Apua hahmopyyntöjen luontiin!

Siirry alas

Apua hahmopyyntöjen luontiin!

Viesti kirjoittaja Maya lähetetty La Kesä 29, 2013 12:33 pm

Mukaan liittymiseen vaaditaan vähän aikaisempaa pelikokemusta ja tottakai positiivista asennetta ja peli-intoa!
Foorumiroolipeleissähän on kyse pelitaidoista, eikä tätä foorumiroolipeliä suositella aloittelijoille, mutta mikäli katsot olevasi tarpeeksi hyvä pelaaja liittyäksesi, niin kirjoitapa huolellisesti tarpeeksi yksityiskohtainen ja kaiken kertova hahmopyyntö ja kirjoita vielä sen lisäksi pieni pelinäyte, niin mitä todennäköisemmin pääset mukaan, olit sitten 15 vuotta täyttänyt tai et.

Sinulta vaaditaan seuraavat asiat liittyäksesi;

- nimimerkki jolla aiot liittyä mukaan (ja jolla myöhemmin rekisteröidyt foorumille)
- ikä, 13 - 15 vuoden ikä on suositeltu ikäraja, muttei välttämätön
- pelikokemus (kuinka paljon sinulla on kokemusta roolipeleistä)
- pelinäyte, joka on pituudeltaan yhden 'kirjoituslaatikon' mittainen. Eli menet foorumille ja ryhdyt lähettämään hahmopyyntöä, eteesi tulee kirjoituskenttä jonka mittainen, eli noin 15 rivin mittainen, pelinäytteesi tulisi vähintäänkin olla. Pelinäytteen tulee myös liittyä siihen hahmoon, josta olet hahmopyynnön tehnyt.

EI pakolliset on merkitty *-tähdellä

Hahmopyynnöstäsi vaaditaan seuraavat asiat (ja pituudet niihin);

- hahmosi nimi ja sukunimi. Otsikkoon ei tarvita muuta kuin hahmon etunimi ja sukunimi.
- hahmosi ikä ja syntymäpäivä (muista, että peli sijoittuu vuoteen 1966!)
- sukupuoli (mies / nainen)

- hahmosi kyky/mutaatio (mieti tätä todella tarkkaan ja kuluta sen suunnitteluun aikaa enemmän kuin se viisi minuuttia - tämä ei ole pelkkä kehotus, vaan suoranainen käsky. On paljon kivempaa, kun kykyä on mietitty huolella, eikä jokaisella hahmolla ole vain nopeasti mietittynä jokin elementtivoima.
Kuluta myös aikaa miettimällä hahmosi kyvyn eri puolia - jos hahmosi on nuori, on hyvin loogista, ettei hän hallitse voimaansa kunnolla, eikä voima ole edes kehittynyt täyteen potentiaaliin, eli sitä voidaan siis kehittää ja laajentaa pelin aikana.)
- kyvyn/mutaation heikkoudet tai haittapuolet (kukaan ei ole täydellinen, ei kukaan. Kaikilla on jokin heikkous tai haittapuoli omassa mutaatiossaan - esimerkkinä elementtivoimat kuten vesi ja tuli; niitä ei voi luoda tyhjästä, joten miten hahmosi on selvittänyt tämän ongelman? X-Menissä on tulta hallitseva Pyro, joka selvitti ongelmansa sytkärillä, jota hän kantaa aina mukanaan.
Heikkous voi olla myös se, että käyttäessään voimaansa hahmosi väsyy helposti, sillä se voi olla henkisesti ja fyysisesti hyvinkin uuvuttavaa. Mieti näitäkin tarkkaan!)
- ryhmä, johon hahmosi kuuluu (X-Men / Brotherhood / Järjestö / Tukiverkosto / vai onko hahmosi ihan tavallinen ihminen)
- mitä mieltä on mutanteista (jos hahmosi ei ole itse mutantti - tai vaikka hän olisikin mutantti - niin mitä mieltä hän on mutanteista ja heidän asemastaan maailmassa. Haluaako hän niistä eroon vai hyväksyykö hän mutantit ja haluaa auttaa heitä, vai suhtautuuko täysin neutraalisti, olematta oikein mitään mieltä asiasta.)

- asuu (missä hahmosi asuu, voit myös halutessasi kuvailla asuntoa ja ympäristöä)
- seksuaalinen suuntautuminen (hetero / homo / lesbo / bi / joku muu, mikä?) *
- siviilisääty (sinkku / seurustelee [kenen kanssa hän seurustelee?]) *

- perhesuhteet ja menneisyys (eli selitä suht monipuolisesti hahmosi perhetilannetta - keitä hänen perheeseensä kuuluu / on joskus kuulunut ja kuinka hän tulee näiden kanssa toimeen ja kuinka he suhtautuvat hahmosi mahdolliseen mutaatioon. Tähän voit myös kertoa hahmosi menneisyydestä ja tapahtumista, juurikin niin perusteellisesti kuin itse haluat - emme vaadi mitään monen sivun romaania, mutta pieni tiivistelmä hahmon aikaisemmista vaiheista olisi ihan paikallaan ja sitä voi sitten jatkossa muokata sitä mukaa, kun hahmollesi tapahtuu peleissä jotakin erikoista.)

- luonne (vähintäänkin sen reippaan yhden tekstikentän mittainen, eli noin 20 riviä, monipuolinen esittely, ei vain adjektiivejä peräkkäin lueteltuna.)

- ulkonäkö (suunnilleen sen reippaan yhden tekstikentän mittainen, eli noin 20 riviä, suht monipuolinen esittely. Tähän ei kuitenkaan tarvitse kirjoittaa mitään hillitöntä romaania, sillä eiköhän kuvista jokainen näe, että minkä näköisestä kaverista on kyse. Eli liitä hahmoesittelyyn muutama kuva hahmostasi tai voit myös piirtää halutessasi itse hahmostasi kuvan.
Jos liität esittelyyn enemmän kuin kuusi kuvaa, niin MUISTA pienentää niitä! Sillä se jos mikä on häiritsevää, jos kuvat vievät esittelystä enemmän tilaa kuin tekstit. Eli jos et viitsi kuvia itse pienentää ja lisätä esimerkiksi photobuckettiin ja otat kuvat suoraan netistä, niin älä valitse niitä kaikista hillittömimmän kokoisia kuvia, kiitos.)

- muuta tietoa *

- copyt (kuka on hahmosi kuvissa)

Me pysytään tiukkoina etenkin hahmosi kyvyn/mutaation, luonteen, ulkonäön, perhesuhteiden ja mahdollisesti käyttämiesi kuvien alkuperän kanssa, joten kirjoita mieluummin vaadittua pidempi ja monipuolisempi teksti, kuin liian lyhyt.
Tuolloin sinut varmimmiten hyväksytään mukaan foorumille.

On myös mahdollista, että hahmopyyntöä laittaessasi kertoisit, jos hahmosi haluaa vasta liittyä X-Meneihin tai Brotherhoodiin, koska siitä saisit heti foorumille liityttyäsi itsellesi ensimmäisen pelin.
Eli jos tämä asia käy ilmi hahmopyynnöstäsi, niin rekisteröitymisen jälkeen jompi kumpi ylläpitäjistä ottaa sinuun yhteyttä yksityisviestin muodossa - riippuen siitä kumpaan porukkaan hahmosi haluaa liittyä - ja voidaan sopia tätä ensimmäistä peliä.

Kun hahmopyyntösi hyväksytään ja olet saanut esittelyn siirrettyä sille tarkoitettuun alueeseen ja pääset vihdoinkin aloittamaan pelejä, niin muista listata ja linkittää kaikki hahmon pelit hahmoesittelyn alaosaan. Se toimii kutakuinkin aikajanana, josta näkee mitä hahmosi on tehnyt ja missä hän on ollut.

Esittelyyn voit myös ajan kanssa kirjata ylös hahmosi suhteita muihin hahmoihin - ketkä ovat hänen ystäviään, keiden kanssa hän ei tule toimeen, ketkä ovat hänen kilpailijoitaan ja niin edelleen.
Hahmojen välisiä suhteita voi myös suunnitella etukäteen muiden pelaajien kanssa ja ne tuovat peleihin omanlaista mielenkiintoa, kun hahmoille on jo valmiiksi mietitty erilaisia suhteita. (Esimerkiksi X-Men - ryhmän jäsenet tai Brotherhoodin jäsenet varmasti tuntevat tai vähintäänkin tietävät toisensa ja ovat muodostaneet mielipiteitä toisistaan.)
Tämä ei kuitenkaan ole pakollista, jos koet, että olet aivan liian laiska pitämään tämänsorttista listaa hahmosi esittelyissä, varsinkin jos hahmoja on useampia.

Kun siirrät hahmoesittelyäsi sille tarkoitettuun paikkaan, niin sinun ei tarvitse liittää mukaan omia tietojasi eikä pelinäytettäsi!

Ja jos on jotain epäselvyyttä jostain asiasta tai keksit jotain kysyttävää, niin ylläpitäjiin saa rohkeasti ottaa yhteyttä, tai voit kirjoittaa Kysymykset ja palautteet - osioon tai vieraskirjaan, jolloin me Destien kanssa yritetään vastata mahdollisimman nopeasti. :)

_________________
"holding hands with people in life
till they walk away saying no goodbyes"

Erik - Molly - Jamie - Milan - Luke - Amy - Illyria - Klaus - Hank
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 169
Join date : 29.06.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot http://lonelyxxhearts.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa