaisen paikan, jossa voisi levätä hetken aikaa edes. Tyttö pelkäsi itseään ja ei oikein tiennyt mitä tekisi tai minne menisi.
Kumminkin jossain vaiheessa hän löysi itsensä mutanteille tarkoitetun turvakodin, jossa häntä hoidettiin ja annettiin puhtaat vaatteet. Siellä Lilylle kerrottiin mutanteista jonkin verran. Kiitollisena Lily auttoi turvakodissa, kun oli viimein parantunut kunnolla.

Turvakotiin Lily ei kumminkaan jäänyt asumaan, vaan lähti sieltä omille teilleen kuukauden päästä matkaten ilman määränpäätä. Kuuden vuoden ajan Lily liikkui paikasta toiseen ja hetkeksi aikaa majottautui eri turvakoteihin, missä hän auttoi muita parhaansa mukaan. Pikku hiljaa hän oli oppinut parantamaan haavoja, mutta pienenkin haavan parantaminen otti voimille paljon.
Matkustaessaan turvakodista toiseen Lily oli alkanut kuulla puheita sellaisesta koulun tapaisesta turvakodista, missä ehkä voitaisiin oikeasti auttaa häntä. Tätä koulua nuori nainen lähti etsimään, mutta sen löytäminen ei ollut helppoa.
Vuoden 1966 vuoden alussa Lily vielä etsi koulun tapaista turvakotia, mutta ei ole vielä löytänyt sitä. Hän oli pysähtynyt aina välillä eri turvakoteihin ja yrittänyt kysellä etsimästään paikasta, mutta kukaan ei osannut sanoa missä se oikein oli. Hän oli tehnyt töitä, joista oli saanut vähän rahaa ja sen takia pystyi matkustamaan julkisilla kulkuneuvoilla.

Aikaa oli vierähtänyt muutaman kuukauden ajan nuoren naisen etsiessä yhtä paikkaa, josta oli kuullut huhuja. Kumminkin huhtikuussa hän alkoi pikku hiljaa menettää toivonsa sen löytämiseksi. Lily oli lysähtänyt eräälle aika syrjäiselle kadulle, jossa ajatteli lepäävänsä hetken aikaa. Vaikka hän oli tottunut kävelemään pitkiä matkoja, mutta hän oli ehtinyt kävelemään todella pitkän matkan jo. Huonoksi onnekseen kolmen miehen joukkio oli ilmestynyt samaiselle kadulle. Uupunuy Lily ei ensiksi välittänyt kolmikosta, vaan keskittyi hieromaan kipeitä jalkojaan, mutta kolmikko puolestaan eivät suostuneet olla häiritsemättä häntä.
Lily yritti kauniisti pyytää miehiä jättämään häntä rauhaan, mutta niin ei käynyt. Nimittäin nuo tuntemattomat ja alkoholilta haisevat köriläät eivät kuunnelleet nuorta neitokaista. Tilanne näytti pelottavaa vauhtia näyttää tukalalta, jonka seurauksena Lily yritti päästä pakoon. Pakoteitä ei löytynyt kumminkaan. Tilanne näytti aivan toivottamalta Lilyn silmissä ja yksi miehistä ehti tarttua hänen kädestään samalla kun käski naista viihdyttämään heitä. Se mitä seuraavaksi tapahtui, tapahtui niin nopeasti ettei nainen pysynyt aivan perässä tapahtumista. Olihan hän sen verran uupunut matkustamisestaan vielä.

Seuraavaksi Lily huomasi saapuneen suureen kartanoon, joka toimi kouluna. Hän tutustui Charles Xavieriin, joka opasti häntä ja pikku hiljaa Lily alkoi hallita kykyään. Xavierin kartanossa hänestä tuntui siltä, että kuuluisi sinne. Sinne nainen jäi asustamaan auttamaan parhaansa mukaan samalla kun harjoitteli kykynsä hallitsemista.
Muuta:
- Harrastaa viulun soittamista ja joskus iltaisin menee ulos soittamaan viuluaan, etenkin silloin jos jokin painaa hänen mieltään.
avatar
Rixu

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Hahmot :: X-Men

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa