Lily Dion

Siirry alas

Lily Dion

Viesti kirjoittaja Rixu lähetetty Su Kesä 30, 2013 12:25 pm

(Tämä on vain sellainen esimerkki hahmopyynnöstä, että minkälainen sen kuuluu olla :D)

Nimimerkki: Rixu
Ikä: 21
Pelikokemus: On sitä tullut pelailtua se joku 8 vuotta (herranen aika, tässä tulee kauhee vanhus olo XD)

Pelinäyte

Ovi paukahti auki ja talosta ulos juoksi tyttö, jonka maailma oli kahdessa minuutissa romahtanut täysin. Tuntui kuin hän ei tuntenutkaan itseään. Pieni kipu poltteli edelleen hänen vasenta kättään ja uupumuksen takia tuo ehti kompuroida omiin jalkoihinsa jopa. Paniikki oli saanut otteen tyttörukasta, joka ei välittänyt siitä, kuinka kipeästi hänen paljaat jallapohjansa osuivat maahan saaden kivun poltteen nousemaan niihin. Hengitys oli kiivasta ja silmät olivat kostuneet kyynelistä, mutta itkua yritti pidätellä. Lily toivoi näkevänsä vain painajaista, mutta kipu kertoi sen että se oli totta. Hän oli kummajainen. Ruskean väriset hiussortuvat karkailivat nutturalta. Päällään tytöllä oli vain valkea kesämekko, jonka hameosa oli kellomainen ja ylettyi suunnilleen polvien korkeudelle. Hän ei suostunut pysähtymään, vaan jatkoi juoksemistaan yrittäen päästä mahdollisimman nopeasti pois sieltä. Lilyä pelotti todella paljon ja se miksi hän halusi pois sieltä oli sen takia, koska hän ei ollut tavallinen ihminen. Itseasiassa lapsi ei tiennyt mikä hän oli sitten. Nimittäin jos hän olisi ollut, niin ei olisi kyennyt hetki sitten parantamaan haavaa, jonka hänen isänsä oli onnistunut saamaan aikaisemmin. Ei itsekään tiennyt mitä oli tehnyt, mutta muisti sen todella hyvin, kun hänen vanhempansa olivat säikähtäneinä katsoneet häntä.

Lily ei tiennyt kauanko hän oli juossut, mutta se tuntui ikuisuudelta ja kompastui johonkin ja tyttö raukka parkaisi kauhuissaan huomatessaan kaatuvansa maahan kovaa vauhtia. Seuraavaksi tummahiuksinen makasi maassa tuntien kuinka hiekkatien kivet olivat raapineet hänen kasvojaan ja kämmeniään, kun oli pakonomaisesti yrittänyt asettaa kätensä eteensä ja yrittänyt estää kaatumisensa. Puri hampaitaan yhteen yrittäessään pidätellä itkua, mutta kyyneleet alkoivat vieriä tuon kasvoja pitkin. Pieni nyyhkytys karkasi tuolta samalla kun puristi kätensä nyrkkiin ja tunsi kuinka joka paikkaa särki. Puristi lujaa silmänsä kiinni ja pysyi paikoillaan, kun viimein antoi periksi itkulle. Ei ollenkaan tiennyt mitä tekisi nyt. Minne hän lähtisi? Tytön teki mieli vain luovuttaa. Pysyä paikallaan siinä ja ehkä löytäisi hänet siitä jossain vaiheessa.
Kesti hetken aikaa ennenkuin tyttö vihdoin rauhoittui ja hitaasti nousi istumaan silmäillen ympärilleen. Ei tunnistanut paikkaa, mutta asiaan saattoi vaikuttaa se, että siellä oli hämärää. Muutenkin kyyneleet sumensivat hänen näköään vähän. Koko tilanne näytti niin toivottamalta. Hänellä ei ollut mitään paikkaa minne mennä tai mitä hän voisi nyt tehdä. Jotenkin Lilyn mieleen juolahti isänsä puheet siitä, kun hän oli ollut sotimassa ja kertonut kuinka oli loppuvaiheessa yrittänyt selviytyä hengissä siitä. Lily istui paikoillaan hetken aikaa ennen kuin kuivasi kyyneleensä likaisiin käsiinsä. Häntä väsytti ja pelotti todella paljon. Hän voisi yrittää myös selviytyä yksin. Olihan hän iso tyttö jo, ainakin omasta mielestään oli. Varovaisesti nousi seisomaan samalla kun vilkaisi itseään. Hän oli aivan likainen ja kädet olivat aivan naarmuilla, kuten myös hänen jaloissaan oli naarmuja. Hiukset olivat aivan sotkuiset, mutta sillä ei ollut mitään väliä nyt. Lily oli koko ikänsä ihaillut isänsä rohkeutta ja nyt hän voisi osoittaa olevansa yhtä rohkea. Hän etsisi hyvän paikan, missä voisi levätä ja keksiä mitä tekisin sen jälkeen. Tyttö veti syvään henkeä samalla kun yritti kerätä itseään kokoon. Kuten hänen isänsä oli joskus sanonut hänelle, että hänen oli uskottava itseensä tarpeeksi lujaa, niin silloin pystyisi melkein mihin tahansa.


- Hahmon tiedot -
Nimi: Lily Dion
Ikä: 21 (24.6.1945)
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Ryhmä: X-Men

Kyky/mutaatio
Lily kykenee parantamaan erilaisia vammoja, haavoja, murtumia jne. Tietenkin riippuu siitä, että kuinka vakavia ne ovat. Jos ne ovat todella pahoja, niin sen hinta on paljon kovempi, koska parantaessaan toista, Lily saa sen kivun itselleen ja se verottaa hänen voimiaan. Kivun ollessa liian voimakas, naisen keskittyminen voi herppaantua ja jos hän kykenee kivusta huolimatta jatkamaan parantamista, niin pikku hiljaa väri alkaa kadota hänen kasvoiltaan ja pahimmassa tapauksesta nainen voi menettää tajuntansa uupumuksesta. Eli se voi verottaa todella paljon häntä. Joskus toipuminen voi kestää muutaman päivän tai kauemmin. Se riippuu todella paljon siitä, kuinka pahasti loukkaantunut on se henkilö, jota Lily parantaa. Jos on pieni haava sormessa, niin Lily tuntee pientä kipua siinä kohtaa ja se ei uuvuta häntä paljoa. Jos sitten taas on kyse murtumasta, niin kipu on tietenkin voimakkaampi ja vie enemmän voimia, jonka seurauksena hänen täytyy levätä hetken aikaa.

Lily on pikkuisen alkanut huomata kykenevänsä aistimaan muiden tuntemuksia, mutta se on aivan uusi asia hänelle. Eli kykenee nimeämään ne neljä perustunnetta (ilo, suru, pelko, aggressio). Aina hän ei kyllä kykene nimeämään sitä tunnetilaa, jota toinen tuntee. Mitä voimakkaammin toinen tuntee jotain, sitä paremmin Lily kykenee aistimaan sen.Luonne: Lily on kiltti ja hyväsydäminen ihminen, joka uskoo kaikissa olevan hyvää. Kun hän sanoo uskovansa jonkun kykenevän johonkin, niin aina hän myös tarkoittaa sitä. Nainen ei kestä katsoa – oikeastaan ei suostu katsomaan vierestä, kun joku kärsii. Ei ollenkaan pidä väkivallasta ja mielummin yrittää selvittää erimielisyydet puhumalla. Vaikka kuinka huonosti häntä kohdeltaisiin, niin ei suostuisi turvautumaan väkivaltaan. Lily on muutenkin todella tunteellinen nuori nainen, joka osaa olla myös hyvin uhrautuvainen ja hetkeäkään epäröimättä hetkeäkään puuttuu asiaan. Usein käy jopa niin, ettei hän ole keksinyt etukäteen sitä, miten hän pystyisi pelastamaan sekä itsensä että sen pelastettavan siitä tilanteesta.
Vaikka nainen on kiltti ja puhuu pehmeästi ja lempeästi, niin osaa tuo korottaa ääntään. Lily on kohtelias ja oikeasti välittää kaikista. Hänen heikkoutensa on varmasti se, että hän antaa toisen mahdollisuuden välillä liiankin helposti.
Kun Lily päättää jotain, niin silloin hän myös pysyy päätöksessään, eikä helpolla muuta mieltään. Hän osaa  olla epävarma, jonka seurauksena on hyvin epävarma ja hivenen arka tekemään vaikeita päätöksiä. Yrittää aina keksiä ratkaisuja, josta kaikki olisivat tyytyväisiä. Kumminkin nainen yrittää näyttää itsevarmalta tukalassakin tilanteessa, vaikka se tietynlainen epävarmuus myllertää hänen sisällään.
Yleensä nainen on hyvin iloinen ihminen, joka yrittää nähdä asioiden positiivisen puolen, vaikka joskus se tuntuu olevan vaikeaa.

Ulkonäkö: Ruumiinrakenteeltaan Lily on siro ja hoikka. Pituutta löytyy 160cm ja painoa löytyy suunnilleen 47kg. Tumman ruskean väriset hiukset ovat pitkät, jotka luonnostaan taipuvat kiharille vähän. Kasvoja kehystävät pitkät otsahiukset, jotka ovat kasvaneet pitkiksi. Hiuksiaan nainen pitää usein auki, mutta joskus pitää niitä nutturalla, letillä tai vain löysällä ponihännällä. Kuvankauniit kasvot ovat hivenen pyöreänmuotoiset. Silmät ovat ruskean väriset. Iho on sileä ja vaalea, joka tummien hiuksien ja silmien avulla näyttää entistä enemmän vaalealta.
Meikkiä nainen ei käytä ollenkaan, eikä ole ollenkaan kiinnostunut sellaisista. Eipä hän ole ikinä innostunut oppimaan meikkaamista. Lilyn tyyli puolestaan on asiallinen ja paljon tuon päällä on kellohameita ja siisti paita. Joskus hän itse vähän muokkailee vaatteitaan tai korjaa niitä.


Kuvissa
Keiko Kitagawa

Menneisyys

Lilyn äiti oli Japanissa geisha ja myös tunnettu sellainen. Nainen lähti erään nuoren sotilaan mukaan, kun Yhdysvallan sotilaita oli alkanut virrata Japaniin. Kaksikosta lopulta tuli pariskunta ja ei kauaa kestänyt, kun he menivät naimisiin. Toisen maailmansodan alettua, mies ei ollut paljoa kotona kyseisen sodan takia.

Vuoden 1945 kesäkuussa syntyi kaunis tytär perheelle, mutta perheen isä ei valitettavasti ollut kotona sitä näkemässä. Ehdittiin sitä pelätä, ettei tytär näkisi isäänsä, joka oli joutunut lähtemään sodan takia. Syyskuussa kumminkin toisen maailmansodan sotatoimet päättyivät ja perheen isä pääsi viimein kotiin.
Lilyn lapsuus oli aika normaalia ottaessaan huomioon sen seikan, että toinen maailmasota oli päättynyt viimein. Vanhemmat olivat ylihuolehtivaisia tytärtään kohtaan, mutta mitään kovinkaan merkittävää ei tapahtunut. Lily oli iloinen lapsi, joka leikki päivät pitkät omia leikkejään.

Vuonna 1960, kun Lily oli täyttämässä 15-vuotta, sattui pieni tapaturma, missä tyttö ensimmäistä kertaa käytti voimiaan. Siinä kävi niin, että illan tuntumassa herra Dion oli onnistunut satuttamaan kätensä todella pahasti pienimuotoisen tapaturman sattuessa kotona. Mies oli onnistunut saamaan aikamoisen haavan käteensä. Koko perhe oli ollut kotona viettämässä yhteistä aikaa, kun tämä onnettomuus oli tapahtunut. Lily ei itsekään oikein tiennyt mitä oli tehnyt, mutta oli onnistunut parantamaan isänsä käden ja alkoi tuntea kamalaa kipua omassa kädessään ja kuinka äsköinen outo tapahtuma oli uuvuttanut häntä. Tyttö itse oli säikähtänyt äskeistä, kuten myös tuon vanhemmat. Ennenkuin vanhemmat pystyivät reagoimaan mitenkään, paniikissa Lily karkasi kotoa. Tuolla oli päällään vain valkoinen kesämekko ja paljain jaloin oli juossut pois kotoa. Parin päivän aikana tyttö kulki ilman mitään päämäärää kaduilla ja yritti pysyä mahdollisimman kaukana muista ihmisistä. Jalkapohjat olivat todella kipeät, kun raukalla ei ollut kenkiä jalassa ja ne olivat aivan vereslihalla pitkän juoksemisen jälkeen. Käveleminen sattui kamalasti, mutta Lily yritti löytää suojaisia paikkoja, missä pystyisi lepäämään hetken aikaa ennen kuin jatkaisi matkaansa. Voimiensa käyttöä tyttö pelkäsi ja oikeastaan ei oikein ymmärtänyt itseään enään. Pelko kalvoi häntä todella paljon.
Pari päivää kului tytön harhaillessa ympäriinsä, mutta sitten hänet löysi eräs mukava nuori, joka ei tytön yrittäessä paeta tuota, suostunut jättämään yksin. Nuorukainen vei Lilyn sellaiseen turvakotiin, missä tyttö aluksi hoidettiin hänet kuntoon. Hän sai puhtaat vaatteet itselleen ja parin päivän lepäämisen jälkeen hän alkoi olla paremmassa kunnossa. Turvakodissa Lily auttoi muita parhaansa mukaan kiitollisuudessa siitä, kun hän oli saanut asustaa siellä.

Turvakotiin Lily ei jäänyt, vaan lähti omille teilleen kuukauden päästä matkaten ilman määränpäätä. Hän oli saanut matkaevästä ja kartan. Ne auttoivat häntä jonkin verran. Kuusi vuotta Lily liikkui paikasta toiseen ja hetkeksi aikaa majottautui erilaisiin turvakoteihin, missä auttoi muita parhaansa mukaan. Pikku hiljaa hän oli oppinut muiden pieniä haavoja parantamaan, mutta hänellä oli huono tyyli, jonka takia pienenkin haavan parantaminen otti tosi paljon voimille.
Lähivuosina Lily oli alkanut kuulla juttua sellaisesta koulun tapaisesta turvakodista, missä ehkä voitaisiin oikeasti auttaa häntä. Tätä siis nuori nainen lähti etsimään, mutta sen löytäminen ei ollut helppoa. 1966 vuoden alussa hän alkoi etsiä tätä suurta turvakotia, josta oli viime aikoina alkanut kuulla huhuja. Lily oli saanut aikaisemmissa turvakodeissa tehtyä töitä, että oli saanut hankittua rahaa itselleen ja niiden avulla matkusti ihan julkisilla kulkuneuvoilla.

Aikaa oli vierähtänyt muutaman kuukauden verran nuoren naisen etsiessä yhtä paikkaa, josta oli kuullut huhuja. Kumminkin huhtikuussa hän alkoi pikku hiljaa menettää toivonsa sen löytämiseksi. Lily lysähti eräälle aika syrjäiselle kadulle, jossa ajatteli lepäävänsä hetken aikaa. Vaikka hän oli tottunut liikkumiseen, mutta hän oli kävellyt monta tuntia jo. Huonoksi onnekseen kolmen miehen joukkio oli ilmestynyt samaiselle kadulle. Uupunut Lily ei ensiksi välittänyt kolmikosta, vaan keskittyi hieromaan kipeitä jalkojaan, mutta kolmikko puolestaan eivät suostuneet olla häiritsemättä häntä. Lily yritti kauniisti pyytää miehiä jättämään hänet rauhaan, mutta eivät nuo tuntemattomat ja alkoholilta haisevat köriläät kuunnelleet häntä ollenkaan. Tilanne näytti pelottavaa vauhtia näyttää tukalalta, niin naista alkoi etsiä tilaisuutta paeta, mutta pakotiet oli tukittu. Tilanne näytti aivan toivottamalta Lilyn silmissä ja yksi miehistä ehti tarttua hänen kädestään samalla kun käski naista viihdyttämään heitä. Seuraavaksi tapahtui kaikki niin nopeasti ettei Lily pysynyt aivan perässä tapahtumista. Uupumuksen takia hän oli muutenkin hieman heikossa kunnossa. Olihan hän matkustanut pitkän aikaa jo ja rahaa alkoi olla todella vähän.
Pian nuori nainen sai huomata kuinka hänet oli pelastanut joku tuntematon nuorehkon näköinen mies, joka sitten auttoi häntä. Toisen avulla Lily saapui suureen kartanoon, joka oli ollut se mitä hän oli etsinyt pitkän aikaa jo. Charles Xavierin koululle hän jäi asumaan harjoittelemaan kykynsä hallitsemista.

Muuta:
- Harrastaa viulun soittamista ja joskus iltaisin mennä ulos soittamaan viuluaan, etenkin silloin jos jokin painaa hänen mieltään.


Viimeinen muokkaaja, Rixu pvm Su Kesä 30, 2013 1:00 pm, muokattu 1 kertaa
avatar
Rixu

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lily Dion

Viesti kirjoittaja Destie lähetetty Su Kesä 30, 2013 12:37 pm

dum dum dum, hyväksytty~! Muutamia kirjoitusvirheitä ym bongasin, mutta niitä tulee allekirjoittaneelle välillä liikaakin, joten eipä siitä aleta enempää jupisemaan.

Voit lisätä hahmokuvauksiin. Ja teretulemasta tänne! (;

_________________
This could be a shipwreck on the shore or we could sail away forevermore
Michael ~ Thalia ~ Sophia ~ Alex ~ Charles ~ Khris
avatar
Destie

Viestien lukumäärä : 62
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa